tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Aga76']Cze Beatko Biedna porzucona Jessi... Cześć tancerko :evil_lol: Nie taka porzucona .. teraz śpi dalej z TZem :eviltong: Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 tigrunia napisał(a):Cześć tancerko :evil_lol: Nie taka porzucona .. teraz śpi dalej z TZem :eviltong: :megagrin: Na pewno im dobrze... Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Aga76 napisał(a)::megagrin: Na pewno im dobrze... Cicho , bo ja tu rozpaczam, ze nie mogę być z nimi w tym wyrku .. :placz::placz::placz: Ale im zazdroszcze! Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 tigrunia napisał(a):Cicho , bo ja tu rozpaczam, ze nie mogę być z nimi w tym wyrku .. :placz::placz::placz: Ale im zazdroszcze! Dobrze, że sama to napisałaś, przynajmniej ja już nie musiałam :evil_lol: Noo, ale niedziela będzie Wasza... Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Aga76 napisał(a):Dobrze, że sama to napisałaś, przynajmniej ja już nie musiałam :evil_lol: Noo, ale niedziela będzie Wasza... No nasza - Moja i Jessiki :D TZ idzie na 6 rano do pracy bo jedzie na jakiś bankiet tortami częstowac do Filharmonii czy gdzieś :D Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kobiety górą :multi: Wciąż się mijacie... Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 No ... znalazłam tą filharmonie .. : 9 grudnia 2007 - niedziela/godz. 12 PORANEK SYMFONICZNY Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Pomorskiej Jan Walczyński, dyrygent Vadim Brodski, skrzypce Zdzisław Pruss, prowadzenie ulubione melodie ze słynnych filmów, m. in.: Siedmiu wspaniałych, Bonanza, Ojciec chrzestny, Dawno temu w Ameryce, Mona Lisa, Love Story Zgodnie z kilkuletnią już tradycją, po koncercie Cukiernia Adama Sowy, znana ze swych znakomitych wyrobów, zaprasza wszystkich słuchaczy do foyer na poczęstunek. bleblebleble (....) Koncert w samo południe poprowadzi znany bydgoski konferansjer, poeta i satyryk Zdzisław Pruss. Z kolei Cukiernia Adama Sowy - której znak firmowy jest bodajże najbardziej znany w Polsce i zagościł także poza jej granicami, a wyroby "od Sowy" to istne delicje, cieszące najbardziej wybredne podniebienia - po koncercie zaprasza do foyer na słodki poczęstunek. To już po raz piąty pan Adam Sowa w tak ujmujący sposób podejmuje kawą i ciastem wszystkich słuchaczy grudniowego, przedświątecznego Poranka Symfonicznego. Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Aga76']Kobiety górą :multi: Wciąż się mijacie... Raczej nie .. ja wróce z pracy i bedziemy miec czas dla siebie :D Ojj.. jednak nie .. zapomniałam , że Łuki dziś me auto naprawia :placz: o więc razem spędzimy dopiero niedzielne popołudnia .. Przyszły tydzien bedzie lepszy bo on na 5 do pracy ja jeszcze nie wiem ale albo na 6 albo na 7 więc nei będzie tak źle ;) Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Ide po jakąś bułke na śniadanie .. Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 tigrunia napisał(a):Ide po jakąś bułke na śniadanie .. Rany, ty mnie nie załamuj, tyż kce :roll: Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Aga76 napisał(a):Rany, ty mnie nie załamuj, tyż kce :roll: No to choc bo mam dwie :lol: Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='tigrunia']No to choc bo mam dwie :lol: lecę... Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Aga76']lecę... No i gdzie jestes?? Niedługo czas na obiad będzie a Ty nie doleciałaś jeszcze na śniadanie :p Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dzień doberek :hand: Ooo, znam cukiernię Sowy :multi: Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Ola164 napisał(a):Witam? A co na śniadanko bło? :D Bułki z masłem :eviltong: madziasto4 napisał(a):Dzień doberek :hand: Ooo, znam cukiernię Sowy :multi: Czesć Madzia :multi: No cukiernia znana, znana ;) Quote
Karolajna Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dobry, dobry:evil_lol: Mam banerek ;) Pozdrawiam ;) Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cze :p jak nie o psach to o jedzeniu nawijają:lol: oo se odszczeliła baner nonono:p pozdrawiam Quote
natija Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no banerek ladniutki trzeba przyznac:):):) Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Karolajna']Dobry, dobry:evil_lol: Mam banerek ;) Pozdrawiam ;) Cześć :multi: Dziękuję za banerek:multi::multi: - jest śliczny :loveu::loveu: Tylko niech mi ktoś powie jak go teraz podlinkować :hmmmm: [quote name='Pegaza']Cze :p jak nie o psach to o jedzeniu nawijają:lol: oo se odszczeliła baner nonono:p pozdrawiam Cześć Dario-Ewo :lol: A no tak se nawijamy i nawet nawinę temat dalej bo przyszłam do was ze śniadankiem i herbatką :cool3: [quote name='natija']no banerek ladniutki trzeba przyznac:):):) Dziękuję natija No .. tak więc przyszłam/długo mnie nie było.Własnie zaczął się koncert. Wczoraj okazało sie, że moja mama na niego idzie. Dziś rano dzwoniła do mnie, ze ma jeszcze jeden bilet ale wole z wami posiedziec :lol: Tak wogóle to ja dopiero pół godziny temu wstałam :crazyeye: Normalnie rekordy bije :lol: Wczoraj byłam z TZem na imieninkach mojej maminy , potem pojechaliśmy po bilety na sylwka - bedzie impreza w stylu weneckim :lol: Maski nawet nam dadzą :cool1: No dobra.. nagadałam się to lece dalej do was pozaglądać ... Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Oo jesteś :grins: Proszę podlinkowany :p Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='madziasto4']Oo jesteś :grins: Proszę podlinkowany :p Dzięki Madzia :buzi: Quote
Recommended Posts