Fides79 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Dżemdobry :) jestem tu pierwszy raz, ale chyba zostanę jak mnie nie wygonicie ;) Przylazłam zwabiona rewelacyjnym poczuciem humoru Erhana i pogaduszkami z ciocią Teklą, która od czasu do czasu zagaduje "a widziałaś u Erhana...?" no kurna nie widziałam:shake: to w końcu przyszłam zobaczyć i bardzo mi sie spodobało:) Oba kudłacze bardzo przystojne, super że się pieknie dogadują od poczatku swego wspólnego bycia razem:p http://img145.imageshack.us/img145/3076/dsc00617vr.jpg kurde jak Platon te lapy tak poplątał?? :crazyeye: aa i trzymam kciuki za powodzenie realizacji projektu wózka inwalidzkiego dla seniora :kciuki: no i w wolnej chwilce zapraszam do mojego "odzyskowego" Gamonia ;) Quote
Erhan Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Wózek trochu się odwlecze, bo o 13-tej w poniedziałek czeka nas krojenie Erhankowego ucha. Po 7-miu latach odnowił mi się krwiak, który rozwarstwił mu ucho. Przez jedną noc, z ucha zrobił się balon i w poniedziałek będziemy przecinać i przeszywać (fastrygować ) w znieczuleniu miejscowym, bo na ogólne się nie zgadzam. Będę cały czas asystował przy zabiegu, więc nie mam obaw co do wykonania, ale liczę się z tym, że patrzenie na ręce specjalisty kosztuje więcej, ale ja już tak mam, że nie zostawiam swoich najważniejszych w obcych łapkach bez nadzoru ;) Będzie dobrze, - mam nadzieję na świętowanie jeszcze 14-tych urodzin Erhana 13 września, no chyba że Erhanio postanowi inaczej. Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 o szlag... zaciskam już teraz :kciuki: za udany zabieg!!!!!! Quote
Tekla64 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 at po co se takie emocje jeszcze zafundowal ?! no ale chlop twardy jest to bedzie dobrze!!! ja trzymam kciuki Quote
weszka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 No to się zakręciłam z łapeckami ;) Oj to bieda z uchem :( Trzymam kciuki żeby poszło wszystko jak po maśle. Quote
Erhan Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Dzięki :Rose:, będzie dobrze, ewentualnie zawsze możemy obciąć mu ucho :diabloti: Quote
Fides79 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Erhan']Dzięki :Rose:, będzie dobrze, ewentualnie zawsze możemy obciąć mu ucho :diabloti:[/QUOTE] rozumiem, ze to rozwiazanie ostateczne jakby sie to fastrygowanie nie powiodło trzymam kciuki za udany zabieg i asystę :p Quote
Erhan Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 O rozwiązaniach ostatecznych proszę chwilowo w tym wątku nie wspominać ;-). łobcięcie łucha jest rozwiązaniem................. alternatywnym, trudne słowo ale się udało :D Quote
Erhan Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Obszylim Erhania, był bardzo dzielny, choć zabieg zapewne nie należał do przyjemnych, ale teraz ma ładne ucho, całe w kolczykach ;) :cool3: A od wewnątrz nie pokażę, bo pomiędzy kolczykami jest wycięta dziura :diabloti: Quote
wilczy zew Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 To teraz może szpanować kolczykami :lol: Szybko zdrowiej kudłaczu :loveu: Quote
Tekla64 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Erhan na starosc chce wszyskich piercingowcow zakasowac!!!! i musze powiedziec ze chyba u niego mnie to tak nie razi hihihi Brawo wam obu bopewnie obu was sporo nerw kosztowal ten zabieg , cale szczescie ze oba prawdziwe chlopy z was co zreszta juz przedtem mowilam hihihi Quote
malawaszka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 bardzo pięknie! a mogę zobaczyć na pw to wnętrze ucha? :oops: to dlatego, że coś takiego miało być robione u Brokata, ale póki co nie trzeba i jeśli nie będą się odnawiać krwiaki to nie będzie trzeba, ale no z ciekawiści chciałabym to zobaczyć :oops: Quote
Fides79 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 a ja chciałam cosik dodać w kwestii kółek do powstającego wózka nie wiem czy taka informacja jeszcze się przyda, ale dziś widziałam róznej wielkości sprytne kółka, całkiem spore, lekkie i niedrogie w leroy merlin Quote
jambi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A ja tu chyba pierwszy raz, wypada więc się przywitać, zatem DzieeeeeńDobry! :lol: i... pierwszy raz i co widzę... Olaboga wujek Erhan Erhana zakolczykował! :-o Quote
Erhan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dzieńdoberek ;) Kolczyki udaje się upilnować przed zachłannym jęzorem Platona, choć nie jest łatwo, bo Platon w tej kwestii ma bardzo krótką pamięć :D Erhan znosi zakolczykowanie ze stoickim spokojem, nie trzepie uchami :), nie próbuje drapać, spokojnie znosi zabiegi przemywania rany rywanolem i odkażania ucha jodyną, śpi na obu boczkach, więc chyba specjalnie nie odczuwa bólu tego ucha ;) Quote
Tekla64 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 to sie ciesze ze proces gojenia przebiega normalnie a ze Ehan znosi to ze spokojem sie nie dziwie dyc to juz doswiadczony chlop i sporo wie o zyciu a pircing na starosc jest cool Quote
wilczy zew Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Erhan napisał(a): Kolczyki udaje się upilnować przed zachłannym jęzorem Platona, choć nie jest łatwo, bo Platon w tej kwestii ma bardzo krótką pamięć :D Pewnie Platon chce chociaż jeden dla siebie :lol: Fajnie,że się dobrze goi! Quote
jambi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Erhan napisał(a):Platon zaplątany wielkonocnie :cool3: http://img145.imageshack.us/img145/3076/dsc00617vr.jpg:evil_lol: dłuższą chwilę zajęło mi rozwiązanie zagadki, które to części psa... a jeszcze dłuższą czemu "wielkanocnie" ... ale juz wiem :evil_lol: Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 no brawo dla piercingowego seniora :) a jak tam idzie konstruowanie wózka? Quote
Recommended Posts