[email protected] Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ...taaa prawdę mówiąc miałam nadzieję,że w niedzielę będziemy się z Bianeczką żegnać:roll:, (szykował się przecież domek:cool1:)a tu dupa... ...no cóż musimy się jeszcze uzbroić w cierpliwość... ale na "Dzień Ziemi" oczywiście pojedzie i wszyscy zobaczą jakim jest Pięknym Pieskiem:loveu: ...może tam znajdzie się jej człowiek???:roll: Quote
Hund Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 DZIEŃ ZIEMI już niedługo :) Bianka szykuj futerko ;) Quote
[email protected] Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Bianeczka jutro spacerujemy!!:razz: Quote
[email protected] Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 na spacerze Bianka oczywiście cuuudna:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 I pewnie jak zawsze szalona? :) Bianka na pierwszą! Quote
[email protected] Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Bianeczka szykuje się długie spacerowanie;):loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tak pięknie prezentowałaś czarną mordeczkę w niedzielę! Może kogoś tam zaczarowałaś swoją urodą? Quote
[email protected] Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiapk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jaka ona delikatna, jak delikatnie bierze z ręki. Quote
Hund Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Bianka prezentowała się super :) dostojna dama :) szkoda że takie małe zainteresowanie było adopcjami. I jedno mnie zdziwiło. Jak opowiadałam o psach w czasie naszego czasu na antenie to przechodząc obok Bianki stwierdziłam że zmalała ;) tz w schronie wydaje się o wiele większa (mały teren, zamkniąta przestrzeń) a na Błoniach wydała mi się średnim psem ;) teraz tak myślę że nie brałam pod uwagę że spacerowała z nią Agnieszka która ma chyba 180 wzrostu :) hahahah może przy niej Bianka taka mała się wydaje :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hehe, Olu faktycznie - wiele zależy od człowieka... :evil_lol: Czy średnia, czy duża - Bianka zawsze piękna! :loveu: I samotna... :( Quote
basia bonnie Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): I samotna... :( a ja mam nadzieję, że się to zmieni;) bo ta dziewczyna co jest zauroczona Bianką przyjedzie w niedziele do schrona po psa, ale to nie jest na 100% pewne, że to właśnie Bianka.... ale ja i tak po cichu na to liczę:loveu: Quote
[email protected] Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 nooo nooo nooooooooooooooo ...nie mam słów:cool1: oby się udało -któremukolwiek psiakowi:p ...może Biance:knuje: Quote
Gosiapk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 , dlaczego ona nazywa się Bianka, skoro jest czarna :razz: Quote
Hund Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ha , kto wymyślał imie Biance niech wystąpi :) To nie byłam ja.... chyba...chociaż... Na początku imiona były nadawane z książeczki psich imienin , te które wpadły mi w ucho zapisywałam do notesu i po kolei nazywalismy psy , ale wydaje mi się że Bianki tam nie było. Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Przynajmniej dziewczyna ma oryginalne imię ;) Quote
peate Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 dziś niedziela, i co z tą napaloną dziewczyną? spodobały się sobie z Bianką? Quote
Recommended Posts