Edi100 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ło matko, nikt na wieczorny spacerek nie wyprowadził:cool3: Ciotka Edi w pogotowiu, by nocką maszerować na pierwszą:cool3: Quote
olala86 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Może to psiak zaginiony unas w Kolbuszowej nietak daleko. dam znać właśścicielą moze to ich niedawno pojawiło sie unas ogłoszenie ze zaginoł Czarny terier rosyjski może to ten Quote
Edi100 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 olala86 napisał(a):Może to psiak zaginiony unas w Kolbuszowej nietak daleko. dam znać właśścicielą moze to ich niedawno pojawiło sie unas ogłoszenie ze zaginoł Czarny terier rosyjski może to ten Zapytałaś może?:) Quote
Cambel&Megi Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Mam nadzieję, że to właśnie ten zaginiony CTR... Hop platonku, póki co ;) Quote
weszka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Mam nadzieję, że to właśnie ten zaginiony CTR... Hop platonku, póki co ;) Tak by było najlepiej... Quote
olala86 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 jest problem bo ogłoszenie widzialam na słupie teraz go niema i niewiem kogo pytać ale skontaktuje sie w poniedzialek z osobą która kupuje gazete tygodnik o kolbuszowej w tym tygodniku było zamieszczone to ogłoszenie Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 do góry ogromku :eviltong: pies jest bezbłedny duzy sliczny i zabawowy no czego mozna wiecej wymagac od psa .............no moze jeszcze szczekania ;) ale to zapewniam ze potrafi az ziemia sie trzęsie :diabloti: a potem rozanielony macha ogonem - jest bombowy !!! Quote
Ula_czarnuszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 weszka napisał(a):Platon jest bossski :loveu: Ale to myślę, że on ma raczej w sobie więcej z CTR :roll: niż z sznaucera olbrzyma??? Jest za wielki i za potężny na sznaucera, za długi ogon, kształt głowy, postawa. Stawiam na CTRa. Podeślę co CTRowych ciotek ;) na konsultację. Masz rację. To kolejna CTRowa sierota :shake: Alf jeszcze nie znalazł domku, a tu następny chłopak do przytulenia... Quote
weszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):Masz rację. To kolejna CTRowa sierota :shake: Alf jeszcze nie znalazł domku, a tu następny chłopak do przytulenia... Niestety :( Kolejna sierota :( Mam nadzieję że już niedługo! Quote
g_o_n_i_a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ewatr napisał(a):no moze jeszcze szczekania ;) ale to zapewniam ze potrafi az ziemia sie trzęsie :diabloti: a potem rozanielony macha ogonem - jest bombowy !!! Szczekanie to on ma, że hoho!!! :multi: Takiego szczekania jeszcze nigdy nie słyszałam w "Kundelku", a dreptam tam regularnie od 2005 roku :loveu: Pies piękny, wielki i robi niezłe wrażenie. I ogonkiem tez całkiem calkiem sobie śmiga... :cool3: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 CUDOWNY!!!! znalazłam go na stronie Kundelka kilka dni temu i też wydaje mi się że to CTR :loveu::loveu::loveu: piękny jest bez dwóch zdań :loveu: - moje marzenie :placz: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 aaaa ja się zakochałam na zabój w nim :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 a co z tym sprawdzeniem czy to ten zaginiony psiul????? Ola udało Ci się???? Quote
g_o_n_i_a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 malawaszka napisał(a):a jak określono jego wiek???? Platonek został oceniony na 4 - 5 latek. :loveu: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 :placz:kocham gooooooo :placz::placz::placz: mój ideał :placz::placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 malawaszka napisał(a)::placz:kocham gooooooo :placz::placz::placz: mój ideał :placz::placz::placz: Waszko... On jest... Taaaaki wieeeeeeeelki :loveu::loveu::diabloti: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ola86 i co????? dowiedziałaś się coś????? jejku jakbym chciała żeby on był tą zgubą - nie mogę przestać o nim myśleć :placz: Quote
matinestka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ja podnosze mojego ukochanego Platonka:loveu: ... Palton jest po prostu ... ech .. brak słow... kocham spacery razem z nim , biegi i wygłupy.... dzisiaj tylko podnosze :) a jutro wrzuce zdjecia:) przeurocze Paltonisko :buzi: :buzi: :buzi: ... malawaszka... widze że mam "miłosna konkurencje" :eviltong: hihihi ... ale jak tu nie na zabój w nim .. no jak :) i dobrze:) "TRZAśNIECI PRZEZ PLATONA STRZAłA AMORA łączmy się :eviltong: :bluepaw: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 aaaa buuu ale Ty go możesz miziać i spacerowa z nim a ja tylko na zdjęciach :placz::placz::placz: cholera jakbym mieszkała na wsi to ani chwili bym się nie zastanawiała :placz::placz::placz: Quote
Cambel&Megi Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cudny kudłacz :loveu: Kto go przygarnie?!..... Quote
malawaszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Do seercaaa przytuullll psaaaaa, weź na kolaaanaaa kotaaaaa :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts