Patia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Noemik , szczeniorek jest u Ciebie ?:loveu::razz: Wygląda troszeczkę jak szczenię jamnika . Quote
Jagienka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Patia napisał(a):Noemik , szczeniorek jest u Ciebie ?:loveu::razz: na wątku Elika został przedstawiony jako nowy tymczasowicz :cool3: była juz męska konfrontacja? Quote
noemik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Patia, ano jest. teraz śpi pod biurkiem. rodzina mnie wydziedziczy ze względu na odchyły psychiczne...:-/ maluch jest przekochany. nie wiem co z niego wyrośnie - ale na pewno będzie piękny. jak mnie nie ma w domu, mały ląduje w wielkiej klatce po króliku, ale drze japę... teraz śpi pod biurkiem... dziś muszę wyjść na kilka godzin, mam nadzieję, że nie będzie się cały czas darł...co? Patio kochana, jakieś rady dla szczeniorkowej debiutantki? Quote
noemik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Elik go olewa - patrzy co to za małe się pęta - na kurczaka też jest chętny, ale jak Pertek łapie go za ogon, to już Elik z godnością starszego psa zmienia lokum...:D Quote
noemik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 grube grube. ale on jest teraz wielkości moze nie chomika ale duzej swinki morskiej. duzy nie bedzie. uff. wlasnie przyznalam sie tz przez telefon. tylko westchnal i zapytal czy na dlugo... kochany ten moj facet, ot co. Quote
noemik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 mały vel młody vel Pertek vel Perfetto śpi. byłam na spacerze z moim Elisiem, klusio został w domu. skąd on ma siłę tak się drzeć? matko... niestety zaraz wychodzę na dłuzej - za jakiś czas przyjdzie mój brat, poprosiłam go o dyżur przy maluchu. Obiecał, że zostanie aż do mojego powrotu. serce w rozterce - wiem, że jak wyjdę to będę się martwić co z nim, ale muszę - obowiążki rodzinno-związkowe (w tym przypadku ślub) wzywają. Quote
halbina Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Pokazały! :-o:crazyeye: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Oooo noemik gratulacje :) Pięknego masz tymczasowicza! Ale on nie taki znów maleńki, coś ciotki przesadziły z tym chomikiem ;) No właśnie, a jak sprawa domku co to miał już od razu być??? Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gdyby ten domek nie wypalił , dajcie znać , zrobimy Allegro . Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ale swinka morska sliczna :loveu: i co z domiiem :evil_lol: Quote
karmelek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 noemik rozmawiała z tą panią umowione są na poniedziałek popołudnui bo wczoraj noemik nie mogła bo wesele :evil_lol: Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 wesele - zgadza się. :) na czas wesela w domu pojawiły się dwie super nianie - mój brat oraz moja przyjaciółka - z którą Mały spał do rana...:) a stroną formalną adopcji Małego zajmuje się mar.gajko i fundacja. jeśli ktoś chcialby zobaczyć Pertka na żywo - zapraszam. dziś jesteśmy caly czas w domu.:) poza spacerami z ELikiem. mówię wam, warto (właśnie siedzi na podusi i próbuje rozgryźć gumową kaczkę.:) coś mnie przewiało na tym weselu, nie wiem, czy nie poproszę o urlop na jutro. jak tak, to cały dzień jestem w domu. jak nie, to zapraszam po 16tej. Quote
BeataSabra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Niuniek cudny. Oby znalazł domek . Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 dzięki Beatko, mam nadzieję, że długo nie będzie czekał.:) taki maluszek potrzebuje duużo uwagi i domku na zawsze.:) Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 hihi chcialabym go zobaczyc ale do Was to jakei 3 godzinki jazdy a ze na prawo pare lat poczekac musze to tylko mnie zdjecia mogazadowolic :loveu::cool3: Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 jak uda mi się dziś wyskoczyć do sklepu, to kupię baterie i wtedy zdjęcia bedą z cyfrówki. na razie nie da rady, bo Perfetto śpi przytulony do mojej stopy.:) Ta kaczka go chyba zmeczyla...:) Quote
BeataSabra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 noemik napisał(a):jak uda mi się dziś wyskoczyć do sklepu, to kupię baterie i wtedy zdjęcia bedą z cyfrówki. na razie nie da rady, bo Perfetto śpi przytulony do mojej stopy.:) Ta kaczka go chyba zmeczyla...:) No tak kaczki to wszystkich męczą i wykańczają...... Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj tak.:-) taki mały, a już ma wyrobione poglądy.:) Quote
karmelek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 noemik własnie u mnie jest ta dziewczynka ta która jej mama umawiała się na jutro co do adopci tego glucika ogląda zdzięcia i nie moze się nacieszyc:crazyeye: Quote
karmelek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 noemik własnie oglądamy zdjęcia z tą dzieczynką ktora razem z mama chcą adoptowac glucika:crazyeye::evil_lol: Quote
Recommended Posts