Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alaa napisał(a):
Andziu co robic?
Ja juz normalnie wszystkim znajomym rozeslalam i g..................
Zupelnie brak mi konceptu.

ja też już wszystkie pomysły i zmysły potraciłam:placz:

Dam ją jeszcze raz na krakowskie i może na allegro???

Posted

Alaa napisał(a):
Potter a jaka jest Lotoska do innych psow? Co moglabys o niej powiedziec po parotygodniowej obserwacji?
Jakies problemy?:cool3:
Czy psi aniol:lol: raczej?

Lotoska do ludzi jest bardzo przymilna i grzeczna. Pozwala ze sobą zrobić wszystko i jest podległa.

Jeśli natomiast chodzi o kontakt z innymi psami, to z tym bywa różnie. Kiedy mieszkała w kojcu z Kaprysem, to we dwójkę terroryzowały całe podwórko, wszystkie psy się ich bały, tak że trzeba było wypuszczać je osobno.
Dlaczego tak się zachowywała Lotoska - chyba rozumiem. Po prostu pewna siebie suka, na dodatek największa wtedy w azylu. Co do Kaprysa, tego nieznośnego kurdupla, to nie wiem, co tłumaczyło takie dominujące zachowania. Po prostu łobuz był i tyle.

Teraz, po adopcji kaprysowatego Kaprysa, Lotoska zachowuje się do innych psów o wiele grzeczniej.
W boksie jest z Szorściakiem i się dogadują.

Uważam, ze powinna trafić do domu, w którym będzie jedynym przedstawicielem swojego gatunku, ewntualnie gdzie będzie jeszcze jeden, duży pies.

Posted

Zabraliśmy ją z tej stacji benzynowej z nadzieją,że znajdzie prawdziwy dom po takiej kiepskiej wegetacji.
Ale niestety , tak długo już czeka i nic:shake:.

Czy nikt sie nie zlituje nad nią:-(?

Myślę,żę mogłaby mieszkać też w budzie, jest do tego przyzwyczajona,żeby tylko było trochę miłości i pełna micha.

Posted

erka napisał(a):
Zabraliśmy ją z tej stacji benzynowej z nadzieją,że znajdzie prawdziwy dom po takiej kiepskiej wegetacji.
Ale niestety , tak długo już czeka i nic:shake:.

Czy nikt sie nie zlituje nad nią:-(?

Myślę,żę mogłaby mieszkać też w budzie, jest do tego przyzwyczajona,żeby tylko było trochę miłości i pełna micha.

Pewnie że mogłaby mieszkać w budzie, ona wybitnie pasuje do budy i chętnie z niej korzysta - przecież spędziła w niej całe życie, na stacji, a teraz w azylu.
Nie wiem, czy by się odnalazła w domu. Ale jeśli się taki tafi, nie będę wybrzydzać ;).

Posted

[quote name='andzia69']
ma i allegro i inne ogloszenia w necie....i nic - no coz, to taki pospolity pies przeciez...:-(

pospolity dla niepospolitej osoby! i tak trzeba było w allegro napisac!:mad::placz: