Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kora trafiła do schroniska. Jest pięcioletnią rodowodową sunią, ma tatuaż w uchu. Niestety, hodowca nie wie komu ją sprzedał jako szczenię. Dotychczasowy właściciel nie szukał jej. Nawet to nie dziwi, widać że Kora służyła jako 'maszynka' do rodzenia.
Szukamy dla niej odpowiedzialnego domu i ciepłych, wrażliwych ludzi!!! Kogoś, kto po prostu będzie ją kochał, a nie wykorzystywał do rodzenia szczeniąt!! Kora, źle znosi schronisko, bardzo źle. To nieszczęśliwa i bardzo smutna suczka, pewnie nie zaznała nic dobrego w swoim dotychczasowym życiu. Pomóżcie odmienić jej los, może ten smutny pyszczek pewnego dnia rozjaśni uśmiech, a oczy zabłysną na widok ukochanego człowieka…

Kontakt: [email protected]

Kora w schronisku

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Jej wzrok mówi wszystko

rany właściciel zbił na niej kase i won :mad:
nie wyobrażam sobie jakim trzeba być człowiekiem aby wywalić tak kochane zwierzę :placz:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Kora nie daje sobie rady w schronisku :shake: :shake:
Ma depresję........jej jest potrzebny dom natychmiast :-(

Przydałoby się też, żeby ktoś sprawdził jej lewe ucho: ma je trochę opuszczone - może mieć tam stan zapalny i odczuwać ból. Może to być zwykła pozycja ucha ale stawiam raczej na chorobę (mam nadzieję, że się mylę).

Posted

Dziekujemy Beko :lol: Zgłoszę ja do Anashara!

Tak, sunia ma chore uszy, ale są leczone. Ona dotychczas pełniła rolę maszynki do rozmnazania. Nikt nie dbał o nią :-(
Ale mam nadzieję, że teraz to się zmieni i sunia odnajdzie swój prawdziwy, kochający dom. Jest taka piękna, tak bardzo potrzebuje ludzkiej dobroci...

Posted

Kora w schronisku przebywa od maja tego roku. Uszy są chore, ma stan zapalny, nie słyszy zbyt wyraźnie. Pewnie to jest powodem, że inne psy nad nią dominują i nie dopuszczają do jedzenia... Kora jest przeraźliwie chuda i zalękniona, dla niej zima może okazać się tragiczna w skutkach:(

Posted

a jakie leki dostaje na uszy, pytam bo mam fajne których używam dla Basko
jeden zakrapla się osiem kropel raz na tydzień i dać psu trzepać potem po 2 godzinach wytrzeć ręcznikiem tylko zewnętrzne ucho i drugie do kompletu i to jest na zapalenie bo to piersze na czyszczenie uszu
mogłabym wysłac suni gdyby była potrzeba