Hund Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Najważniejsze że jesteś w cieple Kajtusiu a nie w boksie. Czekaj na mnie ;) Quote
_bubu_ Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Kajtuś dzisiaj kaszlał zdecydowanie mniej niż wczoraj. Mam nadzieję że zdrowieje.. jest taki kochaniutki. Domek potrzebny ! A może jakiś banerek? :razz: Quote
_bubu_ Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Nikt do Kajtusia nie zajrzy na dobranoc? :-( Quote
basia bonnie Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ja zaglądam... :( zrobię banerek, ale już później (ale jeszcze dziś) :) Quote
_bubu_ Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 basia bonnie napisał(a):ja zaglądam... :( zrobię banerek, ale już później (ale jeszcze dziś) :) po cichu na to liczyłam :cool3: :multi: Quote
basia bonnie Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='_bubu_']po cichu na to liczyłam :cool3: :multi: nie ma sprawy ;) Quote
Patia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 A ja już wkleiłam !:loveu: Basia Bonnie a nie miałabyś czasu zrobić banerka dla koteczka ?:oops: Tu wątek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91066 Quote
Hund Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Kajtek wygląda jak Miś Uszatek z tym klapniętym uszkiem ;) Kajtek nie jest wylewny jeśli chodzi o uczucia , chyba jest w szoku wogóle że został zabrany ze schronu, wczoraj pierwszy raz przyszedł do mnie sam od siebie i się przytulił. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Zdjęcie super, choć bannerek trochę nieczytelny ;) Kajtek odżywa poza schroniskiem, kochający domek mu się należy :loveu: Quote
Hund Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Odżywa ale bardzo powoli. Dr mówił że jest bardzo słaby przez tą zmniejszona wydolność płuc. Jak się wyrwa np przy robieniu badania i wkłada w to swoje siły to potem bardzo szybko opada i potem długo śpi. :( Może dziś będzie już widomo co z wynikami, obiecano że dziś będzie już wiadomo co to za bakteria go zaatakowała i zmienią leczenie. Biedny Kajtek :( na razie nie reaguje dużą poprawą na leki . I ciekawe kto go tak kopnął że złamał mu mostek :(:(:( i kiedy ?? :( Quote
basia bonnie Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 biedny Kajtuń:-(:-( [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zdjęcie super, choć bannerek trochę nieczytelny ;) wiem, wiem, zrobie nowy :) ten robiłam tak na szybko, bo ostatnio na brak czasu narzekam... [quote name='Patia']A ja już wkleiłam !:loveu: Basia Bonnie a nie miałabyś czasu zrobić banerka dla koteczka ?:oops: Tu wątek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91066 zaraz zrobię :) Quote
_bubu_ Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 o, ten rzeczywiście jest wyraźniejszy, może ktoś dostrzeże Kajtulka.. Quote
Hund Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A Kajtuś by dziś na spacerku z koleżankami i troszkę się rozerwa. Są już wyniki, ma zmieniony antybiotyk, trzymajcie kciuki!! Quote
_bubu_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Kajtek czuje sie juz dużo lepiej. Wczoraj w ciągu godziny nie zakaszlal ani razu na spacerze :multi: Quote
[email protected] Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ...no to Kajtuś do góry:multi:po zdrówko i domek!:kiss_2: Quote
Hund Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kajtuś się wybiegal ;) zostal wyglaskany , poznal Klusiora Dorothy ,zjadl kolację ;) i teraz śpi smacznie ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cieszę się, ze z Kajtusiem już lepiej :) niedługo będzie całkiem zdrowy! :loveu: A gdzie domek? Do góry! Quote
Hund Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wlaśnie domku nie widać :( Kajtusiu jutro się widzimy!! Quote
Recommended Posts