tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 No macie jeszcze troche i ide sobie herbatke zrobić .. ktoś chce ? Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tigrunia napisał(a):No macie jeszcze troche i ide sobie herbatke zrobić .. ktoś chce ? Ja kcem, bom chora przecie :( Jessi jest sliczna! Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 No to macie .. a dla Anusi z miodkiem Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 I dalsza część fotek Panny Jessi Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Oooo dziekuje :loveu: Nie mam juz sily nic pisac. Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oooo dziekuje :loveu: Nie mam juz sily nic pisac. Zrób sobie hejbatkę z lipy z miodem i cytryną i idź do wyrka :glaszcze: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oooo dziekuje :loveu: Nie mam juz sily nic pisac. Ta herbatka Ci pomoze ;) Będzie jeszcze jedna porcja fotek więc musisz wytrzymac ;) Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Ostatnie fotki na dziś i idziem spać No to teraz Jessi troche wam powytyka języka A tu mokry pyszczek po piciu :lol: No to do juterka bo znów na 5 wstaje .. Dobranoc chorowite dziewuszki Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Smuuutno mi, mam doooosc. Niech mnie ktos przyyytuli :placz: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Smuuutno mi, mam doooosc. Niech mnie ktos przyyytuli :placz: No dobra .. jeszcze mam chwile to Cie przytule Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Hihi .. znalazłam emotke , która kojarzy mi się z Paris Hilton : Ale jaja!!! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Dobra .. ide Anusia . Trzymaj sie i wracaj szybko do zdrówka ;) papapaaa Quote
pysiulka86 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witamy yorkową księzniczke i zyczymy dobrej nocki :) Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czesc Paskudo! Przyszlam zarazac. Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czesc Paskudo! Przyszlam zarazac. O nie!! Baczność! Maski włóż! Na lewo patrz! I spierdzielamy, bo tu choróbsko panuje. Cześć :grins: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 I znów zaraza! Ludzie dajcie oddychać:mdleje::chaos: Panienka ślicznie się prezentuje na tych samych hmmm....10 zdjęciach?:evil_lol: Zmienić scenerię! Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czesc Paskudo! Przyszlam zarazac. A sio!!A kysz!! madziasto4 napisał(a):O nie!! Baczność! Maski włóż! Na lewo patrz! I spierdzielamy, bo tu choróbsko panuje. Cześć :grins: Cześć Madzka Magda_Miki napisał(a):I znów zaraza! Ludzie dajcie oddychać:mdleje::chaos: Panienka ślicznie się prezentuje na tych samych hmmm....10 zdjęciach?:evil_lol: Zmienić scenerię! Bo to są urodzinowe fotki! Co miesiąc robię na tej samej scenerii i takie same, żeby potem sobie porównać jak rosła :evil_lol: Cześć M&M'sy Aga76 napisał(a):Gdzie jesteś jak cię nie ma? Dziś jakoś nie miałam czasu w pracy, żeby wejść na dogo a przed chwilą wróciłam z egzaminu .. i oczywiście zdałam :multi::multi: Trudny był jak nie wiem , dostałam tylko 2 ale ważne, ze zdałam :multi::multi: Agata_B napisał(a):Ale ona jest śliczna :loveu: Dziekuję Agatko :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Będziecie w Bydgoszczy? 17 lutego? Ps. mam taką cichą nadzieję :loveu: Ja będę tym razem na 100% ;) Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Agata_B napisał(a):Będziecie w Bydgoszczy? 17 lutego? Ps. mam taką cichą nadzieję :loveu: Ja będę tym razem na 100% ;) Ja też będę na 100 %. Ja mam akurat bliziutko na teren wystawy ale na 90 % będę tylko jako widz Quote
Ola164 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Już po Mikołaju... teraz tylko czekamy na święta ;) Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 tigrunia napisał(a):Ja też będę na 100 %. Ja mam akurat bliziutko na teren wystawy ale na 90 % będę tylko jako widz Dlaczego?? Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Dlaczego będę, czy dlaczego jako widz będę ? :P Nie wiem w dalszym ciągu co z Jessi zębem.. nie chce wypaść :placz: Ide w przyszłym tyg. do weta i podejmiemy ostateczną decyzję. Jeżeli bedzie konieczna ta operacja to wystawy zaczynamy od kwietnia Quote
Recommended Posts