Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hund napisał(a):
Bianka starciŁa przyjaciela, Topki poszedŁ do adopcji do Żywca, po 12tej przyszŁy 2 pani i wybraŁy Topika, Sabina co Ty na to?

Przeżywam,pobeczałam się -bezsensu nie?
przecież o to cho0dzi żeby znalazły dom,ale żałuje że dziś nie jechałam i nie miałam okazji porozmawiać z tą kobietą,pociesza mnie fakt,że poszedł do bloku -czyli nie będzie przywiązany na łańcuchu siłą rzeczy będą z nim wychodzić na spacery :roll:no i MAM NADZIEJE że POKOCHAJą GO...

Posted

ZrobiŁa średnie wrażenie, tz nie że zŁe tylko ona szukaŁa modego Ładnego a Topik się jej bardzo podobaŁ, wracaŁa do niego kilka razy,mieszka blisko schroniska, przyszŁa na nogach i mieli wracać do domu pieszo. MówiŁam jej o tym żeby uważaŁa na inne psy itp. Ale w schronisku byŁam sama, Beata pojechaŁa rano a po Basię w poŁudnie przyjechaŁa mama, robiŁam sama zasŁonki i nosiŁam sŁomę, wracaŁam busem i musiaŁam się wyrobić na czas. Nie mogam siedzieć caŁy czas z nimi, poza tym mi nie wypadaŁo bo pani M. się nimi zajęŁa więc się nie wtrącaŁam, próbowaŁam jedynie wybadać teren ale mao czasu byŁo.

Posted

PoszŁy z panią M. do biura więc mi nie wypadaŁo pchać się za nimi....potem wyszŁy z Topikiem i miaŁy wrócić z karmą . Ja wyszŁam po 14tej ze schronu i jeszcze nie wróciŁy.

Posted

A żeby jej nie byŁo smutno zamieszkaŁ u niej Gucio :)
A Topik podobno ma się dobrze, jego pani byŁa w schronisku przynieść karmę i jest zadowolona.

Posted

Teraz sabina musisz i Guciem się zająć ;) to będzie pierwszy jego spacer ! Ale będzie radość !!! I kolejny do kochania :) a Bianka przynajmniej się nie nudzi i ma z kim pogadać.

• 2 weeks later...
Posted

Hund napisał(a):
Teraz sabina musisz i Guciem się zająć ;) to będzie pierwszy jego spacer ! Ale będzie radość !!! I kolejny do kochania :) a Bianka przynajmniej się nie nudzi i ma z kim pogadać.

...Gucio też świetny pies-właśnie"do Kochania",
choć ten współlokator jest dla Bianki "inny":roll:, Gucio zdecydowanie zdominował Bianke,niestety dwa razy ją zaatakował-raz o kość -i tu mój błąd :oops:przywiozłam 1kość dla Bianki bo myślałam że jes sama w klatce,a okazało się że ma już kolege-noo i troche się o nią pokłucili,a 2 raz poszło o mizianie:crazyeye:Gucio to zdaje się zazdrośnik,Bianka pchała się do mnie a ten do niej skoczył,chwycił zębami,wycofała się i schowała do budy,skarciłam go choć pewnie miał to w d...:evil_lol:,a Bianka zaraz była zpowrotem do głaskanka:loveu:
...no cóż trafił się jej Typ Dominujący niektórzy faceci tak mają;),i 3-ba się do tego przyzwyczaić,
...myślę że się polubią...

Posted

...byłoby SUPER!:lol: ...a moja tęsknota podwójna,bo za Topikiem b.tęsknię,została mi tylko fotka na tapecie,i niestety brak wieści co u niego:roll:
...tym bardziej byłabym szczęśliwa jakby Bianka poszła przez nas,wtedy przeważnie mamy info.jak sie adoptuje w nowym domu itd...
...a o Bianke -ktoś dzwonił?