bunia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 To ja jeszcze dwa zdjątka dorzucę ;) Lusia marzyciel Kanapkowy duecik,nie tylko na kanapce ale i w kanapkę wpatrzony Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Chciałabym mieć takie widoki w domu :loveu: 2 kropki na kanapie :loveu: Quote
bunia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Figa,ty chyba nie wiesz ,co piszesz. Wiesz jakie duże albo jak dużo wtedy trzeba kanapek robić :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Juz bym sie poświęciła :loveu: Dla takiego widoku mmmm :loveu: Quote
bea_m Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Bunia Lusia na zdjęciu ma żółciane łapy :mad: chyba ogrodek przekopala :mad: to zla reklama. Porrosze o jakieś rozkoszne zdjęcia, czyli rozkoszne spojrzenie, brzuchol wywalony przed obiektywem albo cos z całowaniem czgoś :evil_lol::roll: ja chyba jakaś pierd... jestem :shake: Quote
bunia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 bea_m żółte nóżki są wynikiem słonecznych ścian w pokoju oraz cudnego,pięcioramiennego żyrandola z jasno zielonymi klosikami w stylu art deco. Światło jest odbite od sufitu i rozproszone. Wszystkie zdjęcia wychodzą bardzo ciemne i w dziwnych kolorach. Ładniejsze zdjęcia będą jak tylko wywalę kwietnik i halogen na stojaku w rogu pokoju postawię :cool3: Quote
bunia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dzisiaj niedziela. Mamy fotki z rannego spaceru,zmarzliśmy wszyscy,a teraz to już śnieg na całego sypie... Lusia spaceruje Krótki postój Lusia się bawi Aportuje Portreciki A kuku Quote
bunia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Lusia czeka na kolację i decyzję z przyszłego domku.. Cała Lusia :loveu: Quote
jola od jadzi Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Buniu, te portreciki Lusi są piękne, sunia jest przepięknie nakrapiana! Trzymam kciuki za pomyślną dla Lusi decyzję! Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Cudna nakrapiana mordka :loveu: No jak jej nie kochać? :loveu: Quote
Łodzianka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Słodziutkie fotki, tak jak i dalmatynka. Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Coś mi się widzi że bunia juz Lusi nie odda :grins: Quote
bunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja i Luna nadal czekamy na telefon od domku,który obiecał przyjąć panienkę na wiosnę. Luna miała by tam bardzo dobre warunki i kochaną pańcię 24godziny na dobę do swojej dyspozycji. Mam tylko takie zdjątka z porannego spacerku po podwórku :oops: Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Króweczka z niej piekna :loveu: A może domek zapomniał :oops: :mad: Quote
bunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 MEGA PILNA SPRAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pilnie poszukuję dogomaniaka do kontroli przed adopcyjnej domku Lusi w CHORZOWIE:multi::multi::multi::multi::multi: Pani przyjeżdża po Lusię w niedzielę. Potrzebna jest wizyta na dzisiaj . Proszę wszystkich ,którzy mieszkają lub znają kogoś z Chorzowa o pomoc. MEGA PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 PODNOSZĘ :multi::multi::multi: SPRAWA JEST BARDZO PILNA Quote
Recommended Posts