[email protected] Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 jakie uśmiechnięte pyszczysko:lol: Quote
aganiechaa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Niepoprawny optymista szuka domku!!! Quote
Hund Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 hahahah ale pięknie to ujęłaś :) Czysta prawda w jednym zdaniu zamknięta ! Quote
_bubu_ Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Kajtuś uśmiechnięty ale z pewnością nie chce już mieszkać w tej klatce. A tu dalej cisza.. Quote
Hund Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj wyŁ dziś Kajtuś okrutnie jak braŁam Cyganka na spacer i jak go opuszczaŁam i jechaŁam do domu :( Ale na spacerze szalaŁ :) nie mogŁam nadażyć .Takie maŁe krótkie nóżki a tak szybko na nich biega :) Quote
aganiechaa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Byłam dzis w lecznicy ale niestety z kotem, którego złapałam ze Stasiem. Nie wiem cały czas czy dobrze zrobiłam bo jak go w lecznicy zobaczyli to było tylko o matko.... Kocurek z bardzo zaawansowanym katerem, odwodniowy, chudy, blady jezyk, nerki najprawdopodobniej nie pracują. Najprawdopodobniej w nocy by padł. Biedaczek trząsł sie jak siedział pod blokiem. Wet stwierdził, że najlepiej go uspić bo sie zwierz meczy a do tego wszystkiego jest dziki i kroplówki itp nierealne. Zgodziłam sie na uśpienie ale ... no właśnie cały czas nie wiem czy dobrze zrobiłam bo poprosiłam aby zrobić mu jednak badania krwi, które bedą na poniedziałek i wyjdzie czy ma jakiekolwiek szanse i ew. poczekać z decyzją o eutanazji do poniedziałku. Kurcze może faktycznie lepiej było go od razu uśpić i skrócić męczarnie a z drugiej może są jakieś szanse. Rozpisałam się będę w lecznicy popołudniu u chłopców to zobacze co z kocurkiem. Quote
Hund Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Aga lepiej zrób badanie i daj mu szansę, liczę na to że uda się mu pomóc a domki dla kotów się ostatnio odezwaŁy, znajdziemy mu jakiś dobry domek jeśli tylko uda się mu pokonac chorobę. Quote
aganiechaa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jutro oczywiście będę. Kocurek niestety uśpiony. Quote
Hund Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Wiem :( pytaŁam o niego podobno to najlepsze co można dla niego byŁo zrobić :( Quote
aganiechaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kjtuś wskakuje na pierwszą po domek:razz: Quote
[email protected] Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 aganiechaa napisał(a):Jutro oczywiście będę. Kocurek niestety uśpiony. :-(który kocurek? Quote
Hund Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [email protected] napisał(a)::-(który kocurek? kocurek znaleziony przez Aganiechę. Quote
Hund Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Nowy bazarek na Żywiec ! czasopisma kocie, książki psie, metalowa miska w psie łapki. http://www.dogomania.pl/forum/showth...21#post9494921 Piękne komplety smycz odblaskowa + adresówka+pas odblaskowy +saszetka woreczek ROYAL CANIN Zapraszam na kolejny bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...84#post9494984 Quote
[email protected] Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 _bubu_ napisał(a):no gdzie ten domek? :mad: noo gdzie?:lmaa: Quote
[email protected] Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kajtuś wskakuj na początek!!! Quote
aganiechaa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dzis Kajtuś poszedł sobie poogladać biedaczka Puszka, malutki biedaczek nie był nim zainteresowany tylko sobie leżał smutny. Kajtuś mógłby już iść do domku bo to fajny zdrowy piesek i już dawno powinien komuś umilać życie. Quote
Hund Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kajtuś byŁ dziś na bardzo dŁugim spacerku, poznaŁ nowe tereny, poopalaŁ się w sŁonku :) troszkę pobiegaŁ i pozostawiŁ mnóstwo wizytówek po drodze ;) Quote
Hund Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kajtek oraz inne nasze psy (Puszek oraz Cyganek) pilnie mają opuścić lecznicę !!! Mamy je zabrać jeszcze dzisiaj, nie mamy gdzie !!! Quote
Patia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja dopiero przeczytałam Wasz apel , Wasze psiaki szczepione , hotel je przyjmie , pan Tomek mówił mi , ze są miejsca do świąt , trzeba tylko zapytac czy w budynku . W razie czego weźmiemy je do hotelu . Quote
AgaG Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 psiaki już w hotelu... Krakusy pomocy w szukaniu domków, robieniu fot itd...:razz: Quote
_bubu_ Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 dotchczasowe zdjęcia są tutaj: http://www.allegro.pl/item317726303_wesoly_10_letni_kajtus_czeka_na_nowe_zycie_.html i jeszcze te: i kajtkowy taniec Quote
Kluska4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jak dobrze, że się udało z hotelem :roll: Quote
Recommended Posts