Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Telefon ok. 22-tej drugiej. Pani, mocno starsza, opiekunka kotów na jednym z podwórek w Śródmieśći, gdzie kiedyś sterylizowałyśmy kotki. Będąc na spacerze ze swoją wiekową sunią znalazła szczeniątko. Mieści się na dłoni. Na razie nie widaomo co to jest, ile ma.
Oczywiście: Weźcie Panie to szczenię, bo albo wy albo dzwonię po Azyl. Mamy dzisiaj je odebrać od pani, odebrać i co dalej...
Jeżeli am mniej niż pięć tygodni, to absolutnie nie nadaje się do hotelu. Musi często jeść, etc. Pozatymw hotelu, w pawilonie jeste JEDEN wolny boks, a dzisiaj piątek i pewnie znowu są rezerwacje. W jedyną czynną tymczasówkę upchałm w zeszłym tygodniu persa, jest w leczeniu. No i ... nie wiem.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myśłąlm, że moż Pani pzrztrzyam malucha przez weeekend, ale jej staruszka go obszczekuje i warczy na niego. Siedzi w łazience cały czas. Pani oczywiście napoiła go mlekiem. Pewnie już sra dalej niż widzi. Niestety musimy go zabrać, najlepiej już; a tu robota. Może się któraś z nas wyrwie na godzinkę, no nie wiem. Psia krew.

Posted

Narazie nic nie wymysliłam, ale podnoszę - może ktoś zobaczy.
Ja osobiście obawiam się, że nie będę mogła pomóc - ani z przywiezieniem (mam dzisiaj 6 dzieciaków co godzinę albo pół...), a wziąć się Maluszka boję ze względu na moją Almę, która nie cierpi intruzów w domu a teraz jeszcze broni Pestki...

Posted

Wszystko napisze jak go zobaczę, ile mniej więcej ma; jakiej płci, no i jakiej pielęgnacji będzie wymagało to maleństwo. Mam nadzieję, że małe jest głownie z natury a nie z wieku.

Posted

Już pojechała. Boję się.
Ostatno jak prosiłam kobietę, żeby huska koło Tomexu przetrzymała 2 godziny, to zadzwoniła po schron i wylądował w schronie. Rudy z niebieskimi oczyma; jak ktoś by był niech zerknie na kwarantannę.

Posted

karusiap napisał(a):
mam nadzieje,ze p.Luiza zdazy....ludzie czasem chyba mysla,ze schron to taka ulga dla psa:shake:

Karusiu nie kracz, bo baby nie ma w domu; a piliła że od 12 do 14-tej. Luiza musi wracać, bo ma spotkanie w pracy. Qrcze.