Thomo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jestem bardzo grzecznym pieszczoszkiem, ale bardzo mnie złości gdy zabierają mi jakieś świństwa, które próbuję połknąć. Robaczków chyba już nie posiadałem, a we czwartek byłem u takiego pana w białym stroju, coś mi wbił, ale nawet nie bolało, tylko potem jakoś smutno mi było więc chowałem się po kątach. Niedawno dostałem szeleczki i smyczkę w kolorze niebieskim. Całkiem fajne, tylko trochę tak uwierają i przeszkadzają. Byłem trochę pobiegać po podwórku. Strasznie dużo dzieje się na ulicy, tylu ludzi i jakieś dziwne jeżdżące maszyny. Wszystko baaardzo ciekawe. Poniżej umieszczam moje zdjęcia :) Perfetto PS pod adresem http://student.agh.edu.pl/~tolukasi/perfetto/PICT0004.MOV jestem na krótkim filmiku Quote
noemik Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 kochany szkrabek. czy mi się wydaje, czy uszy mu urosły? ;) Quote
yewcia1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Thomo piękny malec, i widać lubi wygrzewać się na słoneczku:loveu: Dziękujemy za piękne psie wieści ze wspaniałego domku:lol: Quote
mar.gajko Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Thomo, uważajcie ze spacerami podczas kwaranttany poszczpeiennej. Zero konaktu z psami i odchodzmi. Jak maluń coś złapie to będzie katastrofa. Quote
sugarr Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Czy nie lepiej w ogóle nie wyprowadzać podczas kwarantanny? No chyba, że nie chce się załatwić w domu, ale taki maluszek chyba nie powinien mieć problemu :cool3: Quote
mar.gajko Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='sugarr']Czy nie lepiej w ogóle nie wyprowadzać podczas kwarantanny? No chyba, że nie chce się załatwić w domu, ale taki maluszek chyba nie powinien mieć problemu :cool3: Takie są zalecenia weta i zawsze nasze: 14 dni po pierwszym szczepieniu i 7-10 po drugim; chyba że jest ogrodzony teren i brak możliwości "bywania" innych psów. Quote
Thomo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Takie są zalecenia weta i zawsze nasze: 14 dni po pierwszym szczepieniu i 7-10 po drugim; chyba że jest ogrodzony teren i brak możliwości "bywania" innych psów. Weterynarz powiedział, ze jakies 4 dni nie ma mowy o żadnym wychodzeniu, potem dobrze by było wyprowadzić do ogródka (o ile nie biegają po nim inne psy), a także zorganizować spotkanie z jakimś znajomym psem. Wszystkie zalecenia zostały spełnione, po naszym ogródku nie chodzą psy, na ulice wychodził za pazuchą. Teraz jest za zimno więc boimy się z nim wychodzić gdziekolwiek. Naprawdę staramy się zachować wszelkie możliwe środki bezpieczeństwa. Quote
mar.gajko Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Cudnie. My go po prostu kochamy!!! I chcemy, żeby nic mu się nei stało. Ale Wy go też kochacie, bo się nei da inaczej. Z Elikiem u Noemik on się bawił, było to raczej upierdliwe dla Elika, bo Perfetto go skubał za ogon i wogóle, ale psiaków się nei bał. Quote
yewcia1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ale słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Thomo Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Perfetto wraz z rodziną życzy wszystkim Wesołych Świąt :) Quote
yewcia1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 i my też życzymy:loveu: I czekamy na fotki choinkowe:lol: Quote
Recommended Posts