Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie udało się:shake: suka wlazła do budy i nie było jej jak wyciągnąć:-( a jeszcze 2 panow ze stacji zamiast pomóc to jeszcze utrudniali i mieli pretensje, ze się chce sukę zabrac...

Posted

Byłam na stacji ok. 21 (wcześniej nie mogłam, bo cały dzień rozwoziłam psy i podjechałam tam w drodze z Kielc do domu).

Pani z baru (która podobno była wtajemniczona w całą sprawę) już nie było, zastałam tylko 2 pracowników stacji, nie wiem, który z nich był większym kretynem...
Starszy się zapienił i powiedział, że możemy sobie wziąść tę sukę w cholerę i już jej z powrotem nie przywozić :angryy:. Młodszy również się pluł, ale z innego powodu - kazał mi się wylegitymować :mad:, pytał jakie mamy prawo do suki, itd., itp.:mad: Cholerni rozmnażacze...

Sunia przez cały ten czas siedziała głęboko w budzie, ledwie ją widziałam, w ogóle na mnie nie reagowała, generalnie miała wszystko w nosie i w ogóle nie chciała wyjść. Szamotanie się z ciężarną, dużą suką i wyciąganie jej na siłę z budy, było ostatnią rzeczą jakiej chciałam. A oczywiście na tych palantów nie miałam co liczyć, bo obaj byli ciężko obrażeni i się wypięli :mad:.

Pokręciłam się tam jak głupia z 40 min. i pojechałam dalej.

Przychodzą mi teraz do głowy takie myśli, że oni teraz tę sukę gdzieś zakamuflują i tyle ją zobaczymy...

Ja w najbliższym czasie nie wybieram się do Kielc (dzisiaj wszystko załatwiłam), tak więc bardzo pilnie ktoś musi tam podjechać i ją stamtąd zabrać do mnie.

Przypominam, że ustalony jest już termin sterylki:
poniedziałek 17.00.
Do tego czasu sunia musi się znaleźć u mnie.

Posted

ja niestety oprócz finansow inaczej nie dam rady pomóc:-( dzisiaj spędzilam pól dnia u mechanika (nie dalam rady podjechać),jutro z samego rana wyjeżdżam...boshe - o będzie z sunią:placz::placz::placz:

Posted

andzia69 napisał(a):
prosiłam gema....ale nie wiem czy pojedzie:shake: k..a - zawsze coś musi być nie tak:placz::placz:

Andzia, dzwoniłem do Ciebie przed chwilą. Jeśli masz czas, to możemy tam razem pojechać. Noc jeszcze młoda ;)

Posted

No dobra - sunia już u mnie. Było trochę zamieszania, bo po nocy... ale udało się, jest już bezpieczna.

Teraz musi pomyślnie przejść sterylkę :razz:, a jak dojdzie do siebie, to niestety chyba trzeba będzie jej szukać nowego domu, bo w świetle tego, co wczoraj usłyszałam na tej cholernej stacji, lepiej żeby Lotoska już tam nie wracała :mad:.

Posted

dokłądnie...ja się wcale nie dziwie, że wiekszosć maluchow konczylo życie pod kołami...buda stoi przy stoisku do tankowania gazu - samochodow cała fura, za parę krokow E7...a tzle miejsca wolnego wok stacji...debile i tyle:angryy: dzisiaj suka po prostu została uprowadzona w dobrej wierze!!!:evil_lol:

i też wolałabym, żeby jej znaleźć nowy domek...tylko czy się uda???? trzeba zebrac fundusze na jej pobyt w przytulisku....

dogomaniacy - pomożecie??? w finansach, szukaniu domu???? ona zasluguje na troszkę milosci - tak się chciala przytulać w samochodzie:placz: i za nic nie chciała zostac w nowej budce i kojcu - chciala iść za nami:-(

Posted

No właśnie , nie przewidywaliśmy dłuższego pobytu suni w przytulisku, jak tylko do zdjęcia szwów, ale w takim razie ona tam nie może wrócić:shake:.

Czy będzie potrzebna kasa na pobyt do czasu znalezienia docelowego domku! Bardzo prosimy o pomoc!!!

Posted

Śliczny pyszczek ma Lotoska :) Jak tylko Potter zrobi zdjęcia, to przyznacie mi rację!

Akcja była super, panowie nawet się nie zorientowali, że pies wsiadł do samochodu. No i dobrze, bo takie awantury, jakie wczoraj robili Potter, nie były nam do szczęścia potrzebne.

Będą bardzo potrzebne kciuki za udaną sterylkę. Poza tym dołączam się do prośby koleżanek - jeśli nie chcemy, by wróciła na tę stację, to musimy zebrać pieniądze na opłacenie jej pobytu w przytulisku.

Posted

Postaram się jak najszybciej zrobić jej zdjęcia i uważam, że jeśli tylko sterylka się uda, należy natychmiast zainstalować jej ogłoszenia na Allegro, itp.

Posted

Aha, finanse:
wczoraj od Andzi69 otrzymałam 90 zł
dzisiaj na moim koncie pojawiły sie wpłaty od: fidelek2 40 zł,
wellington (jeśli dobrze odcyfrowałam) 50 zł