rita60 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 oktawia6 piszesz w takiej formie,jakby Luka była winna temu,ze sunia była szczenna:shake:dobrze wiesz jakie sa waruki schroniskowe i pewne rzeczy sie nie przeskoczy,tym bardziej,ze Luka pisze,ze została przyjeta do schronu juz szczenna,czy za to odpowiada Luka:-odziałaniem jej jest znalezienie domku dla suni i to tyle:cool1: Quote
luka1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Teraz domek jest najważniejszy. Czy była czy nie była szczenna - to takie odległe czasy. Teraz jest wysterylizowana i bardzo potrzebuje kogoś kto sie nia zaopiekuje. ( a przeze mnie to ona na pewno nie była szczenna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
asiamm Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='oktawia6']jak doszło do tego, że została pokryta w schronisku?:angryy: Co jak co ale w Azorku to raczej niemożliwe. Dopóki suka nie zostanie wysterylizowana nie trafi do boksu z psem. A sterylizowane są zaraz po przejściu kwarantanny. Quote
GrubbaRybba Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Kuleczko, zapraszam na spacerek na pierwszą :painting: Quote
luka1 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Prosze niech emocje nie opadają - Kulka nadal jest w schronisku i nadal bardzo potrzebuje pomocy. Nadal nie wychodzi z budy, nadal pogłębia się jej depresja. Quote
szajbus Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Luka1 czytałas wiadomość od malgos? kopiuje ją w calości " UWAGA DZIEWCZYNY OD KLUSECZKI KULKI W przyszlym tygodniu przyjezdzam samochodem pelnym dywanikow, kocykow i innych ocieplaczy po Kulke. Musze tylko dograc terminy, dam znac jak tylko wszystko bedzie ustalone. Rozeslalam "wici darowe" po znajomych - odzew zwalil mnie z nog, paczki z ocieplaczami powedrowaly juz do mojego rodzinnego Schroniska Ciapkowo w Gdyni i do Ostrody. Nastepna dostawa to schronisko Kulki oraz Orzechowce. Tak jak imie Petera Beny otwiera drzwi i serca na Dogomanii, i moje imie otwiera drzwi i serca - przynajmniej w mojej okolicy. Calkiem milo byc tym spajajacym ogniwkiem. Lece do pracy, bo w "moim magicznym domu moze i sam sie rozgryza orzech", ale czynsz jakos cholipcia nie chce zaplacic sie sam... Malgos Pigula" Quote
eurydyka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 czy ta Malgos Pikula ma zamiar zabrac Kulke do siebie? Quote
luka1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Pewnie Kulka będzie miała dom. Ha, nareszcie wyjdzie z budy Quote
szajbus Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Trzymam kciuki sunia , niech sie wreszcie do ciebie uśmiechnie los Quote
luka1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Co raz bardziej sie niepokoję czy aby na pewno wszystko sie uda? Quote
szajbus Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ciotka a przestaniesz ty krakać??????????????? Jak nie przestaniesz to dostaniesz po 4 literach porządnego klapa! Quote
luka1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 szajbus napisał(a):Ciotka a przestaniesz ty krakać??????????????? Jak nie przestaniesz to dostaniesz po 4 literach porządnego klapa! Ot, pieszczocha :evil_lol: Quote
eurydyka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 fajnie gdyby sie udalo, a gdzie ten dom bedzie w sensie regionu? Quote
GrubbaRybba Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Boshe, jakie wieści. Kulka ma realną szansę na domek. Zaciskam kciuki, aby wszystko się udało. :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Szyszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Przepraszam długo mnie nie było, ale zgarnęłam następną bidę ze schronu, która absorbuje ostatnio cały mój czas. Kuleczko trzymam kciuki. Tak mocno, że aż kostki bieleją A Ty Luka nie kracz. Musi być dobrze. Quote
Ziutka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 A Ja chciałam zapytać czemu osoba zainteresowana adopcją Kulki, nic a nic nie pisze na tym wątku tylko gdzie indziej....bo przecież z jakiegoś innego wątku kopiujecie wiadomości. W sumie to Ja nic nie wiem....gdzie Kulka jedzie.....kiedy....do kogo itp. Quote
luka1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 No właśnie mnie to niepokoi. Napisałam do MalgosMalgos i narazie nie mam żadnej odpowiedzi. Ze schroniskiem też się nikt nie kontaktował, a przecież w tym przypadku trzeba przygotować dokumenty. Dlatego z tą radodością z adopcji to raczej trzeba się jeszcze niecieszyć. Quote
luka1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Kulka jest umieszczona na stronie adopcyjnej http://www.zwerge-in-not.de/ Quote
szajbus Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ja jestem dobrej myśli. Luka pisałas do niej na pw? Moze nie doszło? Quote
luka1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 szajbus napisał(a):Ja jestem dobrej myśli. Luka pisałas do niej na pw? Moze nie doszło? Tak, pisałam dzis może jeszczenie przeczytała. Jutro spróbuję jeszcze raz. Quote
Recommended Posts