Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oktawia6 piszesz w takiej formie,jakby Luka była winna temu,ze sunia była szczenna:shake:dobrze wiesz jakie sa waruki schroniskowe i pewne rzeczy sie nie przeskoczy,tym bardziej,ze Luka pisze,ze została przyjeta do schronu juz szczenna,czy za to odpowiada Luka:-odziałaniem jej jest znalezienie domku dla suni i to tyle:cool1:

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz domek jest najważniejszy. Czy była czy nie była szczenna - to takie odległe czasy. Teraz jest wysterylizowana i bardzo potrzebuje kogoś kto sie nia zaopiekuje. ( a przeze mnie to ona na pewno nie była szczenna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

[quote name='oktawia6']jak doszło do tego, że została pokryta w schronisku?:angryy:
Co jak co ale w Azorku to raczej niemożliwe. Dopóki suka nie zostanie wysterylizowana nie trafi do boksu z psem. A sterylizowane są zaraz po przejściu kwarantanny.

Posted

Prosze niech emocje nie opadają - Kulka nadal jest w schronisku i nadal bardzo potrzebuje pomocy. Nadal nie wychodzi z budy, nadal pogłębia się jej depresja.

Posted

Luka1 czytałas wiadomość od malgos?
kopiuje ją w calości

" UWAGA DZIEWCZYNY OD KLUSECZKI KULKI

W przyszlym tygodniu przyjezdzam samochodem pelnym dywanikow,
kocykow i innych ocieplaczy po Kulke.
Musze tylko dograc terminy, dam znac jak tylko wszystko bedzie ustalone.
Rozeslalam "wici darowe" po znajomych - odzew zwalil mnie z nog,
paczki z ocieplaczami powedrowaly juz do mojego rodzinnego Schroniska
Ciapkowo w Gdyni i do Ostrody.
Nastepna dostawa to schronisko Kulki oraz Orzechowce.

Tak jak imie Petera Beny otwiera drzwi i serca na Dogomanii, i moje imie
otwiera drzwi i serca - przynajmniej w mojej okolicy. Calkiem milo byc
tym spajajacym ogniwkiem.

Lece do pracy, bo w "moim magicznym domu moze i sam sie rozgryza orzech", ale czynsz jakos cholipcia nie chce zaplacic sie sam...

Malgos Pigula"

Posted

szajbus napisał(a):
Ciotka a przestaniesz ty krakać???????????????
Jak nie przestaniesz to dostaniesz po 4 literach porządnego klapa!

Ot, pieszczocha :evil_lol:

Posted

Przepraszam długo mnie nie było, ale zgarnęłam następną bidę ze schronu, która absorbuje ostatnio cały mój czas.
Kuleczko trzymam kciuki. Tak mocno, że aż kostki bieleją
A Ty Luka nie kracz. Musi być dobrze.

Posted

A Ja chciałam zapytać czemu osoba zainteresowana adopcją Kulki, nic a nic nie pisze na tym wątku tylko gdzie indziej....bo przecież z jakiegoś innego wątku kopiujecie wiadomości.

W sumie to Ja nic nie wiem....gdzie Kulka jedzie.....kiedy....do kogo itp.

Posted

No właśnie mnie to niepokoi. Napisałam do MalgosMalgos i narazie nie mam żadnej odpowiedzi. Ze schroniskiem też się nikt nie kontaktował, a przecież w tym przypadku trzeba przygotować dokumenty. Dlatego z tą radodością z adopcji to raczej trzeba się jeszcze niecieszyć.

Posted

szajbus napisał(a):
Ja jestem dobrej myśli.

Luka pisałas do niej na pw? Moze nie doszło?

Tak, pisałam dzis może jeszczenie przeczytała. Jutro spróbuję jeszcze raz.