gdgt Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 czy Spiky ma allegro? i jakieś inne ogłoszenia prócz 4lap? Quote
Owieczka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 gdgt napisał(a):czy Spiky ma allegro? i jakieś inne ogłoszenia prócz 4lap? Chyba nie :shake: wiem że jego rodzeństwo ( które już poszło do domków ma aukcję ) Ale może przydałaby mu się nowa z jego zdjęciami :razz: Quote
gdgt Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 poprosiłam Magdarynkę by go wrzuciła na naszą stronę niczyje Quote
lika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Nie ogłaszałam go, ale cały czas w sieci wiszą ogłoszenia tych maluszków, które były u beam6, więc może ktoś będzie jeszcze dzwonił do niej w sprawie szczeniaka. Z Panią Beatą przed chwilką rozmawiałam. Spiky zasnął dopiero o pierwszej w nocy. Całą noc przespał wtulony w kapeć Pani Beaty, w ciagu dnia sporo spał w koszyczku razem z Zuzią. Jest szalenie odważny, wszędzie się wpycha, nie boi się większych od siebie psów (własnie teraz u Pani Beaty jest z wizytą synek Maszy - Munio). Teraz Munio, Zuzia i Spiky wspólnie się bawią, a Masza leży w pokoju na fotelu i nie interesuje się tym psim towarzystwem. Quote
auraa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ciekawe jak wygląda teraz mój tymczasowicz Munio? Quote
lika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Podobno wyrósł na dużego psa, jest dwa razy większy od swojej mamy Maszy. Pani Beata mówiła, że wyglada bardzo ładnie (widać tylko przez jakiś czas wyglądał, jak brzydkie kaczątko) i ma piękne stojące uszy. Teraz bawi się ze szczenakami, które są na tymczasie u Pani Beaty. Podobno Maszą się nie interesuje, ale ona nim też nie. Quote
MartynaP Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Owieczka napisał(a):Mamy DT ale płatny a jak wiadomo niewiele kasy więc jak mogłabys zabrać do siebie Spikyego to byłoby superowo :lol: moglabym go wziasc,moge zrobic allegro.Musiałby ktos pomocw transporcie-aktualnie jestem caly czas na chorobowym wiec niema problemu.Przed przyjazdem do mnie musialby byc zaszczepiony na wirusowki (moge nawet dolozyc do tych szczepien) poniewaz kilka miesiecy temu mialam psy chore na parwo.Mieszkanie zostalo zdezynfekowane i juz troche czasu minelo ale ostroznosci nigdy za wiele tymbarziej ze tak czy siak bedzie musial te szczepienia kiedys przejsc.Dodam jeszcze ze niedawno przebywal u mnie chwilowo szczeniak i do dzis jest wszystko ok czyli to kolejny znak ze zniszczylam chyba tego wirusa ( a uwierzcie mi robilam co moglam) tym bardziej ze obecnie przebywa u mnie pies ktory mieszkal ze mna i z moimi rodzicami i po wyprowadzce do wlasnego M chcialam go zabrac ze soba. Takze tymczas oferuje a ze wiem ze macie pewnie bardziej zaufanych wetow wole zeby byl zaszczepiony przed ewentualnym przyjazdem do mnie-jak juz pisalam moge sie dolozyc.A za utrzymanie psinki oczywiscie nie chce pieniedzy dodam jeszcze od siebie duzo opieki i milosci. Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Martynka, a który Śląsk reprezentujesz? ;) Górny czy Dolny? Quote
MartynaP Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Wilejkaros napisał(a):Martynka, a który Śląsk reprezentujesz? ;) Górny czy Dolny? ...Górny-taka mała mieścinka :roll: ale do Katowic mam prawie rzut beretem :cool3: Quote
beam6 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 lika napisał(a):Nie ogłaszałam go, ale cały czas w sieci wiszą ogłoszenia tych maluszków, które były u beam6, więc może ktoś będzie jeszcze dzwonił do niej w sprawie szczeniaka. Cały czas mam telefony w sprawie Mikruska - wysyłam zdjęcia, gadam, namawiam. Szczeniaki robią za skuteczną reklamę :evil_lol: Quote
malagos Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 to one nadal są w schronisku, jak w tytule wątku? Quote
gdgt Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Nie no, do wyadoptowania został już tylko czarny Spiky, który jest na dt w W-wie. Zdjęcia na stronie chyba 4. Quote
esperanza Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Pamiętajmy, źe jeszcze matka chyba z 7 maluchów jest. Owieczka wstawiała zdjęcia na główny wątek: 4 czekoladowe maluchy i reszta czarna, podpalana. Za 2 tygodnie szczeniaki pewnie będą mogły iść do adopcji. Quote
Wilejkaros Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To może załóżmy im osobny wątek? Czy ktoś zakładał czy ja mogę? Quote
esperanza Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Wilejkaros załóż :razz:, bo raczej nikt tego nie zrobił. Quote
lika Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Byłam dziś u Pani Beaty. Mały jest bardzo wesoły, szybko przyzwyczaił się do męża p. Beaty i ciagle liże go po twarzy. Lubi się bawić i chuliganić. Załatwia się tylko na pieluszkę, ale potem pieluszki szarpie i wynosi na swoje posłanko. Jak Pani Beata wraca do domu to strasznie się cieszy. Bardzo ładnie bawi się z Zuzią. Quote
Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Zaraz założę wątek maluchom, które są w schronie, odszukam tylko zdjęciai zapytam czy Owieczka z Felą nie przywiozły części tego rodzeństwa w sobotę? Quote
beam6 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Lika - potencjalny (chyba fajny :) domek chce dzisiaj wieczorem lub jutro obejrzeć Spikiego u p. Beaty. Pliiiis o kontakt do p. Beaty ! Quote
Wilejkaros Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Beam, wysłałam Ci PW z nr pani Beaty. Quote
Wilejkaros Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Beam, wysłałam Ci PW z nr pani Beaty. Quote
gdgt Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 esperanza napisał(a):Pamiętajmy, źe jeszcze matka chyba z 7 maluchów jest. Owieczka wstawiała zdjęcia na główny wątek: 4 czekoladowe maluchy i reszta czarna, podpalana. Za 2 tygodnie szczeniaki pewnie będą mogły iść do adopcji. a gdzie są te zdjęcia? Quote
jayo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 gdgt napisał(a):a gdzie są te zdjęcia? u Feli. Owca powiedziala: 3 szczeniaki sa u Klaudyny, w schronie szczeniaki juz prychaja i kaszla :-( :-( Quote
Wilejkaros Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Zdjęcia są na głónym wątku. Próbuję maluchom założyć wątek, ale dogo tak muli, że mnie trafi coś zaraz. Quote
esperanza Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Wiszę nad Klaudyną, by mi zdjęcia wysłała, ale ciągle nie mogę się doczekać. :mad: Quote
gdgt Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 dobra, wysłałam zdjęcia sprzed 2 tygodni, które są na głównym wątku. Pani zmarł ONek w wieku 5 lat na nowotwór mózgu i jest załamana. Wolałaby jednak psa nie za dużego, ale szczeniaka. Wysłałam jej 3 serie zdjęć o różnych psich rodzinkach... Proszę nie odpisywać - jutro mnie nie ma. Quote
Recommended Posts