Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

truskawa144 napisał(a):
Niestety nie wiem co ew. domek zdecydował,mam nawrót choroby i 2 dni nie wstawałam z łóżka. Mieli dać znać.. Obawiam się,że nic z tego nie będzie. Poza tym z tego co czytam to technicznie też marne szanse,na pewno nikt z ew. domku nie pojedzie pod Warszawę po sunie bo nie ma po prostu jak.

A gdzie ewentualnie bylby ten domek?

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuleczko cos się ciągle kręci wokół ciebie,ale nie może wykręcić.
Hopamy na górę sunieczko.

Cioteczko, jak nic z tego nie wyjdzie to nie twoja wina, tak bywa. Wylez sie, bo rozchorujesz się na dobre.

Posted

quasimodo napisał(a):
A gdzie ewentualnie bylby ten domek?

Było napisane na wątku ale za cholerę znaleźć nie mogę :shake:
Może Grubba Rybba pamięta :roll:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Justyno, nie rób suni drugiego allegro, bo portal wycofa taką aukcję. To nie zgodnie z regulaminem allegro.
Ale słuszna uwaga, sunia na allegro powinna być z 1 zł (nie można za darmo) i powinno być podpisane, że aukcja charytatywna, ma na celu znalezienie domu bezdomnemu psu. Przecież i tak nikt tej sunie nie sprzedaje na aukcji, tylko o niej informuje. Osoba zainteresowana musi pojechać do schroniska, podpisać umowę i adoptować sunię osobiście.

Ja znam dobrze regulamin allegro, nie wolno kopiować opisu i sprzedawać 2 tych samych rzeczy,a Piesek nie jest rzeczą i sama też łamiesz regulamin,bo utworzyłaś aukcje informacyjną.

Ja ponawiam moją propozycje z kilku względów:
na tym koncie mam wystawioną aukcje cegiełkową na wyróżnionej aukcji, w związku z czym mam dużo większą oglądalność aukcji, niż na normalnej
Czyli większa szansa, że ktoś ją zobaczy.Jest kilka tysięcy psiaków, więc sa małe szanse, ze przeznaczona jej osoba akurat wejdzie na strone Trzeba zwiększyć tą szanse.

Posted

Ziuta i Luka: Nie wiem, gdzie miał być ten domek. Mi Truskawa napisała tylko, że to daleko. Przejrzałam moje PW, ale nie znalazłam niestety nic na tema miejscowości. Coś mi świta, że to miał być śląsk, ale nie wiem skąd mi się to w głowie uroiło.

Truskawa: Jeśli domek się znajdzie i będzie pewny i sprawdzony, to my pomożemy w transporcie. Nie ma kłopotu, coś się na pewno wymyśli, tylko deklaracja domku jest potrzebna.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja znam dobrze regulamin allegro, nie wolno kopiować opisu i sprzedawać 2 tych samych rzeczy,a Piesek nie jest rzeczą i sama też łamiesz regulamin,bo utworzyłaś aukcje informacyjną.

Ja ponawiam moją propozycje z kilku względów:
na tym koncie mam wystawioną aukcje cegiełkową na wyróżnionej aukcji, w związku z czym mam dużo większą oglądalność aukcji, niż na normalnej
Czyli większa szansa, że ktoś ją zobaczy.Jest kilka tysięcy psiaków, więc sa małe szanse, ze przeznaczona jej osoba akurat wejdzie na strone Trzeba zwiększyć tą szanse.

Jusstyno: Skąd ten pomysł, że łamię regulamin allegro? Ja nie robiłam żadnej aukcji, tym bardziej informacyjnej. :stop:

Jeśli wiesz, że taka aukcja nie złamie regulaminu, to ją zrób. Ja słyszałam, że to niedozwolone. Może jednak sie mylę. A to, ze trzeba zwiększyć szanse Kulki jest sprawą jasną.

Posted

Eurydyka, no właśnie coś mi nie pasowało to futerko. Poprzednio było w dużo gorszym stanie a dziś taka ładna. No i sie wydało - była czesana. :lol:

a to fotka dla miłośników KULECZKI

Posted

Jakoś dziwnie nikt nie pyta o Kuleczkę, psina siedzi w ciemnym boksie i czasami wychyli nosek by zobaczyć kto przyszedł. Może dlatego tyle czasu minęło i nikt jej nie zauważył?

Tak Kulka reaguje na wołanie od krat

a tak patrzy gdy zaufa