beam6 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ja to taka mało zdolna jestem. Ale mogę podrukować ! Spiki dostał dzisiaj spacerkowy, czerwony golfik i zacznie "życie na zewnętrzu" :) Quote
gdgt Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ho ho, to na śniegu chyba musi wariować ze szczęścia! jak tam domki? wydzwaniają? Quote
beam6 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jak do tej pory tylko jeden sensowny. I myśli od niedzieli :) Quote
beam6 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Dzisiaj Domek stwierdził, że musi jeszcze pomysleć .................... :( Quote
beam6 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Tiiia - chyba zostaliśmy sami Spiki ( tzn. z Ciotką Gdgt i Ciotką Ronją :))- nic to sami sobie znajdziemy dla Ciebie domek ! I już! Quote
beam6 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ronja - chyba będę musiała z Tobą poważnie porozmawiać :mad:. Na osobności ! A tak na poważnie - nie mogę sie do Ciebie dodzwonić - daj mi sygnał jak będziesz mogła pogadać :loveu: Quote
gdgt Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kurcze, do mnie ludzie pisza maile, ale zazwyczaj na tym się kończy. Dostaje np. takie maila: prosze o zdjecia pieska i jaka to rasa i to wszystko, nawet podpisać sie to to nie umie ani postawić kropki na koniec. No niby odsyłam zdjęcia, ale czy to można na coś liczyć... Miałam panią chętną, ale proponowałam jej innego psiaka, bo pani długo siedzi w banku i pies by nie wytrzymał sam w domu tak długo. Chyba że poczekamy jeszcze kilka lat i Spike sie zrobi spokojnym staruszkiem... A czy Spike został wysłany do piątkowej GW i do Oferty? Quote
Wilejkaros Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Jak ten Twój domek, Beam, tak dłygo myśli, to jakiś goopi chyba! Melduję się na posterunku! Quote
beam6 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Spiki - mówiłam: "siedź na pierwszej i czekaj na domek" A Ty taki nieusłuchany :) Quote
auraa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 idź piesku na pierwszą, Coś psiak ma pecha, a moja córka chciała go koniecznie na tymczas wziąć. :razz: Ale poszedł już do pani Beaty. Quote
beam6 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Wiesz - ja też nie rozumiem co się dzieje? Dlaczego Spiki jeszcze nie ma swojego Ludzia ?? Quote
Wilejkaros Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Może wymagania zbyt wysokie (wymagania DT)... Quote
Fela Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Uda ło się machnąć jakieś nowe fotki pychola? (tak nieśmiało zapytowuję) Quote
ronja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 udało się, wstawię póżniej troszkę. choć większość zdjęć to np koniec ogona, bo Spike jest baaaardzo żywym psem i jeszcze jedno: Spike to okropny brzydal - wyciągnął się, ma długie nogi, wygląda jak szczurek:roll: patrząc jednak na sam pyszczek - to Spike jest ładny.tyle, ze nieproporcjonalny p. Beata nie może się go nachwalić jaki on mądry Quote
ronja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ma za długie nogi w stosunku do reszty i jest długi. wychodzą mu te dłuższe kłaczki i z czarnego robi się pieprz z solą Quote
Wilejkaros Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 I pewnie powinnam napisać, że jest śliczny? ;) Quote
Recommended Posts