Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

" Fifka ma 7 lat, ale już wiele w życiu przeszła. Ludzie nie zawsze byli dla niej mili. Uwiązana i pozbawiona dostępu do pokarmu, jeszcze parę dni temu wyglądała jak chodzący szkielet. Obecnie tyje w oczach. B. pragnie kontaktu z człowiekiem i z pewnością zasługuje na kochjącego właściciela i nowy dom."

Tyle wiem o Fifce , bo tyle napisali o niej studenci weterynari z Wrocławia .
Pies przebywa na terenie uczelni . Ponoc miała sponsorowany pobyt w klinice .Ale dobry czas już się skończył .
Fifka ma iść do schroniska .

Fifka prosi o ogłoszenia i o dom choć tymczasowy .

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziu, jaka bidulinka:placz:
Najlepszy był by Dom docolowy bo dość juz przeszła zapewne złego:( Ale jakby DT się znalzał, to się Psineczka nie obrazi;)

Posted

Greven napisał(a):
Nie mogą jej zostawić gdzieś w klinice, duży teren...

W tym rzecz , że nie mogą . Pewnie by została , gdyby ktoś za nią płacił . Ale jest już zdrowa , to zabiera miejsce innym potrzebującym . Po całym terenie nie może łazikować , bo nie jest ogrodzony . To jest teren uczelni i kliniki zarazem . Jak nikt jej nie weżmie , to pojedzie do schroniska . Niestety , nie jest wybitnej urody , więc szanse ma zerowe .:shake:

Posted

Podnosze sunie i zycze jej szczęścia. Fifka bardzo przypomina mi naszą zamojską sunie Biankę, ktora w schronie wygladała strasznie

A teraz jest piekna damą.

Mam nadzieję, ze Fifka tez bedzie miała tyle szcześcia.

Posted

a nie ma nikogo, kto byz robił suni zdjęcia?
Może teraz, jak jest wyleczona, ta mordka nie wyglada tak źle?
Nie ma na dogo kogoś ze studentów weterynarii we Wrocławiu? a jogi?

Posted

Malagos , to są aktualne zdjęcia robione specjalnie na moją prośbę .
Ona pewnie tak teraz wygląda .:shake:
Proszono mnie o założenie wątku dla suńki . Ja niestety jestem totalnie zakocona i nie mogę pilotować sprawy . Nie mogę wyjść z domu na dłużej , niż 2 godziny .
Nie mam pojęcia , czy uda się zebrać pieniądze na płatny tymczas . Mogę zrobić dla niej bazarek ......i tylko tyle :cool1: