Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sroda to ma być ten dzień, a ja tu na tej cholernej wyspie obgryzam z nerwów co pod reką :placz: Witek ma niezłą menażerię "SWINKI MORKIE 2,ZóLW 1,KOCICA SZARA ,SUCZKA PUDEL SREDNI OKOLO ROKU,
PAPUGI NIMFY I FALISTE W SUMIE 4 ,RYBKI AKWARiOWE DUZO. mój Grzesiek stwierdził ze Rufus głodny nie bedzie chodził :p
ale ja wiem ze jemu takie rzeczy nie w głowie on tylko swojego człowieka potrzebuje,spacerów dobrego jedzonka i drapanka po wystawionym brzusiu
heheeh już słysze jak chrumcha z radości :thumbs: a Witek został poinformowany na co mnie stac gdyby tfu tfu Rufusa puścil kantem :mad:

Posted

bede musiała niestety zrezygnować z wolontariatu w łódzkim schronisku
witek z którym od ponad tygodnia rozmawiam, wypytuje,sprawdzam jak moge z tego miejsca gdzie jestem , chce adoptowac 8 letniego amstaffowatego Rufusa pisze
"
no wiec tak chcialem wczoraj ,w srode pojechac po rufusa wczesniej
zadzwonilem pod numer ktory mi podalas i powiedzieli mi w schronisku
/podalem twoje imie i nazwisko tak jak prosilas i nie za bardzo kojarzyli o
kogo chodzi /ze oplata za rufusa bedzie
wynosic 200-250zl i potrzebne jest zaswiadczenie o tym ze moge posiadac psa tej rasy.a ja takiego nie mam niewiem moze jakbys ty zadzwonila i sie dowiedziala co i jak to wtedy wygladalo by to inaczej bo z tego co pamietam to mowilas ze oplata za psa wyniosi 1zl a zaswiadczenie nie jest potrzebne.jakby ci sie udalo ustalic dokladnie warunki do dzisiaj do 13 to jeszcze dzis pojade po rufusa i przywioze go ze soba."
rece mi opadaja i mam wszystkiego dość

Posted

ewatonieja napisał(a):
Ani WIEZIE rUFUSA I WITKA DO DOMU :multi: TRZYMAJCIE KCIUKI ZA OBU PANóW

trzymamy i to najlepszy swiateczny prezent jaki mogł dostas Rufi:multi::loveu:

Posted

od razu mi jajko bedzie smakowało:razz:

a nawiasem dla Rufusa kastrata to odpowiedni moment znależc dom akurat gdy takie jajeczne święto sie zbliża :lol:

EDIT
MAM NADZIEJE ZE SIę UDłAWIę TYM JAJKIEM
CZEGOś TAKIEGO JESZCZE NIE PRZEZYłAM, JESTEM ZAłAMANA
NIE MA NADZIEI, PODDAJę SIę

aNIA PRZYSłAłA MI SMS
"syf na kolkach wlasnie rozmawiamy z mamsten chlopak jest psychicznymatka go zamykama dlugi byl w szpitalu"

Posted

"pomocy!
Dzwoniły Ania (Niewiasta 21) i Hania.
Dziewczyny wzięły ze schronu Rufusa (amstaffa) i zawiozły do tego pana, który chciał go adoptować, z którym rozmawiała Ewatonieja. Okazało się, że pan ten jest psychicznie chory i karany!!! Dziewczyny sprawdziły. Teraz siedzą w samochodzie z Rufusem i płaczą z bezradności. Nie ma co z nim zrobić!!! To pies łagodny jak ciele, rok siedział w schronisku, ma już przykurcz łapek, drży, czy będzie musiał dziś wrócić do schroniska??????????????
HELP"

Posted

Wysłałam dziewczynom numer do Murki.
Dzwoniły też do takiej Moniki z Łodzi, która proponuje usługi hotelowe w Łodzi, ale ona teraz nie może przyjąc Rufusa.

Posted

ewatonieja napisał(a):
czy coś wiadomo?gdzie jest Rufus?
odchodze od zmysłów,jestem bez telefonu a za godzine i bez netu

Rufus jeszcze z dziewczynami w samochodzie.
Pojechały zawieźć Molly do nowego domu.

Posted

Natalka - nie martw się i nie przejmuj... chciałas dobrze ...

trzeba to rozgłosić na wszystkich wątkach bo ten koleś bedzie próbował dalej szukac psa.... :angryy:

co z Rufusem?
jaki on jest do psów i kotów? przede wszystkim do kotów? czy wiadomo cos czy zostaje sam w domu?