tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Co porabia Panna Jessi? No wiesz co .. wlasnie chcialam napisac bo jestem w szoku ... Jessi spi!!!! Od wczoraj od 24 spi jak zabita! Byla tylko przed 6 rano na dworku na siq, jak ja wstalam to troche za mna polazila i dalej poszla spac :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Może kontynuuje jakiś uroczy sen, który jej przerwałaś o 6 :cool1: Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Może kontynuuje jakiś uroczy sen, który jej przerwałaś o 6 :cool1: To nie ja tylko TZ :eviltong: Ja dopiero o 11 30 ja obudzilam. Spi jak zabita ! Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tigrunia napisał(a):To nie ja tylko TZ :eviltong: Ja dopiero o 11 30 ja obudzilam. Spi jak zabita ! Wychodzicie z nią o 6, bo się panienka tego domaga, czy o tej godzinie po prostu na codzień wstajecie? Quote
Kincia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Witam :multi: Ale macie sliczny bannerek :loveu: Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Wychodzicie z nią o 6, bo się panienka tego domaga, czy o tej godzinie po prostu na codzień wstajecie? TZ wstal bo do pracy szedl, ona tez sobie troche pochodzila i prawie na dywan nasikala wiec szybko z nia zszedl na dol. Ale codziennie wychodzi ze mna o 4 30 potem z TZem o 5 30 jeszcze raz bo nie zawsze wszystko zrobi jak ze mna idzie Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Kincia napisał(a):Witam :multi: Ale macie sliczny bannerek :loveu: Dzieki Kincia :loveu: Mi tez sie podoba :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tigrunia napisał(a):TZ wstal bo do pracy szedl, ona tez sobie troche pochodzila i prawie na dywan nasikala wiec szybko z nia zszedl na dol. Ale codziennie wychodzi ze mna o 4 30 potem z TZem o 5 30 jeszcze raz bo nie zawsze wszystko zrobi jak ze mna idzie I nie protestuje, że tak wcześnie? :lol: Torek to o 6, ba nawet o 7 czasami chowa się do budki i nie chce przyjść do drzwi :lol: Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 madziasto4 napisał(a):I nie protestuje, że tak wcześnie? :lol: Torek to o 6, ba nawet o 7 czasami chowa się do budki i nie chce przyjść do drzwi :lol: Nie ma wyjscia.. Jak nie pojdzie rano to potem dopiero o 13 nastepne wyjscie Quote
Kasia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Fidlak dzis spędził nockę u mojej mamy i o 3.30 nasikał Jej do łóżka a nastepnie poszedł do pokoju siostry i zrobił to samo tylko że na pduszkę :p Nachlał sie wodzionki przed spaniem, a że moja mama nie zajarzyła tego, że jak w nocy Fidlak się kręci i łazi to trza z nim wyjść za potrzebą to sie załatwił na miejscu... On praktycznie nigdy nie chce wychodzic w nocy ani tez nigdy nie załatwia sie w domu no ale jak wychlał 3 miski wody wieczorem bo go suszyło a nikt z nim nie wylazł to musiały se sprzątać w nocy :p Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Jessi juz chyba przeszło sikanie na poduszki - a uwielbiała to!! Parę fotek śpiocha: Nawet ząbki pokazała :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale śliczna czarnula :loveu: ps. cudny banerek :) Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ola164 napisał(a):Jaki cudak :loveu: :evil_lol::evil_lol: Agata_B napisał(a):Ale śliczna czarnula :loveu: ps. cudny banerek :) Dzięki Agatka :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jessi zaspana, ale łypie jednym okiem..:lol: Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Jessi zaspana, ale łypie jednym okiem..:lol: Ona jak widzi, ze ide z aparatem to od razu się budzi! :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tigrunia napisał(a):Ona jak widzi, ze ide z aparatem to od razu się budzi! :evil_lol: Moi też już reagują na dźwięk wysuwania obiektywu:evil_lol: Quote
Jofka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witaj Tigrunia!!!!!! Jak tam Jessi?? Kompa mialam zepsutego:placz::placz: Pieknz ten Twoj spioszek!!!!!!!!! Cudowna jest, wiesy chyba troche urosla!!! Zyczymy y Tolkiem milego dnia!!! Quote
Jofka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 UUUU Beatko jak u Ciebie swiatecznie!!!! swietny ten odnosnik do galerii!!!:crazyeye::crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 tigrunia napisał(a):A sio!!A kysz!! Wiecej tu nie przyjde :obrazic: Quote
tigrunia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Kasia']Słodki śpioszek :loveu: :loveu::loveu: Czesc Kasia :multi: [quote name='Jofka']Witaj Tigrunia!!!!!! Jak tam Jessi?? Kompa mialam zepsutego:placz::placz: Pieknz ten Twoj spioszek!!!!!!!!! Cudowna jest, wiesy chyba troche urosla!!! Zyczymy y Tolkiem milego dnia!!! No wreszcie Jofka dałaś jakiś znak życia!! :multi: Bo już się martwiłam Jessi urosła - hmm.. nie wydaje mi się. Lece zaraz do Ciebie looknąć czy jakieś fotki dałas :evil_lol: [quote name='Jofka']UUUU Beatko jak u Ciebie swiatecznie!!!! swietny ten odnosnik do galerii!!!:crazyeye::crazyeye: Dziękujemy :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Wiecej tu nie przyjde :obrazic: Fąfel, fąfel no wróć [quote name='natija']witamy:):) Cześć natija :multi::multi: Quote
Recommended Posts