Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Co porabia Panna Jessi?

No wiesz co .. wlasnie chcialam napisac bo jestem w szoku ...
Jessi spi!!!! Od wczoraj od 24 spi jak zabita! Byla tylko przed 6 rano na dworku na siq, jak ja wstalam to troche za mna polazila i dalej poszla spac :crazyeye:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tigrunia napisał(a):
To nie ja tylko TZ :eviltong: Ja dopiero o 11 30 ja obudzilam.
Spi jak zabita !

Wychodzicie z nią o 6, bo się panienka tego domaga, czy o tej godzinie po prostu na codzień wstajecie?

Posted

madziasto4 napisał(a):
Wychodzicie z nią o 6, bo się panienka tego domaga, czy o tej godzinie po prostu na codzień wstajecie?

TZ wstal bo do pracy szedl, ona tez sobie troche pochodzila i prawie na dywan nasikala wiec szybko z nia zszedl na dol. Ale codziennie wychodzi ze mna o 4 30 potem z TZem o 5 30 jeszcze raz bo nie zawsze wszystko zrobi jak ze mna idzie

Posted

tigrunia napisał(a):
TZ wstal bo do pracy szedl, ona tez sobie troche pochodzila i prawie na dywan nasikala wiec szybko z nia zszedl na dol. Ale codziennie wychodzi ze mna o 4 30 potem z TZem o 5 30 jeszcze raz bo nie zawsze wszystko zrobi jak ze mna idzie

I nie protestuje, że tak wcześnie? :lol:
Torek to o 6, ba nawet o 7 czasami chowa się do budki i nie chce przyjść do drzwi :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
I nie protestuje, że tak wcześnie? :lol:
Torek to o 6, ba nawet o 7 czasami chowa się do budki i nie chce przyjść do drzwi :lol:

Nie ma wyjscia.. Jak nie pojdzie rano to potem dopiero o 13 nastepne wyjscie

Posted

Fidlak dzis spędził nockę u mojej mamy i o 3.30 nasikał Jej do łóżka a nastepnie poszedł do pokoju siostry i zrobił to samo tylko że na pduszkę :p
Nachlał sie wodzionki przed spaniem, a że moja mama nie zajarzyła tego, że jak w nocy Fidlak się kręci i łazi to trza z nim wyjść za potrzebą to sie załatwił na miejscu...

On praktycznie nigdy nie chce wychodzic w nocy ani tez nigdy nie załatwia sie w domu no ale jak wychlał 3 miski wody wieczorem bo go suszyło a nikt z nim nie wylazł to musiały se sprzątać w nocy :p

Guest Agata_B
Posted

Ale śliczna czarnula :loveu:
ps. cudny banerek :)

Posted

Witaj Tigrunia!!!!!! Jak tam Jessi?? Kompa mialam zepsutego:placz::placz:
Pieknz ten Twoj spioszek!!!!!!!!! Cudowna jest, wiesy chyba troche urosla!!!
Zyczymy y Tolkiem milego dnia!!!

Posted

[quote name='Kasia']Słodki śpioszek :loveu:
:loveu::loveu: Czesc Kasia :multi:
[quote name='Jofka']Witaj Tigrunia!!!!!! Jak tam Jessi?? Kompa mialam zepsutego:placz::placz:
Pieknz ten Twoj spioszek!!!!!!!!! Cudowna jest, wiesy chyba troche urosla!!!
Zyczymy y Tolkiem milego dnia!!!
No wreszcie Jofka dałaś jakiś znak życia!! :multi: Bo już się martwiłam Jessi urosła - hmm.. nie wydaje mi się.
Lece zaraz do Ciebie looknąć czy jakieś fotki dałas :evil_lol:
[quote name='Jofka']UUUU Beatko jak u Ciebie swiatecznie!!!! swietny ten odnosnik do galerii!!!:crazyeye::crazyeye:
Dziękujemy :loveu:
[quote name='Anusia & Alutka']Wiecej tu nie przyjde :obrazic:
Fąfel, fąfel no wróć
[quote name='natija']witamy:):)
Cześć natija :multi::multi: