Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chętnych na malucha jest kilku, mar.gajko odda go po dokładnej weryfikacji. Z Amicusem nie ma zasady pierwszeństwa, miejsce musi być idealne. Mar.gajko jutro coś więcej napisze.

Posted

wiedziałam, że po 'mojego' przystojniaka ustawią się kolejki
ja wiem, że on jest u mnie dwa dni, ale jak ja go oddam...:/ oj, oj,ciężko będzie...
kilka nowych zdjęć:
tak sobie usnąłem jak ta duża siedziała przy komputerze:

taką mam minę jak lulam:

a tu osławiona kaczka w działaniu:

i jak się nie zakochać, hę?

Posted

jestem w pracy, chłopaki w domu, Elik luzem, Mały w klatce - oj jak on nie lubi być zamknięty - wielka żałość i rozpacz... (dzś wyjdę wcześniej - bo cały czas o nim myślę...:))
a dziś chyba bedą goście do oglądania malucha. :)

Posted

Pani od Karmelka nie bardzo chciała zbyśmy odwoziły malucha; tylko "kiedy można zabrać i ile będzie kosztawał" druga Pani co am owczarkę collaczkę ma małe dzieci, najmłodsze 2,5 roku; zamęczą małego. Trudno Noemik musi jeszcze trochę małego poniańczyć;
Jak to Luiza powiedziała "nie oddamy Perfetto bez walki". A ponieważ u Noemik widziałam przynajmniej dwie pary kapci do zagryzania, to zanim te kapcie zagryzie domek się znajdzie. Zwłasza, że jeszcze kaczor wszedł mu w drogę.

Posted

jesli tak to przepraszam ale wczoraj dzwoniłam do tej pani i powiedziała mi ze ma sie zgłosic na adres podany przez telefon o 8.30 i ze będzie więcej kandydatów :shake:

Posted

ciociu mar.gajko - prosimy o zmianę tytułu, tymczas juz jest.:) szukamy domku na zawsze.
mały właśnie śpi. a ja leczę przeziębienie poweselne. i też ucinam sobie drzemkę czasem. i wtedy cała trójka śpi.