g_o_n_i_a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Taaaki duży CTR skacze w góre! :loveu: Quote
malawaszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 malawaszka napisał(a):Ola86 i co????? dowiedziałaś się coś????? jejku jakbym chciała żeby on był tą zgubą - nie mogę przestać o nim myśleć :placz: ???????????????????????? Quote
GuniaP Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 On raczej nie jest tą zgubą, bo zaraz jak został znaleziony ktoś szukał swojego psa i go oglądał, i to chyba był ten włąsnie pan. A Platon był w tak koszmarnym stanie, ze pewnie długo nikt nim sie nie opiekował. Quote
matinestka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 OLBRZYMI PRZEKOCHANY PALTONSKI CZEKA NA TO BY DAC Z SIEBIE OLBRZYMIE POKłADY MIłOśCI :loveu: ja to mam straszna słabośc do filozofów:eviltong: ..................................... ...ale jak tu jej nie miec??? ....... Platon jest swietny .... na spacerach bardzo posluszny , chodzi przy Człowieku cały czas .. i tak słodko zaczepia pyskiem zeby go miziać za uchem .... cieszy sie całym soba.. jak biegnie to tak, jakby unosił sie nad ziemia.... wyglada to niesmowicie lekko i plynnie....no jednym słowem .. cały PLATON:buzi: :bluepaw: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 matineska przez te zdjęcia serce mi się rozpadło na kawałeczki :placz: no przeboski jest ten pies!!!! i te jego łapy :mdleje: powalają mnie na kolana!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jest naprawdę przecudny:loveu: i aż dziw że nia ma chętnych:shake: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 mogę go dać na allegro, ale najlepiej jakby dziewczyny które go znają spłodziły gotowy tekst co???? :loveu::loveu::loveu: ehhhh a najlepiej to wzięłabym go do siebie ale jak i gdzie buuuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
weszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Bosssski psi mężczyzna :crazyeye: Jestem powalona :mdleje::iloveyou: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 no nie???? ja nie mogę przestać o nim myśleć - mój TZ ma już dosyć bo co chwilę o nim gadam :shake: o Platonie, nie o TZcie :evil_lol: ale co z tego jak i tak nie mam teraz warunków :placz::placz::placz: Quote
weszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ja mogę tylko że tak powiem platonicznie do Platona wzdychać :iloveyou: No i żeby było coś z tego pożytku to ogłoszenia porobić. Ale to już nie teraz. Czas spać! Dobranoc przystojniaku... Quote
ewatr Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka']mogę go dać na allegro, jest cały czas na allegro ;) http://www.allegro.pl/item258460949_platon_czarny_terier_rosyjski_z_rzeszowa.html ma juz nawet obserwatora oby to cos pomogło !!! Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ahhhhhhhhhhhhhhh no to dobrze że jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Ludek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 weszka napisał(a):Platon jest bossski :loveu: Ale to myślę, że on ma raczej w sobie więcej z CTR :roll: niż z sznaucera olbrzyma??? Jest za wielki i za potężny na sznaucera, za długi ogon, kształt głowy, postawa. Stawiam na CTRa. Podeślę co CTRowych ciotek ;) na konsultację. Moim zdaniem, to tez bardziej CTR niz Sznaucer Olbrzym, ale to nie wplywa odona :lol: rozne juz widzialam u CTRow. malawaszka napisał(a):no nie???? ja nie mogę przestać o nim myśleć - mój TZ ma już dosyć bo co chwilę o nim gadam :shake: o Platonie, nie o TZcie :evil_lol: ale co z tego jak i tak nie mam teraz warunków :placz::placz::placz: E tam warunki. Jak sporo mniejsze mieszkanie od Oli, ktora ma 2 CTRy. A moj stan posiadania to 1 CTR, 1 PRT i 2 koty (do niedawna 3), a do tego jeszcze duze akwarium :). Tak wiec namawiaj TZ ;) Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ludek napisał(a): E tam warunki. Jak sporo mniejsze mieszkanie od Oli, ktora ma 2 CTRy. A moj stan posiadania to 1 CTR, 1 PRT i 2 koty (do niedawna 3), a do tego jeszcze duze akwarium :). Tak wiec namawiaj TZ ;) :shake: niestety z TZ jeszcze nie mieszkam tylko u rodziców więc mogę sobie z TZ ustalać co tylko chcę :lol: a i tak rodzice mi nie pozwolą wziąć dużego psa do mieszkania, no i Luna - mała histeryczka która by zeszła na zawał jakbym jej przyprowadziła takiego giganta do pokoju :placz: że o Pepie nie wspomnę :roll: Quote
Cambel&Megi Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Platon http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=18438 http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100...a,148-192.html Quote
dzodzo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 zarąbisty ten pies-słowo daję, uwielbiam takie giganty:lol: Quote
olala86 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 To jest ogłoszenie które niedawno pojawilo sie unas w prasie moze to ten psiak. Zadzwoniłabym tam tylko niewiem co mam powiedzieć. ""Zaginął pies czarny terier rosyjski długowłosy. Prosimy i pomoc w jego odnalezieniu tel: 603994476 i 665509588" Quote
Edi100 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jejku może to On? A jak nie to może jego pokochają?:roll: Quote
Ludek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 olala86 napisał(a):To jest ogłoszenie które niedawno pojawilo sie unas w prasie moze to ten psiak. Zadzwoniłabym tam tylko niewiem co mam powiedzieć. ""Zaginął pies czarny terier rosyjski długowłosy. Prosimy i pomoc w jego odnalezieniu tel: 603994476 i 665509588" Powiedz po prostu, ze jest taki psiak w schronisku i niech sprawdza, moze to ich. Ja bym zadzwonila, ale jestem poza Polska. Jesli nikt nie zadzwoni do poniedzialku, to ja zadzwonie. Quote
malawaszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dzwoniłam - mają sprawdzić czy to on :kciuki: no i pan mi mówił, że zostawiali swoje dane w schronisku w razie jakby pies trafił tam. Quote
olala86 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 kurcze zeby to był ten sam psiak ale by było dobrze. Choć mam wątpliwości ci państwo szukaja swojego [sa na karzdy sposób w gazetach ogłoszenia i na mieście wyrozwieszane czyli znaczy ze psiak był dlanich bardzo ważny a tu Ploaton trafił do schronu zaniedbany skoltuniony wątpie zeby to był ten sam pies bo ci państwo chyba dbali o psiaka skoro im tak zależy na odnalezieniu go. Quote
weszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 A może nawet jeśli to nie ich zaginiony psiak to na pocieszenie wezmą Platonka... Quote
Recommended Posts