Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olala86 napisał(a):
znaczy ze psiak był dlanich bardzo ważny a tu Ploaton trafił do schronu zaniedbany skoltuniony wątpie zeby to był ten sam pies bo ci państwo chyba dbali o psiaka skoro im tak zależy na odnalezieniu go.

Skłonność do kołtunienia zależy w znacznej mierze od gatunku włosa i ...pory roku:roll: Gdy włos bardziej miękki i więcej podszerstka to kołtuny mogą sie tworzyć b.szybko a jeszcze gdy sie wdadzą np. rzepy, jako zarodek kołtuna to już masakra, czasem tym domowym i zadbanym tez może sie zdarzyć:evil_lol:

Nawet rodowodowe CTRy maja rożne gatunki sierści. Najrzadziej występuje ten wzorcowy włos - twardy:eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też bo śni mi się po nocach - zakochana w nim jestem na zabój :placz:

To pracuj nad rodziną :p Gabaryt czarnucha naprawdę nie jest w mieszkaniu bardzo istotny, tak jak napisała Ludek, a jak się gwiazdora wykastruje to się z Twoją Lunką dogada i nie będzie kłopotu z jego zainteresowaniem :cool3:

Ja drugiego psa wziąć nie mogę, bo suka nie dość, że wredna to jeszcze sercowa :(

Posted

z zainteresowaniem Luną to nie byłoby problemu bo ona sterylna :cool1: ale wredna i panikara straszna i nie mogłabym w mieszkaniu mieć takiego psa bo nie byłoby chwili spokoju :shake: zresztą teraz i tak mam dwie babeczki w domu bo jeszcze tymczasowiczka Pepa :p i coś domków dla niej nie widać :roll:

Posted

PROTEST wysłany:zly7:
Obiło mi się kiedyś o uszy, że nowelizacja miała uprościć przekazywanie 1%, co by zachęciło ludzi do takich darowizn.... ale komuś w tym ulepszaniu i ułatwianiu zniknął z oczu CEL - pomoc tym, którzy jej potrzebują :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
hopsa do domku - ja tylko mam nadzieję, że nie zostanie wydany na łańcuch :placz:

W zyciu :shake: spokojnie nikt takie pieknego psa nie wyda na łancuch !!!

Jest zainteresowany Pan Platonkiem trwaja rozmowy ze schroniskiem -moze sie uda ;)

Posted

ewatr napisał(a):
W zyciu :shake: spokojnie nikt takie pieknego psa nie wyda na łancuch !!!

Jest zainteresowany Pan Platonkiem trwaja rozmowy ze schroniskiem -moze sie uda ;)

tu nie chodzi że on piękny! żadem pies czy piękny czy mniej piękny nie powinien być wydany na łańcuch - o nim pomyślałam, bo jest wielki i wzbudza respekt :cool1:

trzymam :kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']tu nie chodzi że on piękny! żadem pies czy piękny czy mniej piękny nie powinien być wydany na łańcuch - o nim pomyślałam, bo jest wielki i wzbudza respekt :cool1:

trzymam :kciuki:

Malawaszka żle sie wyraziłam - u nas nie wydaje sie psów na łancuch po prostu dlatego i Paton tak nie trafi :shake:

Posted

Piękny jest Platon myślalam zeby wziasc go do siebie.. mam juz jednego czarnucha i sa przekochane.. no widzialam rozne osobniki ale w kazdej rasie zdazaja sie wyjatki.. Dowiedzialam sie o nim od jednej z dogomaniaczek bo pisalam do niej w sprawie Alfa..
Dlugo myslalam i dalej sie zastanawiam ale obawiam sie ze moj chlopak nie zaakceptuje drugiego duzego psa zawsze mial obiekcje do czarnuchow nie wiem dlaczego.. a teraz jak jest bardzo chory to chyba tym bardziej nic by nie wyszlo bo boi sie zeby inny duzy pies mu krzywdy nie zrobil.. trudna decyzja..ale
Ciekawa jestem czy moglabym przyjechac do schroniska i wyjsc z nim na spacer zobaczyc jak sie zachowuje??