Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj wyŁ dziś Kajtuś okrutnie jak braŁam Cyganka na spacer i jak go opuszczaŁam i jechaŁam do domu :( Ale na spacerze szalaŁ :) nie mogŁam nadażyć .Takie maŁe krótkie nóżki a tak szybko na nich biega :)

Posted

Byłam dzis w lecznicy ale niestety z kotem, którego złapałam ze Stasiem. Nie wiem cały czas czy dobrze zrobiłam bo jak go w lecznicy zobaczyli to było tylko o matko.... Kocurek z bardzo zaawansowanym katerem, odwodniowy, chudy, blady jezyk, nerki najprawdopodobniej nie pracują. Najprawdopodobniej w nocy by padł. Biedaczek trząsł sie jak siedział pod blokiem. Wet stwierdził, że najlepiej go uspić bo sie zwierz meczy a do tego wszystkiego jest dziki i kroplówki itp nierealne. Zgodziłam sie na uśpienie ale ... no właśnie cały czas nie wiem czy dobrze zrobiłam bo poprosiłam aby zrobić mu jednak badania krwi, które bedą na poniedziałek i wyjdzie czy ma jakiekolwiek szanse i ew. poczekać z decyzją o eutanazji do poniedziałku. Kurcze może faktycznie lepiej było go od razu uśpić i skrócić męczarnie a z drugiej może są jakieś szanse.
Rozpisałam się będę w lecznicy popołudniu u chłopców to zobacze co z kocurkiem.

Posted

Aga lepiej zrób badanie i daj mu szansę, liczę na to że uda się mu pomóc a domki dla kotów się ostatnio odezwaŁy, znajdziemy mu jakiś dobry domek jeśli tylko uda się mu pokonac chorobę.

Posted

Dzis Kajtuś poszedł sobie poogladać biedaczka Puszka, malutki biedaczek nie był nim zainteresowany tylko sobie leżał smutny. Kajtuś mógłby już iść do domku bo to fajny zdrowy piesek i już dawno powinien komuś umilać życie.

Posted

Kajtuś byŁ dziś na bardzo dŁugim spacerku, poznaŁ nowe tereny, poopalaŁ się w sŁonku :) troszkę pobiegaŁ i pozostawiŁ mnóstwo wizytówek po drodze ;)

Posted

Ja dopiero przeczytałam Wasz apel , Wasze psiaki szczepione , hotel je przyjmie , pan Tomek mówił mi , ze są miejsca do świąt , trzeba tylko zapytac czy w budynku . W razie czego weźmiemy je do hotelu .

Posted

psiaki już w hotelu... Krakusy pomocy w szukaniu domków, robieniu fot itd...:razz: