Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie - byłam wczoraj na przedadopcyjnej, wszystko OK, dzisiaj miał być transport o 12.00, dzwoniłam godzinę temu do p.Beaty - nie odebrała. O 17 zadzwonię do Domku.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wszystko wiadomo - Spiki w nowym własnym domku :multi:
Ogłaszam wielkie świętowanie :BIG::laola::BIG:
trochę był nieswój ale michę wrąbał więc nie jest najgorzej :) Jak dzwoniłam to właśnie z Młodym Panem (9lat) oglądali bajki.

Gdgt - tak jest zawsze - po latach chudych przychodzą lata tłuste - radujmy się :)

Posted

beam6 napisał(a):
Już wszystko wiadomo - Spiki w nowym własnym domku :multi:
Ogłaszam wielkie świętowanie :BIG::laola::BIG:
trochę był nieswój ale michę wrąbał więc nie jest najgorzej :) Jak dzwoniłam to właśnie z Młodym Panem (9lat) oglądali bajki.

Gdgt - tak jest zawsze - po latach chudych przychodzą lata tłuste - radujmy się :)

Bardzo się cieszę :loveu: ale mi radość sprawiłaś Beatko ;)

Posted

Esia napisał(a):
ale mi radość sprawiłaś Beatko ;)

Polecam się na przyszłość :evil_lol:. Wiem, że los Spikiego leżał Ci na sercu - spokojnie,ma Facet szczęście w życiu i trafił Mu się fajny domek :multi:

Posted

esperanza napisał(a):
to fatalnie :-(

Jeszcze jakieś psy poszły w tym tygodniu do adopcji?

liczyłam frotkę i teresin, ale teresin wykreślam... mopcia poszła na próbę bodajże na początku tygodnia.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Spiki parę dni temu złożył wizytę swojej tymczasowej Opiekunce :Rose: i stąd mamy zdjęcie. Chłopak zmężniał, jest bardzo grzeczny, szybko się uczy a domek zakochany że hej.