Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 tigrunia napisał(a):Ja przeciez nie chciałam :placz::placz::placz: Następna przyszła mnie bić :placz::placz::placz: :-x:-x:-x noo, żeby maleńkiej takie kuku zrobić, osz ty !!! Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Aga76 napisał(a)::-x:-x:-x noo, żeby maleńkiej takie kuku zrobić, osz ty !!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Bój sie bój, płacz sobie płacz... A na poważnie, jak czuje się Jessi, wymioty ustały? Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Aga76 napisał(a):Bój sie bój, płacz sobie płacz... A na poważnie, jak czuje się Jessi, wymioty ustały? :placz::placz::placz: Nie wiem bo jestem w pracy .. w domu jest TZ ale śpi :p i Panna Jessi pewnie też odsypia nieprzespaną nockę Quote
Anusia & Alutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 tigrunia napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Zlapalam ja!! Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Zlapalam ja!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uuuu hihihi Quote
Kasia_zg Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dzień dobry Beatko :) Oj to male biedactwo cała nocke sie meczyło mam nadzieje że jej przeszło troszke...:loveu::loveu: Widzisz Beatko Ty zmartwiona, niewyspada a Anusia to wykorzystała i Cie dopadła ojoj Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Kasia_zg napisał(a):Dzień dobry Beatko :) Oj to male biedactwo cała nocke sie meczyło mam nadzieje że jej przeszło troszke...:loveu::loveu: Widzisz Beatko Ty zmartwiona, niewyspada a Anusia to wykorzystała i Cie dopadła ojoj Cześć Kasiu :) Ty jedyna kochana mnie nie prześladujesz bo teraz dwie się na mnie uwzieły :placz: Ja tez mam nadzieję, ze jej przeszło. Za 2 godzinki będę w domku to zobaczę :) Quote
Kasia_zg Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 tigrunia napisał(a):Cześć Kasiu :) Ty jedyna kochana mnie nie prześladujesz bo teraz dwie się na mnie uwzieły :placz: Ja tez mam nadzieję, ze jej przeszło. Za 2 godzinki będę w domku to zobaczę :) Niemartw sie przyjdzie taki czas że Ty bedziesz ganiała je z pałami;) a zemsta bywa słodka :evil_lol: To jak tylko bedziesz wiedziała co z małą to pisz nam odrazu Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Oczywiscie, od razu napisze :) Mam nadzieję, ze będą to dobre wieści :lol: Ojj.. ja sie zemszczę... Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 PositiveThought napisał(a):czymam kciuki. pozdrowienia dla Was, dziewczyny! Patikujek napisał(a):Cześć dziewczyny Ola164 napisał(a):Co tam u Jess słychać? natija napisał(a):witam:):)ja tez trzymam kciuki:) Witamy gorąco i też pozdrawiamy :) Jessi ma się wyśmienicie :D Nic jej już nie jest. Dziś ją wykąpałam i teraz jest czyściutka i pachnąca :loveu: Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Aga76 napisał(a):A czym nakarmiłaś, co? :mad: Że zachorowała, czy o co chodzi? Zachorowała od łopatki bo robiłam gulasz no i troszkę jej się dostało surowego mięska :shake: Nie myślałam, że jej tak zaszkodzi :shake: Quote
Magda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hihihi...Tigrunia jak chcesz to ja mogę pomóc:diabloti: Chętnie się pobawię Buziaki dla małej! Oby tej nocy smacznie spała Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hihihi...Tigrunia jak chcesz to ja mogę pomóc:diabloti: Chętnie się pobawię Buziaki dla małej! Oby tej nocy smacznie spała Cześć M&M'sy :cool3: Dziękuję .. chćetnie skorzystamy z Twojej pomocy ;) smallpati napisał(a):sliczna dziewczynka :) przecudowna Witamy w galerii Panny Jessi :multi: Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Nakupiłam dziś pełno gazetek z przepisami na święta i teraz tak sobie przeglądam i tylko zupa grzybowa mi z tego wszystkiego przypadła do gustu :eviltong: Aaa.. byłabym zapomniała .. Moja mamina Basia dziś ma imieninki więc i tu oficjalnie skłądam życzonka syskiego najlepsego mami :Rose: No to idziem spać.. Jessi już śpiuta no i ja muszę wreszcie tez sie wyspac! No to do juterka, pa Quote
Patikujek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 To ja się do zyczonek przyłączam, z resztą Najlepszego dla wszystkich Basiuniek:loveu: dobranocka, i do zobaczyska:loveu: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dzień doberek :multi: No i stało sie - zaspałam dziś do pracy!! :crazyeye: Zamiast być na 4:40 byłam na 5:20 :shake: Masakra normalnie! No ale przynajmniej pół godzinki dłużej pospałam ;) No to miłego dzionka :razz: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cze Wyspane Be :cool1: Jak miewa się Jessi, już dobrze? Quote
Recommended Posts