Erhan Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Więcej z tego weekendu niestety nie będzie, gdyż sobotnią sielankę przerwał nam brutalnie telefon. Trzeba było kończyć spacer i udać się na ratunek zaprzyjaźnionemu "mondeło" co zaniemógł, a był potrzebny sprawny na dziś. Reanimacja się udała, pacjent odzyskał pełną sprawność ;-) , niestety czasu zabrakło na długi spacer z pieskiem w plenerach :shake: Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 no jo jak przeprowadzales reanimacje to rozumam ze malo zdjec ale mam nadzieje ze nadrobisz hihihi a moze uda nam sie zobaczyc Erhana w domowych pieleszach skoro juz spacerki za dlugie nie wchodza w gre. dzis mam raptem -1 cieplutko i zuraiw zaczynaja ranne darcie juz z 3 gniazdowych miejsc znaczy idzie w koncu wiosna!!!!? a przebisniegi sie na sile pchaja na gore z tymi swoimi kwiatkami hihihi Quote
malawaszka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 oj mam nadzieję, ze to już wiosna!!!! Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 eee to ja wczoraj mialam raptem -2 a dzis -6 wiec u mnie prawie wiosna i wlasnie se obserwowalam klucze gesi lecace nad moim dachem na wschod, dzis im sie chyba ciezko ylo zebrac normalnie to o wschodzie juz lataja hihihi no i wczoraj przy tym mniejszym mrozie [prawie ze cieple] odzywaly sie zurawie te w poblizu gniazdujace wiosna idzie napewno!!!! cierpliwosci Quote
Erhan Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 7 na minusie ;-), o 5:30 robi się jasno:-) pączki 6, ubyło 3 :-D Smacznego, na pohybel figurce :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 u nas tyz -7 paczki 6 ubylo 4 a pewnie ze na pohybel juz i tak nie ma co ratowac hihihi to jeszcze se odmawiac? Quote
Erhan Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Kiedyś musiało to nadejść :placz: Nic nie zapowiadało, że w ten sobotni piękny dzień, przy wiosennej pogodzie, zdarzy się taka tragedia :-( Platon, jak zwykle po porannym spacerku i śniadanku, oddawał się drzemce, gdy niespodziewanie został zaatakowany przez wiosnę uzbrojoną w warczące narzędzie do obróbki skrawaniem :-o Po ok. godzinnej nierównej walce, w której Platon pozostawał bez szans, z powodu, wspomnianego wcześniej cichego warczenia, które skutecznie go uśpiło :cool3: zostało z niego tyle :evil_lol: a to jest druga połowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ślicznie :cool1: pysia nie widać :placz: Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 a taki był fajny kudłacz :D moje jeszcze kudłate misie bo mam robotę i.... lenia :mdleje: Quote
Erhan Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Pyszczycho tak wyszło wstępnie, poprawimy po praniu :diabloti: Quote
Erhan Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Do spania Platon zaprzyjaźnił się z kocykiem :lol: Quote
weszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Oooo reaktywacja u Erhana!!! Doczłapałam, wprawdzie troszkę z opóźnieniem ale się zadomowię z chęcią :) Dobrze że nie wszyscy mają taką "brutalną" wiosnę ;) Quote
Tekla64 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 hihihi wszytskich dopada wiosna !!!! u mnie byla troche wczesniej hihihi ale nie odeszla jeszcze o nie no masz znowu nowego psa hihihi ale chlopak na szczesliwego to nie wyglada wedle mnie piekny pysio i pikne cialo taaakie duze hihihi Quote
Erhan Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 W dupsko mu chłodno teraz, to i szczęścia nie widać, a i twardo mu się zrobiło :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 popatrz , moze dlatego ze moje czesciej sa obciachiwane ,to po tym jak zejda ze stolu sa takie szczesliwe i jakos bardziej ruchliwe , powiedzilabym ze lzejsze o brak futra , zaczynaja wieksze szybkosci rozwijac a i pomyslowosc w ruchu i czynach sie zwieksza hihihi Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Tekla64']popatrz , moze dlatego ze moje czesciej sa obciachiwane ,to po tym jak zejda ze stolu sa takie szczesliwe i jakos bardziej ruchliwe , powiedzilabym ze lzejsze o brak futra , zaczynaja wieksze szybkosci rozwijac a i pomyslowosc w ruchu i czynach sie zwieksza hihihi[/QUOTE] u mnie to samo - już myślałam czy sama siebie też nie pojechać maszynka po głowie - może by mi się więcej chciało pracować :D Quote
weszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='malawaszka']u mnie to samo - już myślałam czy sama siebie też nie pojechać maszynka po głowie - może by mi się więcej chciało pracować :D[/QUOTE] Padłam :D:D:D Quote
Erhan Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Na ludziów to nie działa, sprawdziłem na sobie :-D Quote
Erhan Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Jeszcze ostatki zimy Dla kociolubów Barnaba :cool3: Quote
Tekla64 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ty masz snieg jeszcze!!!! jaaa ale dziwacznie a mowiles ze psowi zimno i zkocykiem spi i w ogole a on w resztakch sniegu sie tapla hihihi alez masz fajnego Barnabe Quote
Erhan Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Bo dziś na spacerze, to było tak ciepło, że sam chętnie bym się w tym śniegu wytaplał :-D . Quote
Recommended Posts