Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakaciki już odebrałam, bardzo dziękujemy ! :multi:
Kajtuś przywitał mnie jak zawsze radośnie. wskoczył na kolana i się tulił.
Jest taki słodki.. Dzisiaj dostał ostatnią dawkę leku. Na tym koniec leczenia.
Kajtek powinien już opuścić lecznice i iśc do odmu. TYlko że domu nie ma :placz:

A oto uśmiechnięty Kajtuś :

przytulanie

Posted

Uwielbiam jak on pędzi, na pscerze to jeszcze normalnie wygląda ale w lecznicy nie wyrabia na zakrętach bo płytki są śliskie ;)
Dziś płakał jak zwykle za nami :( ale zobaczymy się za 2 godzinki na poprawę humoru :)

Posted

Kajtuś na wieczornym spacerze chciał mnie zabić ;) niczym pies pociągowy biegł jak szalony przed siebie po oblodzonym chodniku a ja jechałam na butach prosząc go aby zwolnił :) może ma ktoś pożyczyć sanki??
Zjadł ładnie kolację apetyt mu dopisuje i prosić go nie trzeba o jedzonko.Na koniec oczywiście był lament :(

Posted

Kajtek biega niczym Lisek Rudek :) tak mnie wczoraj zmęczył że po powrocie do lecznicy musiałam się rozebrać do koszulki. Nie przeszkadzał mu mróz ani lód na którym mu się rozjerzdżały łapki ;) tarzał się w śniegu jak szczeniaczek i pędził przed siebie :) Raz się nawet przewróciłam na lodzie .....
Przydałby się już dom dla Kajtusia, już jest takim całkiem domowym pieskiem :) gotowy do kochania :) nie brudzący, nie przeszkadzający .....Domku gdzie jesteś??? daj szansę Kajtusiowi! ....PROSZĘ....

Posted

Psy bardzo się zmieniają po opuszczeniu schronu :) przypomina im się jak to było kiedys w domu i od razu czują się lepiej, nabierają też zaufania :) a Kajtek już jest nasz ;) uwielbia się przytulać głaskać skakć jest taki pocieszny i taki szybki ;) uwielbiam patrzyć jak nie wyrabia na zakręcie ;)

Posted

Kajtek mimo 12 lat zachowuje się jak młodziutki psiak, jest rozbrykany i radosny, i to jego mruczenie jak chce zwrócić na siebie uwagę ;) właśnie.. tylko czy ktoś zwróci na niego uwagę? :(