tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Pegaza napisał(a):protestuje 3 :cool1: O kurcze .. Ty tez masz ogon, czy o kimś zapomniałam ?? A moze o Marka-Adama chodzi ?? :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no a jakże ze o niego:eviltong: a teraz lece na plac z moimi bo jedna już u nóg mi stoi i czeka Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Pegaza napisał(a):no a jakże ze o niego:eviltong: a teraz lece na plac z moimi bo jedna już u nóg mi stoi i czeka Hihi .. no to faktycznie 3 ogonki :razz: Moja tez już się kręci .. ale TZ jest w garażu to zaraz mu zniosę Jessikę i po kłopocie ;) Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):Hihi .. no to faktycznie 3 ogonki :razz: Moja tez już się kręci .. ale TZ jest w garażu to zaraz mu zniosę Jessikę i po kłopocie ;) A Ty cwaniaro tak sie obiadłaś smaczym gulaszem że nie chce Ci sie nawet z niunią wyjść...ohh Ty jak tak możesz ;) Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Kasia_zg napisał(a):A Ty cwaniaro tak sie obiadłaś smaczym gulaszem że nie chce Ci sie nawet z niunią wyjść...ohh Ty jak tak możesz ;) Hihi ,. a od czego mam TZa :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):Hihi ,. a od czego mam TZa :eviltong: I masz racje niech sie mężczyzna na coś wkońcu przyda ;) Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Jak nie zasne to zaraz będą fotki .. wgrywają się na fotosik Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Kasia_zg napisał(a):Nie zasypiaj bo chce fotki !! Ale to się tak długo zgrywa a ja o 4 do pracy wstaje :placz::placz: ... 58% .... Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):Ale to się tak długo zgrywa a ja o 4 do pracy wstaje :placz::placz: ... 58% .... Oj to nie bede Cie zatrzymywać...poczekam do jutra cierpliwie a teraz zycze Ci słokich i kolorowych snów Dobranoc i buzial dla Jessi:loveu: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Kasia_zg napisał(a):Oj to nie bede Cie zatrzymywać...poczekam do jutra cierpliwie a teraz zycze Ci słokich i kolorowych snów Dobranoc i buzial dla Jessi:loveu: Jeszcze jestem chwile .. juz jest 96 % więc zaraz wrzucę fotki :) Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):Jessooo .. ktoś tu spać nie może!!:crazyeye: A ja juz od ponad godzinki w pracy :placz: Hi hi no yyyy... Powiedzialabym cos dlaczego nie spie, ale nie powiem. Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):O kurcze .. Ty tez masz ogon, czy o kimś zapomniałam ?? A moze o Marka-Adama chodzi ?? :eviltong: Pegaza napisał(a):no a jakże ze o niego:eviltong: Co to za rozmowy o Marku-Adamie za moimi plecami?? Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hi hi no yyyy... Powiedzialabym cos dlaczego nie spie, ale nie powiem. No tak .. w sypialni urzedujesz a mnie sie czepiasz :mad: Anusia & Alutka napisał(a):Co to za rozmowy o Marku-Adamie za moimi plecami?? Tez coś z sypialnią wspólnego to mieć moze OK no to fotki : Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 :loveu::loveu: Tez mi sie podoba :loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ależ sobie słodko śpiusia a kitunia fajnusia:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No śpiuta sobie i też już do niej idę .. ale mam mało spania znów :placz: No to do jutra .. papa P.S. Nie udało jej się mnie złapać :eviltong: Ale szczerze mówiąc trochę sie zdyszałam przez tą ucieczkę Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):No śpiuta sobie i też już do niej idę .. ale mam mało spania znów :placz: No to do jutra .. papa P.S. Nie udało jej się mnie złapać :eviltong: Ale szczerze mówiąc trochę sie zdyszałam przez tą ucieczkę To musisz spać szybciutko żeby sie choć troszke wyspać....Dobranoc Dziś byłas szybsza ale cos czuje że to Twarda sztuka i tak łatwo nie odpóści...gorzej jak przez noc Anusia nie zapomi i zacznie sie od nowa pogoń...hmmm miejmy nadzieje że zapomni do rana albo chociaz złagodnieje ;) Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tigrunia napisał(a):No śpiuta sobie i też już do niej idę .. ale mam mało spania znów :placz: No to do jutra .. papa P.S. Nie udało jej się mnie złapać :eviltong: Ale szczerze mówiąc trochę sie zdyszałam przez tą ucieczkę Słaba kondycja:eviltong: Dobranoc :bye: Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Witam sie we wtorek :) Dziś miałam ciezką noc .. Jessina cały czas wymiotowała :-( Dałam jej wczoraj troszke surowego mięska i chyba jej zaszkodziło :-( Ca chwile mnie budziła no i teraz na biurku usypiam :sleep2: Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dobry :loveu: :mad: co żeś malutkiej zrobiła, o ty niedobra kobieto !!! Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Ja przeciez nie chciałam :placz::placz::placz: Następna przyszła mnie bić :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts