_bubu_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 BIANKA [SIZE=4][SIZE=2]Bianka trafiła do schroniska w czerwcu 2007 po interwencji. Była bardzo źle traktowana przez poprzednich właścicieli, bita.. Do schroniska przyjechała razem ze swoim szczeniakiem, który szybko znalazł dom. Niestety Bianka nadal czeka. Każdy woli młodego psa a Bianka ma 6-7 lat czyli jest w wieku średnim. Jest suką bardzo energiczną , wesołą i towarzyską mimo smutnej przeszłości. Początkowo w schronisku była nieufna ale po krótkim czasie kiedy poczuła się bezpiecznie , okazała się wspaniałym psem. Potrafi ładnie chodzić na smyczy, dobrze dogaduje się z innymi psami oraz sukami. [SIZE=4][SIZE=2]Bianka jest dużym pięknym psem, szuka dobrego domu na zawsze.. Kontakt w sprawie adopcji: [SIZE=2] 0604-950-574 0515-242-723 [email protected][SIZE=2] lub kontaktuj się przez dogo z _bubu_ lub Hund [SIZE=4] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Biankę udało mi się poznać osobiście na festynie w Bielsku - psiak niesamowity, a tak bardzo spragniony miłości.... Bianeczko, do góry po domek! :multi: Wieczorem postaram się zrobić bannerek, tym razem dla Bianki, bo widzę, że ten Misiowy się przyjął ;) Quote
Hund Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Misiu ma piękny banerek :) A Bianka jest na prawdę ułożonym , grzecznym i spokojnym psem . Wbrew temu co sądziłam na początku kiedy przyszła do schronu, bardzo się jej bałam, a ona mnie i innych jeszcze bardziej, potrzebowała spokoju i poczucia bezpieczeństwa żeby zaufać człowikowi i udało się . Quote
basia bonnie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ooo,widzę,że i Bianka ma wątek :loveu: Bianka jest piękna, kochana i ładnie chodzi na spacerkach :loveu: :loveu: jak bannerek to dam do podpisu :) ja niestety nie mam dzis czasu zrobić... Quote
Hund Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cieszę się że jesteś z nami :) i z Bianką :) Quote
basia bonnie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ja również :) mam nadzieję, że w tą niedzielę też będe mogła być.. dziś się okaże :) Quote
BasiaD Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bianka ależ ma "zmyłkowe" imię! Myślałam, że to jakiś bielas a tu proszę jaka piękna Czarnulka! Hopaj Niuniu do góry po domek! Quote
_bubu_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 czy ktoś może poogłaszać Biankę na innych portalach? wystarczy kopiować allegro: http://www.allegro.pl/item257900865_piekna_bianka_po_przejsciach_szuka_dobrego_domu_.html Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Niestety od jutra znów będę mieć utrudniony dostęp do komputera, więc nie jestem w stanie porozgłaszać :( No chyba, że myślicie nad jakimiś plakatami? Ale podniosę przynajmniej Bianeczkę :multi: Quote
Hund Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Bianeczka pewnie nie może doczekać się spacerku :) Quote
_bubu_ Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Niestety od jutra znów będę mieć utrudniony dostęp do komputera, więc nie jestem w stanie porozgłaszać :( No chyba, że myślicie nad jakimiś plakatami? Ale podniosę przynajmniej Bianeczkę :multi: z plakatami jest podstawowy problem ze nie mamy ich gdzie drukowac w kolorze . niestety to kosztuje . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Bianeczko, do góry... Co do plakatów, to ewentualnie każdy, kto chciałby je rozwieszać, mógłby drukować/kserować je na własny koszt. Quote
_bubu_ Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Bianeczko, do góry... Co do plakatów, to ewentualnie każdy, kto chciałby je rozwieszać, mógłby drukować/kserować je na własny koszt. było by pięknie. szkoda że nie ma ani jednej takiej osoby . do tej pory wszystkie plakaty drukowałam na własny koszt , niestety szybko zaczęlam bankrutować. tymbardziej że muszę jeszcze drukować cegiełki. Quote
Hund Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Aganiecha zawsze nam pomagała może uda się ją uprosić .... Quote
_bubu_ Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Hund napisał(a):Aganiecha zawsze nam pomagała może uda się ją uprosić .... to może niech wydrukuje cegiełki jesli ma taka mozliwosc. Quote
[email protected] Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ...huraaa!!!:lol: JEST i BIANKA,- Dzięki bubu;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja mogłabym drukować trochę plakatów na swój koszt, jeśli tylko zrobiłybyście jakiś wzorcowy. Quote
[email protected] Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ...noo Bianka to Świetna-Śliczna i Kochana Psina! B.grzeczna na spacerach,spokojna i jednocześnie pogodna,zawsze bardzo czeka na wyjście z klatki no no i w ogóle JEST FANTASTYCZNA!:razz: sama b.chętnie bym ją przygarnęła,ale mam ostry zakaz -bo mam już psa i kotka i na więcej się nie zgadzają:-( Quote
[email protected] Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ...Bianka była dziś b.radosna na spacerku,chasała jak szczeniara:p,ona jest prze szczęśliwa jak może wyjść,szkoda tylko,że tak rzadko:-( Quote
[email protected] Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Hallo gdzie te ludzie,które jeszcze nie mają Pieska?:crazyeye::mad: BIANKA CZEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
basia bonnie Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Bianka czeka!! czeka z nadzieją na nowy dom... Quote
Recommended Posts