Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Póki zarazków ni ma to se wpadłam tu z wizytą :p Sesja Jessi śliczna :loveu: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Kasia napisał(a):Póki zarazków ni ma to se wpadłam tu z wizytą :p Sesja Jessi śliczna :loveu: Musimy szybko to świeże powietrze wydychać bo zaraz pewnie przylecą te roznosicielki czy (3) :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kasia napisał(a):Póki zarazków ni ma to se wpadłam tu z wizytą :p Sesja Jessi śliczna :loveu: Zarazek pewnie wieczorem przylizie z wyrka, pożali się, poroznosi bakterie i znowu się zmyje :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Madźka teraz pitoli Masterczysława a Anuśka pewnie zwala sie z łóżka i zara tu bydzie :p Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kasia napisał(a):Madźka teraz pitoli Masterczysława a Anuśka pewnie zwala sie z łóżka i zara tu bydzie :p No toć mówię, że ten Zarazek zara przylizie z wyra:p Master już opitolony:cool1: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 madziasto4 napisał(a): Zarazek pewnie wieczorem przylizie z wyrka, pożali się, poroznosi bakterie i znowu się zmyje :evil_lol: Pojęczy aby poprzytulać, pobuczy troszku i zaś polizie do łózka :evil_lol: Master opitolony??? :mad: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Ach ty madzka no ty .. :mad::mad: Jak mogłaś :placz::placz: On tak piknie juz wyglądał :placz::placz: No to jeden zarazek juz jest :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kasia napisał(a):Pojęczy aby poprzytulać, pobuczy troszku i zaś polizie do łózka :evil_lol: Master opitolony??? :mad: Opitolony :grins: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Madźka mijamy sie z postami...albo nakładamy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 tigrunia napisał(a):Ach ty madzka no ty .. :mad::mad: Jak mogłaś :placz::placz: On tak piknie juz wyglądał :placz::placz: No to jeden zarazek juz jest :evil_lol: Długie kłaczki to nie na taką pogodę :p Właśnie coś mnie zastanowiło, że wspomniałaś o 3 roznosicielkach:mad: Liczę, liczę, Daria-Ewa, Zarazek na A i...ja już nie roznoszę zarazków:mad: Quote
Patikujek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://images31.fotosik.pl/71/a2d021349bda246b.jpg Przępiękna dziewczynka:loveu: jak ona tymi zwoimi oczętam,i spojrzy to nic innego jak sie zakochać:loveu: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Długie kłaczki to nie na taką pogodę :p Właśnie coś mnie zastanowiło, że wspomniałaś o 3 roznosicielkach:mad: Liczę, liczę, Daria-Ewa, Zarazek na A i...ja już nie roznoszę zarazków:mad: Ale roznosiłaś a to tez się liczy :P No w sumie jeszcze M&M's choruje chyba, nie /? Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Choruje, ale zależy na co:stupid::evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):Choruje, ale zależy na co:stupid::evil_lol: A w to to ja juz nie wnikam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 tigrunia napisał(a):A w to to ja juz nie wnikam :evil_lol: Może i dobrze :evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 O Wy małpy:mad: Nie mogę się gniewać.... mam za dobry humor Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):O Wy małpy:mad: Nie mogę się gniewać.... mam za dobry humor Ale Ty sama to powiedziałaś :evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ale WY myślicie o czymś innym:eviltong::evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ale WY myślicie o czymś innym:eviltong::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Pytanie bez odpowiedzi... Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Idę spać.. Dobrej nocki i do jutra P.S. A jak ten budzik rano o 4 zadzwoni to mu zrobie tak : :angryy::angryy::angryy: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Wyrzuć go przez okno :p Dobranoc :hand: Quote
Patikujek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Powiem szczerze że kazdy kto dłużej na dogo zabawi nie jest do końca wpełni władz umysłowych:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Beatko, budzika potraktuj raz a porządnie :p Dobrej nocki i miłego wstawania szybciej niz kuraki :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Bry :multi: Kuraki jeszcze śpią a ja już od godziny w pracy :placz::placz: Ale ciężko mi było się rozstać z Jessiną dzisiaj .. tak się do mnie kruszyna tuliła z rana :loveu: Quote
Recommended Posts