malawaszka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jambi napisał(a):dłuższą chwilę zajęło mi rozwiązanie zagadki, które to części psa... a jeszcze dłuższą czemu "wielkanocnie" ... ale juz wiem :evil_lol: haha mnie się od razu rzuciło w oczy :D Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):haha mnie się od razu rzuciło w oczy :D no widzisz, bo ja do tego widoku nie przywykłam :grins: Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 i własnie dlatego powinno Ci się też rzucić :D wielkanoc się zbliża więc wszystkim tylko jajka w głowie :D Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):i własnie dlatego powinno Ci się też rzucić :D wielkanoc się zbliża więc wszystkim tylko jajka w głowie :D jaja sobie robisz? Quote
Tekla64 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 jak to przed swietami z jajkami uwazaj mysle ze gorzy bedzie jesli kroliczki sie namnoza hihihi Quote
Tekla64 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 a jak prace konstruktorsko-montazowe??? i jak Pan Zakolczykowany??? bo na najwazniejsze temata milczysz Quote
Erhan Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Wózek: wszystkie części zakupione, niektóre jeszcze nie dotarły, nie mam niestety czasu żeby nad nim popracować konstrukcyjnie, więc poszedłem trochę na skróty:cool3: tzn. znalazłem ofertę sprzedaży używanego wózka produkcji polskiej w przystępnej cenie i wymiarami pasującego do Erhania, więc poczyniłem zakup i czekam na przesyłkę, która dojdzie mam nadzieję na początku przyszłego tygodnia. Sama konstrukcja tego wózka nie bardzo mi się podoba, bo jest dość nieporęczny, ale ważne, żeby spełniał swoją rolę. Jak się sprawdzi ten zakupiony, to będę miał czas na spokojne prace konstrukcyjne nad wózkiem wg wzoru z USA, który jest dużo praktyczniejszy, ale kosztuje u p.h. w Europie 411 GBP, więc jest nie na moją kieszeń. A ucho goi się bardzo ładnie, w poniedziałek jak nic się nie popsuje będziemy zdejmować biżuterię ;) Tekla, czy Ty aby nie wystraszyłaś mi króliczków ? :evil_lol: Quote
Fides79 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ja też zaglądam i monitoruje co sie tu dzieje ;) Quote
malawaszka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 wow super, że udało się trafić okazję z wózkiem używanym - oby pasował i oby się Erhankowi dobrze jeździło :kciuki: Quote
Tekla64 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 to czekamy na relacje jak juz bedzie jezdzidlo i precjoza zdjete Quote
Erhan Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Rudolf się dziś rozkraczył na obwodnicy :( -pech, rozsypało się łożysko prawej półosi w tylnym moście, nie było szans na reanimację na miejscu i musiałem go zapakować na lawetę. Łożysko zamówione, miejmy nadzieję, że dojdzie przed świętami. Quote
malawaszka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 no to trzymam :kciuki: za :hmmmm: zdrówko Rudolfa!!!!! Quote
Erhan Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 E, no będzie żył, taka usterka to drobiażdżek, ino upierdliwy trochu w robocie ;) No i wkurzające najbardziej, że zdany jestem teraz na komunikację miejską :( Quote
malawaszka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 o rany... to jest ból :shock: jak się człowiek odzwyczai to potem nie wie jak wsiąść do autobusu a co dopiero skasować bilet - i w ogóle JAKI bilet :lol: Quote
Erhan Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 i trzeba wstawać razem ze słońcem, żeby do pracy zdążyć Quote
Tekla64 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 no ja sie wcale nie chwale ale do pracy codziennie switem chadzam pieszo co prawda, ale jakby nie bylo przewaznie o wschodzie slonca!!! i doceniam to!!! ja nikogo nie straszylam!!! ino ciekawosc mnie zzerala ale moze warto o wieksza promocje zadbac coby sie namnozyly???? poki czas jeszcze? Quote
malawaszka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 aaa hihi ja też do pracy pieszo chadzam :lol: z łóżka do biurka chadzam, no - skłamałabym jakbym nie powiedziała, że zahaczam i łazienkę i kuchnię po drodze - to już coraz dalej mam wow! :D Tekla a Ty o tych króliczkach? bo nie jestem pewna :lol: u mnie temat króliczków i bocianów w tym roku odpada bo kkkurde bocian jeden tylko wrócił zza granicy, a jakże to tak... z jednym bocianem... ech :cry: Quote
Erhan Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Moni, może drugi bociek wolniej leci, bo coś Ci niesie :cool3: :evil_lol: Boćki na ogół wracają pojedynczo, najpierw pan boć, a pani boć później, bo po drodze lata po sklepach :evil_lol: Quote
jambi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Erhan']Moni, może drugi bociek wolniej leci, bo coś Ci niesie :cool3: :evil_lol: :evil_lol: hehehehe, trafiona - zatopiona :diabloti: a, i łączę się w bólu z powodu Rudolfa , niech mu ziemia lekką będzie.... Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 jezu juz usmierciliscie Rudolfa???? ja mysllam ze ino na oiomie jest??? ale bedzie zyl??? Quote
malawaszka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Erhan']Moni, może drugi bociek wolniej leci, bo coś Ci niesie :cool3: :evil_lol: Boćki na ogół wracają pojedynczo, najpierw pan boć, a pani boć później, bo po drodze lata po sklepach :evil_lol: ja tego nie widziałam aż tu dziś wróciła Pani bocianowa :laola: nic nie przyniosła :icon_roc: [quote name='jambi']a, i łączę się w bólu z powodu Rudolfa , niech mu ziemia lekką będzie.... no nie zagalopowałaś Ty się aby? :lol: Quote
Recommended Posts