tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='PositiveThought']czymam kciuki. pozdrowienia dla Was, dziewczyny![/quote] [quote name='Patikujek']Cześć dziewczyny[/quote] [quote name='Ola164']Co tam u Jess słychać?[/quote] [quote name='natija']witam:):)ja tez trzymam kciuki:)[/quote] Witamy gorąco i też pozdrawiamy :) Jessi ma się wyśmienicie :D Nic jej już nie jest. Dziś ją wykąpałam i teraz jest czyściutka i pachnąca :loveu: Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='Aga76']A czym nakarmiłaś, co? :mad:[/quote] Że zachorowała, czy o co chodzi? Zachorowała od łopatki bo robiłam gulasz no i troszkę jej się dostało surowego mięska :shake: Nie myślałam, że jej tak zaszkodzi :shake: Quote
Magda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hihihi...Tigrunia jak chcesz to ja mogę pomóc:diabloti: Chętnie się pobawię Buziaki dla małej! Oby tej nocy smacznie spała Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hihihi...Tigrunia jak chcesz to ja mogę pomóc:diabloti: Chętnie się pobawię Buziaki dla małej! Oby tej nocy smacznie spała[/quote] Cześć M&M'sy :cool3: Dziękuję .. chćetnie skorzystamy z Twojej pomocy ;) [quote name='smallpati']sliczna dziewczynka :) przecudowna[/quote] Witamy w galerii Panny Jessi :multi: Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Nakupiłam dziś pełno gazetek z przepisami na święta i teraz tak sobie przeglądam i tylko zupa grzybowa mi z tego wszystkiego przypadła do gustu :eviltong: Aaa.. byłabym zapomniała .. Moja mamina Basia dziś ma imieninki więc i tu oficjalnie skłądam życzonka syskiego najlepsego mami :Rose: No to idziem spać.. Jessi już śpiuta no i ja muszę wreszcie tez sie wyspac! No to do juterka, pa [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_39.gif[/IMG][/URL] Quote
Patikujek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 To ja się do zyczonek przyłączam, z resztą Najlepszego dla wszystkich Basiuniek:loveu: dobranocka, i do zobaczyska:loveu: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dzień doberek :multi: No i stało sie - zaspałam dziś do pracy!! :crazyeye: Zamiast być na 4:40 byłam na 5:20 :shake: Masakra normalnie! No ale przynajmniej pół godzinki dłużej pospałam ;) No to miłego dzionka :razz: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cze Wyspane Be :cool1: Jak miewa się Jessi, już dobrze? Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Aga76']Cze Wyspane Be :cool1: Jak miewa się Jessi, już dobrze?[/quote] Cze A.. Jessi bardzo dobrze :) Wczoraj cwaniara weszła po tajniacku :cool1: na stół i mój talerz po kolacji lizała :mad: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :evil_lol: brawo Jessi! uuuu, ktoś inny dziś tu pałą macha :megagrin: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dzisiaj ja was będę gonić :evil_lol: :mad::mad::mad::mad: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='tigrunia']Dzisiaj ja was będę gonić :evil_lol: :mad::mad::mad::mad:[/quote] :eek2: dobrze, że dziś sucho na chodnikach, łatwiej będzie uciekać Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_11.gif[/IMG]A masz Ty!!! Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :stop: a no no no niegrzeczna, no no no [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]uuu hihihi[/COLOR][/SIZE] Quote
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hej A gdzie ty pracujesz że tak wczesnie ci już przychodzić każą biedactwo[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_6.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Patikujek']Hej A gdzie ty pracujesz że tak wczesnie ci już przychodzić każą biedactwo[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_6.gif[/IMG][/quote] W cukierni :lol: [quote name='madziasto4']Jessi złodziejskie nasienie :cool2:[/quote] Ładnie to ujęłaś ;) Tak w ogóle to cześć wam :multi: Quote
natija Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 witamy,fajnie w cukerni,mozna sie objadac:) Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='tigrunia']ong: Aaa.. byłabym zapomniała .. Moja mamina Basia dziś ma imieninki więc i tu oficjalnie skłądam życzonka syskiego najlepsego mami :Rose: [/QUOTE] Ooo no to trza sie napic. Zdrowie mamci :chlup: [quote name='madziasto4']Jessi złodziejskie nasienie :cool2:[/QUOTE] Ty tylko o nasieniu ciagle... Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ooo no to trza sie napic. Zdrowie mamci :chlup: Ty tylko o nasieniu ciagle...[/QUOTE] A Ty tylko szukasz okazji, żeby się napić, oo! Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='natija']witamy,fajnie w cukerni,mozna sie objadac:)[/quote] Witaj natija :multi: Ja tam szczerze mówiąc prawie nic słodkiego nie jem . Chyba , że cos nowego przyniosą jak np. dziś robili próbę piernika na święta .. mniammmm [quote name='Anusia & Alutka']Ooo no to trza sie napic. Zdrowie mamci :chlup: Ty tylko o nasieniu ciagle...[/quote] A zdrówko, zdrówko :razz: Jak się dzis spało poza domkiem?? :p .. No w końcu madzia juz dorosła więc może :cool1: Quote
Recommended Posts