BIANKA1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 " Fifka ma 7 lat, ale już wiele w życiu przeszła. Ludzie nie zawsze byli dla niej mili. Uwiązana i pozbawiona dostępu do pokarmu, jeszcze parę dni temu wyglądała jak chodzący szkielet. Obecnie tyje w oczach. B. pragnie kontaktu z człowiekiem i z pewnością zasługuje na kochjącego właściciela i nowy dom." Tyle wiem o Fifce , bo tyle napisali o niej studenci weterynari z Wrocławia . Pies przebywa na terenie uczelni . Ponoc miała sponsorowany pobyt w klinice .Ale dobry czas już się skończył . Fifka ma iść do schroniska . Fifka prosi o ogłoszenia i o dom choć tymczasowy . Quote
Edi100 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bodziu, jaka bidulinka:placz: Najlepszy był by Dom docolowy bo dość juz przeszła zapewne złego:( Ale jakby DT się znalzał, to się Psineczka nie obrazi;) Quote
quasimodo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Widać po niej, ile przeszła... Podnosimy biedulkę!!! Quote
halbina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 szukamy domku na jesień, na zimę i na wszystkie pory roku... Quote
malagos Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Co ona ma na pysiu, jakieś zmiany czy to blizny? Quote
Edi100 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bez domku Fifeczka, będzie bez dachu nad głową, bez schronienia, pełnej miseczki...:( Quote
BIANKA1 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 malagos napisał(a):Co ona ma na pysiu, jakieś zmiany czy to blizny? Nie mam pojęcia . Nie widziałam jej , dostałam tylko zdjęcia . Quote
Greven Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nie mogą jej zostawić gdzieś w klinice, duży teren... Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Greven napisał(a):Nie mogą jej zostawić gdzieś w klinice, duży teren... W tym rzecz , że nie mogą . Pewnie by została , gdyby ktoś za nią płacił . Ale jest już zdrowa , to zabiera miejsce innym potrzebującym . Po całym terenie nie może łazikować , bo nie jest ogrodzony . To jest teren uczelni i kliniki zarazem . Jak nikt jej nie weżmie , to pojedzie do schroniska . Niestety , nie jest wybitnej urody , więc szanse ma zerowe .:shake: Quote
Tola Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Podnosze sunie i zycze jej szczęścia. Fifka bardzo przypomina mi naszą zamojską sunie Biankę, ktora w schronie wygladała strasznie A teraz jest piekna damą. Mam nadzieję, ze Fifka tez bedzie miała tyle szcześcia. Quote
agusiazet Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A jakiś hotelik, albo tymczas nawet płatny? Quote
malagos Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a nie ma nikogo, kto byz robił suni zdjęcia? Może teraz, jak jest wyleczona, ta mordka nie wyglada tak źle? Nie ma na dogo kogoś ze studentów weterynarii we Wrocławiu? a jogi? Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Malagos , to są aktualne zdjęcia robione specjalnie na moją prośbę . Ona pewnie tak teraz wygląda .:shake: Proszono mnie o założenie wątku dla suńki . Ja niestety jestem totalnie zakocona i nie mogę pilotować sprawy . Nie mogę wyjść z domu na dłużej , niż 2 godziny . Nie mam pojęcia , czy uda się zebrać pieniądze na płatny tymczas . Mogę zrobić dla niej bazarek ......i tylko tyle :cool1: Quote
Tola Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Przydałyby sie ogłoszenia:roll: Ja nie umiem tego robic:oops: Quote
agusiazet Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Mogę zrobić ogłoszenia te bezpłatne i za SMS-a, pasuje? Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Pasuje wszystko , co tylko może pomóc tej bidzie . Dziękuję . Quote
agusiazet Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Tylko do kogo podawać kontakt w ogłoszeniach? Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='agusiazet']Tylko do kogo podawać kontakt w ogłoszeniach? Chyba do mnie :oops: , bo mi nic nie napisali . Ale mam telefon do wetki , która mnie prosiła , to jej będę przekazywać informacje . Moje namiary [email protected] 604 116 056 Quote
Recommended Posts