Hund Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA KOSZULKI PONOWNIE NA BAZARKU-ZAPRASZAM !!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110723 PRZYPINKI, NAKLEJKI,KUBEK, TORBY LNIANE POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110726 WŚRÓD PRZYPINEK JEST TEŻ BIANKA Quote
basia bonnie Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hund napisał(a):Pan się dopiero umwiaŁ na sterylkę z Panią Marysią z tego co sŁyszaŁam. Oni się umawiali gdyby wzięli szczeniaczka na sterylkę ;) Byli z Bianką u weta no i albo nie miała sterylki, albo miała usuwaną macicę,ale nie jajniki, albo macicę i jajniki, ale jeden jajnik został i tak reaguje na to, że jest sam. Ale pracownik schrona miał to sprawdzić.Jest jeszcze taka opcja, że to jest zapalenie pęcherza. Padnięta Bianka:loveu: Quote
Szarik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bianka na wyrze, no no, ale się urządziła dziewczyna! :loveu: Quote
Hund Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja nie wierzę :):):) ale super , jest na pewno szczęściarą !!!! A ten mały szkut jest śliczny!!!!!!!! Quote
[email protected] Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :loveu::loveu::loveu:Bianeczka moje słoneczko:loveu::loveu::loveu: ...aaale jej dobrze, OGROMNE DZIęKI dla jej "człowieków"-Basia przekaż im Serdeczne pozdrowienia;) Quote
Hund Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 saba co z Twoimi pieskami?? Najpierww Topi, potem Bianka, teraz Guciu....no no kogo nastepnego wybierasz??? Quote
basia bonnie Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bianeczka ma się super:loveu: podobno za piłką gania niczym chart:cool3: mam jedną fotke:loveu::loveu::loveu: Quote
Hund Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 fajnie Basiu to Twoja super extra adopcja , warto byŁ !!!! Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Miło jest słyszeć same nowe wieści z nowych domów :)pojade kiedyś odwiedzic Bianke, ciekawe czy pozna się z Warką..:cool3: Quote
Recommended Posts