[email protected] Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 otóż to :-( i DUPA:obrazic: Quote
Hund Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bianka starciŁa przyjaciela, Topki poszedŁ do adopcji do Żywca, po 12tej przyszŁy 2 pani i wybraŁy Topika, Sabina co Ty na to? Quote
[email protected] Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hund napisał(a):Bianka starciŁa przyjaciela, Topki poszedŁ do adopcji do Żywca, po 12tej przyszŁy 2 pani i wybraŁy Topika, Sabina co Ty na to? Przeżywam,pobeczałam się -bezsensu nie? przecież o to cho0dzi żeby znalazły dom,ale żałuje że dziś nie jechałam i nie miałam okazji porozmawiać z tą kobietą,pociesza mnie fakt,że poszedł do bloku -czyli nie będzie przywiązany na łańcuchu siłą rzeczy będą z nim wychodzić na spacery :roll:no i MAM NADZIEJE że POKOCHAJą GO... Quote
Hund Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 PoszedŁ na próbę, Bianeczka zostaŁa sama, mam nadzieję że sobie z nim poradzą i nie oddadzą w razie czego jakiemuś Łachudrze. Quote
[email protected] Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ...ani nie stasz... a na Tobie jakie zrobiła wrażenie ta kobieta? ...właśnie miałam nadzieję ,że pójdzie do adopcji przez nas wtedy zawsze jest jakiś kontakt z tymi ludźmi,i jakiekolwiek info. o losach psa... Quote
[email protected] Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ...mam Nadzieje,że Bianka znajdzie dom przez nas... Quote
Hund Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ZrobiŁa średnie wrażenie, tz nie że zŁe tylko ona szukaŁa modego Ładnego a Topik się jej bardzo podobaŁ, wracaŁa do niego kilka razy,mieszka blisko schroniska, przyszŁa na nogach i mieli wracać do domu pieszo. MówiŁam jej o tym żeby uważaŁa na inne psy itp. Ale w schronisku byŁam sama, Beata pojechaŁa rano a po Basię w poŁudnie przyjechaŁa mama, robiŁam sama zasŁonki i nosiŁam sŁomę, wracaŁam busem i musiaŁam się wyrobić na czas. Nie mogam siedzieć caŁy czas z nimi, poza tym mi nie wypadaŁo bo pani M. się nimi zajęŁa więc się nie wtrącaŁam, próbowaŁam jedynie wybadać teren ale mao czasu byŁo. Quote
[email protected] Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a podpisywała jakąś umowę adopcyjną -niewiesz? Quote
Hund Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 PoszŁy z panią M. do biura więc mi nie wypadaŁo pchać się za nimi....potem wyszŁy z Topikiem i miaŁy wrócić z karmą . Ja wyszŁam po 14tej ze schronu i jeszcze nie wróciŁy. Quote
_bubu_ Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 umowa zawsze jest, a adres na wizytę dostaniemy bez problemu więc wieści od Topika uda się załatwić ;) Quote
_bubu_ Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 nic sie saba nie martw :evil_lol: damy rade Quote
[email protected] Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 _bubu_ napisał(a):umowa zawsze jest, a adres na wizytę dostaniemy bez problemu więc wieści od Topika uda się załatwić ;) nooo:oops: o to mi chodziło;) ...ja poprostu MUSZE wiedzieć,że u niego jest ok.:roll: Quote
[email protected] Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bianeczko:loveu: wskakuj na sam początek!!!!! Quote
Hund Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A żeby jej nie byŁo smutno zamieszkaŁ u niej Gucio :) A Topik podobno ma się dobrze, jego pani byŁa w schronisku przynieść karmę i jest zadowolona. Quote
[email protected] Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ...uff to dobra wiadomość:p Quote
[email protected] Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Bianeczka:loveu:-podnoszę!!!! Quote
[email protected] Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Bianka hop-aj na 1-szą!!! gdzie ta chaupa???:roll: Quote
Hund Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Teraz sabina musisz i Guciem się zająć ;) to będzie pierwszy jego spacer ! Ale będzie radość !!! I kolejny do kochania :) a Bianka przynajmniej się nie nudzi i ma z kim pogadać. Quote
basia bonnie Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 a Bianka jest po sterylce? ona nie przyjmuje żadnych leków, prawda? Quote
_bubu_ Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 basia bonnie napisał(a):a Bianka jest po sterylce? ona nie przyjmuje żadnych leków, prawda? leków nie przyjmuje, wygląda zdrowo. raczej jest po sterylce. Quote
[email protected] Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Hund napisał(a):Teraz sabina musisz i Guciem się zająć ;) to będzie pierwszy jego spacer ! Ale będzie radość !!! I kolejny do kochania :) a Bianka przynajmniej się nie nudzi i ma z kim pogadać. ...Gucio też świetny pies-właśnie"do Kochania", choć ten współlokator jest dla Bianki "inny":roll:, Gucio zdecydowanie zdominował Bianke,niestety dwa razy ją zaatakował-raz o kość -i tu mój błąd :oops:przywiozłam 1kość dla Bianki bo myślałam że jes sama w klatce,a okazało się że ma już kolege-noo i troche się o nią pokłucili,a 2 raz poszło o mizianie:crazyeye:Gucio to zdaje się zazdrośnik,Bianka pchała się do mnie a ten do niej skoczył,chwycił zębami,wycofała się i schowała do budy,skarciłam go choć pewnie miał to w d...:evil_lol:,a Bianka zaraz była zpowrotem do głaskanka:loveu: ...no cóż trafił się jej Typ Dominujący niektórzy faceci tak mają;),i 3-ba się do tego przyzwyczaić, ...myślę że się polubią... Quote
basia bonnie Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Sabina, Ciebie to na pewno bardzo ucieszy ;) CHYBA podkreślam CHYBA szykuje się domek dla Bianki:cool3::loveu: Quote
[email protected] Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ...byłoby SUPER!:lol: ...a moja tęsknota podwójna,bo za Topikiem b.tęsknię,została mi tylko fotka na tapecie,i niestety brak wieści co u niego:roll: ...tym bardziej byłabym szczęśliwa jakby Bianka poszła przez nas,wtedy przeważnie mamy info.jak sie adoptuje w nowym domu itd... ...a o Bianke -ktoś dzwonił? Quote
Recommended Posts