Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

Posted

Więcej z tego weekendu niestety nie będzie, gdyż sobotnią sielankę przerwał nam brutalnie telefon. Trzeba było kończyć spacer i udać się na ratunek zaprzyjaźnionemu "mondeło" co zaniemógł, a był potrzebny sprawny na dziś. Reanimacja się udała, pacjent odzyskał pełną sprawność ;-) , niestety czasu zabrakło na długi spacer z pieskiem w plenerach :shake:

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no jo jak przeprowadzales reanimacje to rozumam ze malo zdjec ale mam nadzieje ze nadrobisz hihihi
a moze uda nam sie zobaczyc Erhana w domowych pieleszach skoro juz spacerki za dlugie nie wchodza w gre.

dzis mam raptem -1 cieplutko i zuraiw zaczynaja ranne darcie juz z 3 gniazdowych miejsc
znaczy idzie w koncu wiosna!!!!?
a przebisniegi sie na sile pchaja na gore z tymi swoimi kwiatkami hihihi

Posted

eee to ja wczoraj mialam raptem -2 a dzis -6
wiec u mnie prawie wiosna i wlasnie se obserwowalam klucze gesi lecace nad moim dachem na wschod, dzis im sie chyba ciezko ylo zebrac normalnie to o wschodzie juz lataja hihihi
no i wczoraj przy tym mniejszym mrozie [prawie ze cieple] odzywaly sie zurawie te w poblizu gniazdujace

wiosna idzie napewno!!!!
cierpliwosci

• 2 weeks later...
Posted

Kiedyś musiało to nadejść :placz:
Nic nie zapowiadało, że w ten sobotni piękny dzień, przy wiosennej pogodzie, zdarzy się taka tragedia :-(
Platon, jak zwykle po porannym spacerku i śniadanku, oddawał się drzemce, gdy niespodziewanie został zaatakowany przez wiosnę uzbrojoną w warczące narzędzie do obróbki skrawaniem :-o
Po ok. godzinnej nierównej walce, w której Platon pozostawał bez szans, z powodu, wspomnianego wcześniej cichego warczenia, które skutecznie go uśpiło :cool3:
zostało z niego tyle

:evil_lol:
a to jest druga połowa

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oooo reaktywacja u Erhana!!! Doczłapałam, wprawdzie troszkę z opóźnieniem ale się zadomowię z chęcią :)

Dobrze że nie wszyscy mają taką "brutalną" wiosnę ;)

Posted

hihihi wszytskich dopada wiosna !!!!
u mnie byla troche wczesniej hihihi ale nie odeszla jeszcze o nie

no masz znowu nowego psa hihihi
ale chlopak na szczesliwego to nie wyglada wedle mnie
piekny pysio i pikne cialo taaakie duze hihihi

Posted

popatrz , moze dlatego ze moje czesciej sa obciachiwane ,to po tym jak zejda ze stolu sa takie szczesliwe i jakos bardziej ruchliwe , powiedzilabym ze lzejsze o brak futra , zaczynaja wieksze szybkosci rozwijac a i pomyslowosc w ruchu i czynach sie zwieksza hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']popatrz , moze dlatego ze moje czesciej sa obciachiwane ,to po tym jak zejda ze stolu sa takie szczesliwe i jakos bardziej ruchliwe , powiedzilabym ze lzejsze o brak futra , zaczynaja wieksze szybkosci rozwijac a i pomyslowosc w ruchu i czynach sie zwieksza hihihi[/QUOTE]

u mnie to samo - już myślałam czy sama siebie też nie pojechać maszynka po głowie - może by mi się więcej chciało pracować :D

Posted

[quote name='malawaszka']u mnie to samo - już myślałam czy sama siebie też nie pojechać maszynka po głowie - może by mi się więcej chciało pracować :D[/QUOTE]

Padłam :D:D:D