Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może to psiak zaginiony unas w Kolbuszowej nietak daleko. dam znać właśścicielą moze to ich niedawno pojawiło sie unas ogłoszenie ze zaginoł Czarny terier rosyjski może to ten

Posted

olala86 napisał(a):
Może to psiak zaginiony unas w Kolbuszowej nietak daleko. dam znać właśścicielą moze to ich niedawno pojawiło sie unas ogłoszenie ze zaginoł Czarny terier rosyjski może to ten

Zapytałaś może?:)

Posted

jest problem bo ogłoszenie widzialam na słupie teraz go niema i niewiem kogo pytać ale skontaktuje sie w poniedzialek z osobą która kupuje gazete tygodnik o kolbuszowej w tym tygodniku było zamieszczone to ogłoszenie

Posted

do góry ogromku :eviltong:

pies jest bezbłedny duzy sliczny i zabawowy no czego mozna wiecej wymagac od psa .............no moze jeszcze szczekania ;)
ale to zapewniam ze potrafi az ziemia sie trzęsie :diabloti: a potem rozanielony macha ogonem - jest bombowy !!!

Posted

weszka napisał(a):
Platon jest bossski :loveu:
Ale to myślę, że on ma raczej w sobie więcej z CTR :roll: niż z sznaucera olbrzyma??? Jest za wielki i za potężny na sznaucera, za długi ogon, kształt głowy, postawa. Stawiam na CTRa. Podeślę co CTRowych ciotek ;) na konsultację.

Masz rację. To kolejna CTRowa sierota :shake: Alf jeszcze nie znalazł domku, a tu następny chłopak do przytulenia...

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Masz rację. To kolejna CTRowa sierota :shake: Alf jeszcze nie znalazł domku, a tu następny chłopak do przytulenia...

Niestety :( Kolejna sierota :( Mam nadzieję że już niedługo!

Posted

ewatr napisał(a):
no moze jeszcze szczekania ;)
ale to zapewniam ze potrafi az ziemia sie trzęsie :diabloti: a potem rozanielony macha ogonem - jest bombowy !!!

Szczekanie to on ma, że hoho!!! :multi: Takiego szczekania jeszcze nigdy nie słyszałam w "Kundelku", a dreptam tam regularnie od 2005 roku :loveu:
Pies piękny, wielki i robi niezłe wrażenie.
I ogonkiem tez całkiem calkiem sobie śmiga... :cool3:

Posted

ja podnosze mojego ukochanego Platonka:loveu: ... Palton jest po prostu ... ech .. brak słow... kocham spacery razem z nim , biegi i wygłupy.... dzisiaj tylko podnosze :) a jutro wrzuce zdjecia:)

przeurocze Paltonisko :buzi: :buzi: :buzi: ...

malawaszka... widze że mam "miłosna konkurencje" :eviltong: hihihi ... ale jak tu nie na zabój w nim .. no jak :) i dobrze:) "TRZAśNIECI PRZEZ PLATONA STRZAłA AMORA łączmy się :eviltong:
:bluepaw: