quasimodo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 truskawa144 napisał(a):Niestety nie wiem co ew. domek zdecydował,mam nawrót choroby i 2 dni nie wstawałam z łóżka. Mieli dać znać.. Obawiam się,że nic z tego nie będzie. Poza tym z tego co czytam to technicznie też marne szanse,na pewno nikt z ew. domku nie pojedzie pod Warszawę po sunie bo nie ma po prostu jak. A gdzie ewentualnie bylby ten domek? Quote
szajbus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kuleczko cos się ciągle kręci wokół ciebie,ale nie może wykręcić. Hopamy na górę sunieczko. Cioteczko, jak nic z tego nie wyjdzie to nie twoja wina, tak bywa. Wylez sie, bo rozchorujesz się na dobre. Quote
Szyszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kuleczka tez chce miec swojego przyjaciela. Nie pozwol starcic jej wiary, daj jej domek. Quote
Ziutka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 quasimodo napisał(a):A gdzie ewentualnie bylby ten domek? Było napisane na wątku ale za cholerę znaleźć nie mogę :shake: Może Grubba Rybba pamięta :roll: Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 chyba jednak nie było informacji gdzie domek miał być. Szukamy nadal. Quote
jusstyna85 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Justyno, nie rób suni drugiego allegro, bo portal wycofa taką aukcję. To nie zgodnie z regulaminem allegro. Ale słuszna uwaga, sunia na allegro powinna być z 1 zł (nie można za darmo) i powinno być podpisane, że aukcja charytatywna, ma na celu znalezienie domu bezdomnemu psu. Przecież i tak nikt tej sunie nie sprzedaje na aukcji, tylko o niej informuje. Osoba zainteresowana musi pojechać do schroniska, podpisać umowę i adoptować sunię osobiście. Ja znam dobrze regulamin allegro, nie wolno kopiować opisu i sprzedawać 2 tych samych rzeczy,a Piesek nie jest rzeczą i sama też łamiesz regulamin,bo utworzyłaś aukcje informacyjną. Ja ponawiam moją propozycje z kilku względów: na tym koncie mam wystawioną aukcje cegiełkową na wyróżnionej aukcji, w związku z czym mam dużo większą oglądalność aukcji, niż na normalnej Czyli większa szansa, że ktoś ją zobaczy.Jest kilka tysięcy psiaków, więc sa małe szanse, ze przeznaczona jej osoba akurat wejdzie na strone Trzeba zwiększyć tą szanse. Quote
GrubbaRybba Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ziuta i Luka: Nie wiem, gdzie miał być ten domek. Mi Truskawa napisała tylko, że to daleko. Przejrzałam moje PW, ale nie znalazłam niestety nic na tema miejscowości. Coś mi świta, że to miał być śląsk, ale nie wiem skąd mi się to w głowie uroiło. Truskawa: Jeśli domek się znajdzie i będzie pewny i sprawdzony, to my pomożemy w transporcie. Nie ma kłopotu, coś się na pewno wymyśli, tylko deklaracja domku jest potrzebna. Quote
GrubbaRybba Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 jusstyna85 napisał(a):Ja znam dobrze regulamin allegro, nie wolno kopiować opisu i sprzedawać 2 tych samych rzeczy,a Piesek nie jest rzeczą i sama też łamiesz regulamin,bo utworzyłaś aukcje informacyjną. Ja ponawiam moją propozycje z kilku względów: na tym koncie mam wystawioną aukcje cegiełkową na wyróżnionej aukcji, w związku z czym mam dużo większą oglądalność aukcji, niż na normalnej Czyli większa szansa, że ktoś ją zobaczy.Jest kilka tysięcy psiaków, więc sa małe szanse, ze przeznaczona jej osoba akurat wejdzie na strone Trzeba zwiększyć tą szanse. Jusstyno: Skąd ten pomysł, że łamię regulamin allegro? Ja nie robiłam żadnej aukcji, tym bardziej informacyjnej. :stop: Jeśli wiesz, że taka aukcja nie złamie regulaminu, to ją zrób. Ja słyszałam, że to niedozwolone. Może jednak sie mylę. A to, ze trzeba zwiększyć szanse Kulki jest sprawą jasną. Quote
quasimodo Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kulka szuka domulka... Podnosimy suczunię! Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Taka milutka, musi gdzieś mieć swoje miejsce. Quote
Szyszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kuleczka potrzebuje domku. Domki co z wami?:mad: Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 A Kuleczka kołtunek w budzie siedzi i myśli że świat o niej zapomniał Quote
truskawa144 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [LEFT]Domek byłby ew. w Częstochowie ale coraz mniejsze szanse widze bo się po prostu nie odzywają,nie wiem czy zrezygnowali ogólnie z adopcji czy z Kulki. [/LEFT] Quote
Szyszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tak to jest z domkami. Nie pierwszy raz, ja tez mam takie zabawy w ciuciubabkę... Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Trochę zrobiłam zdję dzisiaj i jest mi bardzo smutno, futerko brudne, spojżenie sami oceńcie, ech psi los. Quote
quasimodo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kuleczka szuka domku, biedna sunia... Quote
GrubbaRybba Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cioteczki, zrobiłam Kuleczce bannerki. To tak na szczęście, bo jakoś go bidulka nie ma. Częstujcie się. Im więcej bannerków, tym więcej osób zobaczy Kuleczkę. Quote
eurydyka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ale widze, ze jednak moje czesanie jeszcze na tylku widac troszke Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Eurydyka, no właśnie coś mi nie pasowało to futerko. Poprzednio było w dużo gorszym stanie a dziś taka ładna. No i sie wydało - była czesana. :lol: a to fotka dla miłośników KULECZKI Quote
Szyszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jesteśmy, muli się dogo, albo w ogóle wywala i stąd te zaniedbania Quote
luka1 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Jakoś dziwnie nikt nie pyta o Kuleczkę, psina siedzi w ciemnym boksie i czasami wychyli nosek by zobaczyć kto przyszedł. Może dlatego tyle czasu minęło i nikt jej nie zauważył? Tak Kulka reaguje na wołanie od krat a tak patrzy gdy zaufa Quote
Recommended Posts