Jofka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hejka!!! Bidulka jestes z tymi pleckami...dobrze,że chociaż z domówką się udało!!! Jessi ślicznie wygląda w tej kokardce.no no no prawdziwa księżniczka! A gdzie Beatko kupujesz kokardki,w necie?? Quote
Magda Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Mmm...jak słodko wygląda:loveu: Panna też chyba jakaś taka niewyspana. Oczy się zamykają. Czyli dżampreza się udała i to najważniejsze:razz: Nie ważne gdzie, ale ważne z kim. Pozdrawiamy! Quote
pysiulka86 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No nareszcie :) Jessi jak zwylke przepiekna, nic dodac, nic ując :) Quote
Kincia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No i Lucky sie zakochał :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Jofka napisał(a):Hejka!!! Bidulka jestes z tymi pleckami...dobrze,że chociaż z domówką się udało!!! Jessi ślicznie wygląda w tej kokardce.no no no prawdziwa księżniczka! A gdzie Beatko kupujesz kokardki,w necie?? Witaj Jofka! Kokardki kupiłam w jakimś tam sklepie internetowym dla Yorków przy okazji kupna legowiska na wystawy :) Magda_Miki napisał(a):Mmm...jak słodko wygląda:loveu: Panna też chyba jakaś taka niewyspana. Oczy się zamykają. Czyli dżampreza się udała i to najważniejsze:razz: Nie ważne gdzie, ale ważne z kim. Pozdrawiamy! Dokładnie Magda - ważne z kim ;) Witamy :multi: pysiulka86 napisał(a):No nareszcie :) Jessi jak zwylke przepiekna, nic dodac, nic ując :) Ola164 napisał(a):Jaka ona słodziutka :loveu: Kincia napisał(a):No i Lucky sie zakochał :diabloti::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo :) Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Witaj natija :multi: Oglądacie YCD ?? Ja stawiam na Maćka!! Quote
madziasto4 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wiecie co? Jessi jest bardzo podobna do Kiki :hmmmm: Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Wiecie co? Jessi jest bardzo podobna do Kiki :hmmmm: Właśnie też dziś na to wpadłam.. ale rodzina to to chyba nie jest :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dzisiejsze, czyli buuu poniedzialkowe, dzien dobry mowie :loveu: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dzisiejsze, czyli buuu poniedzialkowe, dzien dobry mowie :loveu: Jessooo .. ktoś tu spać nie może!!:crazyeye: A ja juz od ponad godzinki w pracy :placz: Quote
Aga76 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Heloł :loveu: Ps. A mówiłam nie nakładać i tylko krzywdę sobie zrobiłaś! Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Witaj Agus! :multi: A no mówiłaś .. :placz: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Aga76 napisał(a):Dziś jeszcze boli? Plecy juz nie ale nogi mnie bolą od tego chodzenia :placz: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):Plecy juz nie ale nogi mnie bolą od tego chodzenia :placz: To się trza nauczyć na rękach chodzić :grins: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hej Beatko :) Panienka słodziachnie wygląda w tej nowiusieńkiej kokardeczce Ciesze sie że Andrzejkowa impreza sie udała choć mogłas posłuchać Agi z ta górą na zawsze dobrze radzi ;):evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Witajcie :multi: Jak tam mija wieczorek?? Ja dzis się pomęcyłam i na obiadek gulasz zrobiłam ... :loveu: Mniammmm... :loveu: Pada może u kogoś śnieg?? Bo w Bydzi jak nie było tak nie ma ani śladu :placz: Quote
Kincia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):Witajcie :multi: Jak tam mija wieczorek?? Ja dzis się pomęcyłam i na obiadek gulasz zrobiłam ... :loveu: Mniammmm... :loveu: Pada może u kogoś śnieg?? Bo w Bydzi jak nie było tak nie ma ani śladu :placz: Gulasz o bleee xD :evil_lol: Witam :loveu: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Kincia napisał(a):Gulasz o bleee xD :evil_lol: Witam :loveu: Co Ty gadasz?? Mniammmm !! :loveu: Pegaza napisał(a):Cze Tigrunia i lodówko:evil_lol: Cze Dario i dwa ogonki :D Quote
Recommended Posts