ewatonieja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 sroda to ma być ten dzień, a ja tu na tej cholernej wyspie obgryzam z nerwów co pod reką :placz: Witek ma niezłą menażerię "SWINKI MORKIE 2,ZóLW 1,KOCICA SZARA ,SUCZKA PUDEL SREDNI OKOLO ROKU, PAPUGI NIMFY I FALISTE W SUMIE 4 ,RYBKI AKWARiOWE DUZO. mój Grzesiek stwierdził ze Rufus głodny nie bedzie chodził :p ale ja wiem ze jemu takie rzeczy nie w głowie on tylko swojego człowieka potrzebuje,spacerów dobrego jedzonka i drapanka po wystawionym brzusiu heheeh już słysze jak chrumcha z radości :thumbs: a Witek został poinformowany na co mnie stac gdyby tfu tfu Rufusa puścil kantem :mad: Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 bede musiała niestety zrezygnować z wolontariatu w łódzkim schronisku witek z którym od ponad tygodnia rozmawiam, wypytuje,sprawdzam jak moge z tego miejsca gdzie jestem , chce adoptowac 8 letniego amstaffowatego Rufusa pisze " no wiec tak chcialem wczoraj ,w srode pojechac po rufusa wczesniej zadzwonilem pod numer ktory mi podalas i powiedzieli mi w schronisku /podalem twoje imie i nazwisko tak jak prosilas i nie za bardzo kojarzyli o kogo chodzi /ze oplata za rufusa bedzie wynosic 200-250zl i potrzebne jest zaswiadczenie o tym ze moge posiadac psa tej rasy.a ja takiego nie mam niewiem moze jakbys ty zadzwonila i sie dowiedziala co i jak to wtedy wygladalo by to inaczej bo z tego co pamietam to mowilas ze oplata za psa wyniosi 1zl a zaswiadczenie nie jest potrzebne.jakby ci sie udalo ustalic dokladnie warunki do dzisiaj do 13 to jeszcze dzis pojade po rufusa i przywioze go ze soba." rece mi opadaja i mam wszystkiego dość Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 schronisko jest zamkniete z powodu awarii kanalizacji :grab: Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Ani WIEZIE rUFUSA I WITKA DO DOMU :multi: TRZYMAJCIE KCIUKI ZA OBU PANóW jednak witka nie było Quote
ruda76 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ewatonieja napisał(a):Ani WIEZIE rUFUSA I WITKA DO DOMU :multi: TRZYMAJCIE KCIUKI ZA OBU PANóW trzymamy i to najlepszy swiateczny prezent jaki mogł dostas Rufi:multi::loveu: Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 od razu mi jajko bedzie smakowało:razz: a nawiasem dla Rufusa kastrata to odpowiedni moment znależc dom akurat gdy takie jajeczne święto sie zbliża :lol: EDIT MAM NADZIEJE ZE SIę UDłAWIę TYM JAJKIEM CZEGOś TAKIEGO JESZCZE NIE PRZEZYłAM, JESTEM ZAłAMANA NIE MA NADZIEI, PODDAJę SIę aNIA PRZYSłAłA MI SMS "syf na kolkach wlasnie rozmawiamy z mamsten chlopak jest psychicznymatka go zamykama dlugi byl w szpitalu" Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 :placz::smhair2::cry::help1::chaos::flaming: Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 "pomocy! Dzwoniły Ania (Niewiasta 21) i Hania. Dziewczyny wzięły ze schronu Rufusa (amstaffa) i zawiozły do tego pana, który chciał go adoptować, z którym rozmawiała Ewatonieja. Okazało się, że pan ten jest psychicznie chory i karany!!! Dziewczyny sprawdziły. Teraz siedzą w samochodzie z Rufusem i płaczą z bezradności. Nie ma co z nim zrobić!!! To pies łagodny jak ciele, rok siedział w schronisku, ma już przykurcz łapek, drży, czy będzie musiał dziś wrócić do schroniska?????????????? HELP" Quote
lothia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985 zobaczcie czy jest miejsce ,jak Murka przyjmie trzeba kasę zbierać , to chyba w chwili obecnej najlepsze wyjscie? dobrze że wcześniej wykryłyście chorobę tego pana,moim zdaniem uratowałyście psa,można powiedziec ze szczęście w nieszczęściu Quote
katya Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wysłałam dziewczynom numer do Murki. Dzwoniły też do takiej Moniki z Łodzi, która proponuje usługi hotelowe w Łodzi, ale ona teraz nie może przyjąc Rufusa. Quote
tamb Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A czy zwierzęta, które ma ten człowiek będą odebrane? Może on się nad nimi znęca? Trzeba sprawdzić. Quote
lothia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 zobaczcie jeszcze tan watek, dziewczyny na cito szukały hoteliku dla dobci,znalazły dwa, może drugi dałoby sie wykorzystać dla Rufusa,chociaż na kilka dni,a w tym czasie szukać tańszych opcji,dt http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108033&highlight=dobermanka&page=8 Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='tamb']A czy zwierzęta, które ma ten człowiek będą odebrane? Może on się nad nimi znęca? Trzeba sprawdzić. tu wiecej info http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77826&page=140 Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=332905573 Quote
ewatonieja Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 czy coś wiadomo?gdzie jest Rufus? odchodze od zmysłów,jestem bez telefonu a za godzine i bez netu Quote
katya Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Rufus będzie dziś nocował u chłopaka Olgi. Do jutra czekamu na odpowiedź pewnych państwa, którym odszedł amstaff, czy dadzą mu dom. Quote
Moriaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ewatonieja napisał(a):czy coś wiadomo?gdzie jest Rufus? odchodze od zmysłów,jestem bez telefonu a za godzine i bez netu Rufus jeszcze z dziewczynami w samochodzie. Pojechały zawieźć Molly do nowego domu. Quote
Łodzianka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jak dziewczyny przed 18 były po Molki, to Rufus był w samochodzie. Quote
invictus hilaritas Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 matko kochana, co tu sie dzieje.. czy wiadomo cos o zwierzetach ktore sa u niego? czy trzeba je zabrac? chodzi mi mianowicie o swinke morska.. Quote
Elurin Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Invi, nawet 2 świnki... Czy pozostałe zwierzęta potrzebują pomocy? Quote
modliszka84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Natalka - nie martw się i nie przejmuj... chciałas dobrze ... trzeba to rozgłosić na wszystkich wątkach bo ten koleś bedzie próbował dalej szukac psa.... :angryy: co z Rufusem? jaki on jest do psów i kotów? przede wszystkim do kotów? czy wiadomo cos czy zostaje sam w domu? Quote
Recommended Posts