beam6 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jeszcze nie - byłam wczoraj na przedadopcyjnej, wszystko OK, dzisiaj miał być transport o 12.00, dzwoniłam godzinę temu do p.Beaty - nie odebrała. O 17 zadzwonię do Domku. Quote
gdgt Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 to trzymam mocno kciuki! w jeden weekend poszły do domków 4 psy, odpukać! Quote
beam6 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Już wszystko wiadomo - Spiki w nowym własnym domku :multi: Ogłaszam wielkie świętowanie :BIG::laola::BIG: trochę był nieswój ale michę wrąbał więc nie jest najgorzej :) Jak dzwoniłam to właśnie z Młodym Panem (9lat) oglądali bajki. Gdgt - tak jest zawsze - po latach chudych przychodzą lata tłuste - radujmy się :) Quote
esperanza Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Suczki z Teresina też już do nowego domu dotarły? Quote
beam6 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nawet nie wyruszyły :-( Domek okazał się nie wart niczego :shake: Quote
esperanza Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 to fatalnie :-( Jeszcze jakieś psy poszły w tym tygodniu do adopcji? Quote
Esia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 beam6 napisał(a):Już wszystko wiadomo - Spiki w nowym własnym domku :multi: Ogłaszam wielkie świętowanie :BIG::laola::BIG: trochę był nieswój ale michę wrąbał więc nie jest najgorzej :) Jak dzwoniłam to właśnie z Młodym Panem (9lat) oglądali bajki. Gdgt - tak jest zawsze - po latach chudych przychodzą lata tłuste - radujmy się :) Bardzo się cieszę :loveu: ale mi radość sprawiłaś Beatko ;) Quote
beam6 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Esia napisał(a):ale mi radość sprawiłaś Beatko ;) Polecam się na przyszłość :evil_lol:. Wiem, że los Spikiego leżał Ci na sercu - spokojnie,ma Facet szczęście w życiu i trafił Mu się fajny domek :multi: Quote
gdgt Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 esperanza napisał(a):to fatalnie :-( Jeszcze jakieś psy poszły w tym tygodniu do adopcji? liczyłam frotkę i teresin, ale teresin wykreślam... mopcia poszła na próbę bodajże na początku tygodnia. Quote
Esia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Są jakieś wieści o Spikim, jak mu w nowym domku ?:) Quote
beam6 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Spiki parę dni temu złożył wizytę swojej tymczasowej Opiekunce :Rose: i stąd mamy zdjęcie. Chłopak zmężniał, jest bardzo grzeczny, szybko się uczy a domek zakochany że hej. Quote
Recommended Posts