manforte Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Potter jest chora, może jutro coś napisze. Alaa pieniądze wpłynęły, dziękujemy. Quote
andzia69 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 :placz::placz::placz: a domu nie ma!!!! Quote
Alaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Andziu co robic? Ja juz normalnie wszystkim znajomym rozeslalam i g.................. Zupelnie brak mi konceptu. Quote
andzia69 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Alaa napisał(a):Andziu co robic? Ja juz normalnie wszystkim znajomym rozeslalam i g.................. Zupelnie brak mi konceptu. ja też już wszystkie pomysły i zmysły potraciłam:placz: Dam ją jeszcze raz na krakowskie i może na allegro??? Quote
manforte Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Trzeba odczarować ten brak zainteresowania Lotoską. Quote
Potter Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Alaa napisał(a):Potter a jaka jest Lotoska do innych psow? Co moglabys o niej powiedziec po parotygodniowej obserwacji? Jakies problemy?:cool3: Czy psi aniol:lol: raczej? Lotoska do ludzi jest bardzo przymilna i grzeczna. Pozwala ze sobą zrobić wszystko i jest podległa. Jeśli natomiast chodzi o kontakt z innymi psami, to z tym bywa różnie. Kiedy mieszkała w kojcu z Kaprysem, to we dwójkę terroryzowały całe podwórko, wszystkie psy się ich bały, tak że trzeba było wypuszczać je osobno. Dlaczego tak się zachowywała Lotoska - chyba rozumiem. Po prostu pewna siebie suka, na dodatek największa wtedy w azylu. Co do Kaprysa, tego nieznośnego kurdupla, to nie wiem, co tłumaczyło takie dominujące zachowania. Po prostu łobuz był i tyle. Teraz, po adopcji kaprysowatego Kaprysa, Lotoska zachowuje się do innych psów o wiele grzeczniej. W boksie jest z Szorściakiem i się dogadują. Uważam, ze powinna trafić do domu, w którym będzie jedynym przedstawicielem swojego gatunku, ewntualnie gdzie będzie jeszcze jeden, duży pies. Quote
Potter Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Aha, i przypominam, że Lotosia pięknie chodzi na smyczy. Quote
andzia69 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Psi żywot...jakze prawdziwy artykuł:-( http://interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/psi-zywot-cala-prawda,3889 Quote
erka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Zabraliśmy ją z tej stacji benzynowej z nadzieją,że znajdzie prawdziwy dom po takiej kiepskiej wegetacji. Ale niestety , tak długo już czeka i nic:shake:. Czy nikt sie nie zlituje nad nią:-(? Myślę,żę mogłaby mieszkać też w budzie, jest do tego przyzwyczajona,żeby tylko było trochę miłości i pełna micha. Quote
manforte Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Dalej cierpliwie szukamy domku dla Lotoski. Quote
Potter Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 erka napisał(a):Zabraliśmy ją z tej stacji benzynowej z nadzieją,że znajdzie prawdziwy dom po takiej kiepskiej wegetacji. Ale niestety , tak długo już czeka i nic:shake:. Czy nikt sie nie zlituje nad nią:-(? Myślę,żę mogłaby mieszkać też w budzie, jest do tego przyzwyczajona,żeby tylko było trochę miłości i pełna micha. Pewnie że mogłaby mieszkać w budzie, ona wybitnie pasuje do budy i chętnie z niej korzysta - przecież spędziła w niej całe życie, na stacji, a teraz w azylu. Nie wiem, czy by się odnalazła w domu. Ale jeśli się taki tafi, nie będę wybrzydzać ;). Quote
andzia69 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 oktawia6 napisał(a):czy ona ma allegro?:roll: raczej miala i ma:-( Quote
Alaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Przepiekna madra sunia szuka dobrego domu............. Quote
kika22 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Lotoska tak długo czeka??? Aż dziw, że inkt jej nie chce:shake: Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 ma i allegro i inne ogloszenia w necie....i nic - no coz, to taki pospolity pies przeciez...:-( Quote
oktawia6 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='andzia69'] ma i allegro i inne ogloszenia w necie....i nic - no coz, to taki pospolity pies przeciez...:-( pospolity dla niepospolitej osoby! i tak trzeba było w allegro napisac!:mad::placz: Quote
Recommended Posts