Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...taaa prawdę mówiąc miałam nadzieję,że w niedzielę będziemy się z Bianeczką żegnać:roll:, (szykował się przecież domek:cool1:)a tu dupa...
...no cóż musimy się jeszcze uzbroić w cierpliwość...

ale na "Dzień Ziemi" oczywiście pojedzie i wszyscy zobaczą jakim jest Pięknym Pieskiem:loveu:
...może tam znajdzie się jej człowiek???:roll:

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianka prezentowała się super :) dostojna dama :) szkoda że takie małe zainteresowanie było adopcjami.

I jedno mnie zdziwiło. Jak opowiadałam o psach w czasie naszego czasu na antenie to przechodząc obok Bianki stwierdziłam że zmalała ;) tz w schronie wydaje się o wiele większa (mały teren, zamkniąta przestrzeń) a na Błoniach wydała mi się średnim psem ;) teraz tak myślę że nie brałam pod uwagę że spacerowała z nią Agnieszka która ma chyba 180 wzrostu :) hahahah może przy niej Bianka taka mała się wydaje :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

I samotna... :(

a ja mam nadzieję, że się to zmieni;) bo ta dziewczyna co jest zauroczona Bianką przyjedzie w niedziele do schrona po psa, ale to nie jest na 100% pewne, że to właśnie Bianka.... ale ja i tak po cichu na to liczę:loveu:

Posted

Ha , kto wymyślał imie Biance niech wystąpi :)

To nie byłam ja.... chyba...chociaż...

Na początku imiona były nadawane z książeczki psich imienin , te które wpadły mi w ucho zapisywałam do notesu i po kolei nazywalismy psy , ale wydaje mi się że Bianki tam nie było.