basia bonnie Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Sprawa wygląda tak: dziewczyna ma już swojego psa i chce teraz drugiego, dużego, więc pokazałam jej żywieckie pieski i jest wręcz zauroczona Bianką ;) Ma duży ogród więc Bianka będzie miała gdzie biegać a w pobliżu las do spacerowania z psami :) ale powiedziała, że chciałaby wziąć Biankę na spacer i poczuć "to" , tzn. to, że jest właśnie TEN pies ;) :loveu: o wizycie przedadopcyjnej ich poinformowałam, nie mają nic przeciwko :) Quote
[email protected] Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ...cudownie:lol:to musi być TEN Pies:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 najprawdopodobniej w 1szą niedziele kwietnia dziewczyna z tatą przyjedzie do schroniska ;) Quote
Hund Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 SSSSuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!! Quote
[email protected] Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 no to booosko!!!:loveu: oby się udało:modla: Quote
[email protected] Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ...jeszcze troche wytrzymaj:roll: Quote
Hund Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Binak nie byŁa dziś na spacerze ale razem z Guciem mogŁa caŁą noc biegać po wybiegu :) Quote
[email protected] Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 basia bonnie napisał(a):najprawdopodobniej w 1szą niedziele kwietnia dziewczyna z tatą przyjedzie do schroniska ;) to czekam już na ten dzień!!! Wielka szansa dla Bianeczki:loveu: Quote
Hund Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla Bianki i jej miłośników !!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jakaś dobra gwiazda czuwa nad żywieckimi biedami... :) Pozostaje mocno trzymać kciuki i nie przestawać mieć nadziei! :multi: Quote
[email protected] Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Basiu masz może jakieś wieści od tej dziewczyny? ...wybiera się do schronu?...i kiedy? Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [email protected] napisał(a):Basiu masz może jakieś wieści od tej dziewczyny? ...wybiera się do schronu?...i kiedy? już sama nie wiem:shake: bo prosiła mnie, żebym pokazała jej też inne psiaki i szczeniaczki....... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Czyli Bianka już jej nie interesuje? :( Quote
Hund Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dziwne że saba210 jeszcze się nie pochwaliła jak Bianka wczoraj się zachowywała :) bo to że była na spacerku to oczywiste ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Saba widocznie jeszcze przeżywa wczorajsze chwile z Bianką ;) Quote
Recommended Posts