Madzik77 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jakie wspaniałe wieść z rana! CIESZE SIE OGROMNIE napiszcie cos iwecej o tym domku Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pewnieeee, o domku chcemy wiedzieć jak najwięcej :loveu: Quote
bea_m Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 A może ktos transporcik by zaoferował ? Łódź Warszawa. Oczywiście i Warszawa Łódź bo Bunie trzeba do domu spowrotem odtransportować :) Buni nie wyadoptujemy. Quote
bunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tak w tą niedzielę ją zawożę:loveu: Dzisiaj miała badaną krew czy na pewno jest zdrowa... Wyszły wzorowe... nie ma żadnych przeciwwskazań:-( Czyli jeżeli nogi nie złamię albo mi gałąź na głowę nie spadnie i nie zabije ,to już od niedzieli będzie grzać dupkę w nowym domu;) Quote
szajbus Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ciotka nie kracz!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, ze będzie tam szczęśliwa jak nigdy dotąd Quote
bunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Mam najświeższe wiadomości. Lusia jedzie do nowego domu po sylwestrze:multi::multi::multi: Quote
bea_m Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Bunia co to za kombinacj? Wyżebrałaś jeszcze 2 tygodnie dla siebie i Lunki :mad: a ludzie juz czekają :eviltong: Quote
xxxx52 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 zadam niesmialo pytanie czy piesek jest lub bedzie wykastrowany:oops: Quote
bunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 xxxx52 napisał(a):zadam niesmialo pytanie czy piesek jest lub bedzie wykastrowany:oops: xxxx52 mam Cię:loveu: Zawsze o to pytasz i masz rację;) Lusia miała EPC i już dawno jest po sterylce:loveu: To sunia nie piesek :oops: Quote
xxxx52 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 suczki tez sa wykastrowane nie tylko pieski.Sterylizacja to dla mnie inny zabieg ,tylko polowiczny moje pytania sa profilaktyczne;)odpowiedz mnie Buniu uspakaja:lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 To juz chyba nałóg jest :diabloti: A kiedy maleńka do domku pojedzie? :oops: Quote
xxxx52 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jest to jedyny ,znany mnie nalog ,godny nasladowania i rozpowszechniania. Quote
Madzik77 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 kiedy sunia bedzie w swoim docelowym domku? Quote
agata-air Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a ja juz dawno ogłoszenia pozdejmowałam, myślałam że Luna w domu:( a teraz po wizycie u Buni;p postanowliła sprawdzic. i takie rzeczy tu czytam. mam nadzieje ze wkoncu sie uda Quote
sonica Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dlaczego jest u Buni co się dzieje?? to w końcu pojedzie do nowego domku czy nie?! Quote
bunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Może pojedzie jak tylko zrobi sie cieplej do nowego domku. Zobaczymy. Miejsce w jej domku zajęła inna, bardziej potrzebująca pomocy kropeczka:-( Zaraz zdjęcie Lunki wstawię. Jej sie krzywda nie dzieje :shake: Pani ,która miała adoptować Lunę zaproponowała domek u swojej cioci tyle tylko ,że na czas wzajemnego poznawania się i pokochania wybrały termin wiosenny,kiedy ciocia zacznie sezon działkowy i cały czas będzie mogła poświęcić Lunce. Ja w pełni to rozumiem Lunka tak bardzo się do nas przywiązała,że naprawdę trudno teraz będzie jej odnaleźć się w nowym domu . Quote
Recommended Posts