Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jaką laleczka ma fajową podusie w kojcu:loveu: Dorosłość szkodzi wieżcie mi A tak w ogóle to nie potrzebują przypadkiem smakosza cist w twojej cukierni:evil_lol:??? Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Patikujek napisał(a):Jaką laleczka ma fajową podusie w kojcu:loveu: Dorosłość szkodzi wieżcie mi A tak w ogóle to nie potrzebują przypadkiem smakosza cist w twojej cukierni:evil_lol:??? Hehe .. smakosza nie , ale cukierników taaak!!! Cukiernicy pilnie poszukiwani!!! Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://images29.fotosik.pl/121/16ddb12a2e0eae61.jpg Wpadła jak śliwka w kompot :evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cukiernikiem też bym mogła być(ja się wszystkiego nauczę ale pod warunkiem że na 5 do pracy nie będe musiała chodzić) Ale i tak wolałabym być smakoszem:evil_lol: Quote
AmiX Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jessi to słodziutki śpioszek:loveu: No to jak to w was jest sunia śpi w łóżeczku czy na swoim posłaniu bo pewne trudno jest się oprzeć jej urokowi;)…Ja była twarda ale nie zostało na moim:oops: Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witam:p tak króciutko i mykam wszystkiego co se wymarzysz od Mikołaja Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='madziasto4']A Ty tylko szukasz okazji, żeby się napić, oo! Nooo lepsze to niz obsesja w kwestii nasienia. [quote name='tigrunia'] A zdrówko, zdrówko :razz: Jak się dzis spało poza domkiem?? :p [quote name='madziasto4']Twierdzi, że cytuję "średniawo". A sama spałaś Anusia...? Poza jakim domkiem:hmmmm: Sma, sie nie obawiaj. [quote name='tigrunia']Bidna Anusia po eksmisji ... Aaaaa poza tym domkiem. [quote name='madziasto4']Po seksmisji chyba.. :cool1: [quote name='tigrunia']No tej seksmisji .. czyzby Anusia sie wreszcie przyznała co i z kim tam porabiała >> :evil_lol: ?? Oooo nigdy w zyciu. :shake: A juz napewno nie Wam! Dobry! Sliczna Jessi kudlata :loveu: Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 10 minęła, Be gdzie ty? Czas rozpocząć pracę! Quote
Patikujek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hej wszystkim i wszystkiego naj z okazji Mikołajków:multi: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nooo lepsze to niz obsesja w kwestii nasienia. Przyznała się:loveu: No alkoholik jak w mordę strzelił :loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Patikujek']Cukiernikiem też bym mogła być(ja się wszystkiego nauczę ale pod warunkiem że na 5 do pracy nie będe musiała chodzić) Ale i tak wolałabym być smakoszem:evil_lol: Cukiernicy na 6 przychodzą.. troszke lepiej mają ode mnie .. [quote name='AmiX']Jessi to słodziutki śpioszek:loveu: No to jak to w was jest sunia śpi w łóżeczku czy na swoim posłaniu bo pewne trudno jest się oprzeć jej urokowi;)…Ja była twarda ale nie zostało na moim:oops: Jessi śpi w wyrku z nami.. Wczoraj nie wiem co jej odbiło, że do siebie się przeniosła :crazyeye: [quote name='Pegaza']Witam:p tak króciutko i mykam wszystkiego co se wymarzysz od Mikołaja Witamy Darię-Ewę i dziekujemy za życzonka :multi: [quote name='Anusia & Alutka'] Dobry! Sliczna Jessi kudlata :loveu: Dobry Anusio :multi: [quote name='Aga76']10 minęła, Be gdzie ty? Czas rozpocząć pracę! No jestem już, jestem :) Dopiero mi kompa zwolnili [quote name='Patikujek']Hej wszystkim i wszystkiego naj z okazji Mikołajków:multi: Cześć Pati :multi: Dziękujemy za życzonka i równiez wszystkim życzymy wszystkiego dobrego z okazji Mikołajek A coś wam w ogóle Mikołaj w bucie zostawił ?? Bo mi nie :placz::placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 A ciekawe kto zgadnie kto jeszcze ma dziś święto poza Mikołajem ? :cool3: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tigrunia napisał(a):A ciekawe kto zgadnie kto jeszcze ma dziś święto poza Mikołajem ? :cool3: Ja wiem! Jessi kończy dzisiaj 7 miesięcy :loveu: Co wygrałam? :grins: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 No brawo Madzia :sweetCyb::sweetCyb: A wygrana niech będzie niespodzianką :D tworzysz to zobaczysz .. bardzo prosze Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='tigrunia']No brawo Madzia :sweetCyb::sweetCyb: A wygrana niech będzie niespodzianką :D tworzysz to zobaczysz .. bardzo prosze Przecież to Głód z Danonków tam siedzi! :placz: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Jaki głód, co Ty opowiadasz?? Przeciez to chłopek dla Ciebie Madziu jako że 18 lat juz skończyłaś .. Ach .. Ty głuptasie :glaszcze: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A to Chińczyk, że taki żółtek? :lol: Quote
Patikujek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ni chińczyk:mad: Japończyk Wiesz co 6 to też za wczesnie jak dla mnie a co do Mikołaja to dostanę coś jak sama sobie kupie Madziu a ty z tą dorosłością nie szalej mi to przyszło w zeszłym roku ale pozytku żadnego nie przyniosło, bo alkohol w okolicy to i tak bez okazywania dowodu kupowałam Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Patikujek napisał(a): Madziu a ty z tą dorosłością nie szalej Przecież ja jestem gziećna :placz: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nie wybrzydzaj!! bierz Japończyko - Chińczyka!! Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jak nie chce niech nie bierze, same se tego chłopa weźmiemy a Madźkę będzie skręcać z zazdrości później :evil_lol: Do Beatki dziś Mikołaj z listą zawitał co by sama se prezenta wybrała Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Kasia']Jak nie chce niech nie bierze, same se tego chłopa weźmiemy a Madźkę będzie skręcać z zazdrości później :evil_lol: Do Beatki dziś Mikołaj z listą zawitał co by sama se prezenta wybrała Ojj.. jak fajnie :multi::multi::multi: Dziękuję :multi::multi::multi: Ale kochany Mikołaj :multi::multi::multi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='tigrunia']Nie wybrzydzaj!! bierz Japończyko - Chińczyka!! Ja slyszalam, ze one, te chinczyki to niewiele maja no... wiecie gdzie. Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ja slyszalam, ze one, te chinczyki to niewiele maja no... wiecie gdzie. No w sumie .. małe są to i pewnie mało mają .. :evil_lol: Quote
Recommended Posts