malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 http://psy.euroanimal.eu/glowna.php?nr=12694 narazie koniec Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 dodana na adopcje.org czeka na aktywację Quote
Edi100 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ktoś musi ją wypatrzeć! I pokochać ma się rozumieć! Quote
Neigh Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Ja sie nie odzywam, mam 7 zwierzaków, 4 chore i doła giganta. Ale kibicuję Łysolinie ile wlezie........ Quote
malawaszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 asher napisał(a):Dziewczyny, rozumiem, że skoro sunia jest leczona, to frontline niepotrzebny?] a co z tym frontlinem??? ona jest odpchlona czy nie? Quote
asher Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dziewczyny, sorry, nie doczekałam się żadnego odzewu i w takim razie już zadeklarowałam chętnej osobie, że sprzedaję jej obie sztuki frontline. Suczce życzę dobrego domku :kciuki: Quote
Edi100 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Łysolinko kochana, wierzę że ktoś Cię wypatrzy i pokocha! Trzymaj się biedulko:( Quote
weszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Śliczny ma banerek sunia. Też dodałam. Żal mi jej :( na stare lata taka emerytura :( Ile właściwie Tragedia ma lat? Wiadomo? Quote
Neigh Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dokładnie to nie. Ale to zdecydowanie starsza Pani. Wiesz........dużo zależy od tego jakie życie miała. Ja ją oglądałam tylko przez kraty..... Quote
Edi100 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Łysolko, idziemy na wirtualny spacerek:( Quote
weszka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Dorothy']Halo??? Co z nią??? Niewiele wiemy :( Podobno jest leczona... Ponieważ mój pomysł dotyczy też Tragedii przeklejam posta z wątku łysego Dżekiego http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8551741&postcount=19 - co Wy na to??? Sprawy by można połączyć o ile w lecznicy by wzięli od razu 2 psy. Tylko warunek - muszą sie zgłosić osoby na miejsu do koordynowania działań. Quote
Edi100 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='weszka']Niewiele wiemy :( Podobno jest leczona... Ponieważ mój pomysł dotyczy też Tragedii przeklejam posta z wątku łysego Dżekiego http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8551741&postcount=19 - co Wy na to??? Sprawy by można połączyć o ile w lecznicy by wzięli od razu 2 psy. Tylko warunek - muszą sie zgłosić osoby na miejsu do koordynowania działań. Jestem za! Wpisałam to na Wątku Dzekusia. Moja deklaracja, podtrzymana. Halo ciotki z wawy?? Quote
weszka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 W takim razie póki co jest tak - Edi deklaruje pomoc finansową, ja aukcję cegiełkową. Ale dopóki nie będzie kogoś na miejscu kto zajmie się umieszczeniem Tragedii w kilinice - wszystko zorganizuje i dopilnuje to akcja się nie uda. Sharona - określenie zobaczymy co da się zrobić jest jakieś takie dziwne... Wiadomo co trzeba zrobić - skontaktować się z kliniką - o wszystko wypytać, popytać inne warszawskie ciotki - ja nie jestem z W-wy więc nie dam rady tego ogarniać. Quote
Neris Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Babuni nie ma w schronisku. Może ktoś się nad jej losem zlitował i dał jej dom na ostatnie lata... Quote
Edi100 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Neris napisał(a):Babuni nie ma w schronisku. Może ktoś się nad jej losem zlitował i dał jej dom na ostatnie lata... Jak to?:( Boję się że zapadły inne decyzje:( Obym sie jednak myliła! Quote
Neris Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 W tym schronie nie usypia się psów, no chyba że ich stan jest tragiczny. Quote
Recommended Posts