tamb Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Chętnych na malucha jest kilku, mar.gajko odda go po dokładnej weryfikacji. Z Amicusem nie ma zasady pierwszeństwa, miejsce musi być idealne. Mar.gajko jutro coś więcej napisze. Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 wiedziałam, że po 'mojego' przystojniaka ustawią się kolejki ja wiem, że on jest u mnie dwa dni, ale jak ja go oddam...:/ oj, oj,ciężko będzie... kilka nowych zdjęć: tak sobie usnąłem jak ta duża siedziała przy komputerze: taką mam minę jak lulam: a tu osławiona kaczka w działaniu: i jak się nie zakochać, hę? Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 i zagadka dla wiernych czytelniczek, co widac na tym zdjęciu? by poprawnie przanalizować obrazek, prosimy dotknąć prawym uchem prawego ramienia.:) Quote
halbina Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 psiurek zasnął między stopami pańci siedzącej przy komputerze?... Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 dobrze, ale to nie wszystko. co to za kształt z prawej strony prawej nogi pańci? takie kremowo białe?:) Quote
noemik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 takiego jednego domownika, co no normalnie małego omija, a tu wspolna drzemka.:) Quote
halbina Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85781 :placz::placz::placz: Quote
noemik Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 jestem w pracy, chłopaki w domu, Elik luzem, Mały w klatce - oj jak on nie lubi być zamknięty - wielka żałość i rozpacz... (dzś wyjdę wcześniej - bo cały czas o nim myślę...:)) a dziś chyba bedą goście do oglądania malucha. :) Quote
weszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ciekawe co tam chłopaki wyprawiają pod Twoją nieobecność ;) ??? Koniecznie napisz jak wypadła wizyta gości!!! Quote
noemik Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 mam nadzieję, że gośce będą. czekam na wieści od mar.gajko...:) Quote
noemik Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 taki ładny chłopak, a nikt do wątku nie zagląda. ja już w domu, chłopaki ok. I duży i mały. Quote
karusiap Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 zagladaja zagladaja do cudaka pieknego i cioteczki:loveu: Quote
weszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='noemik']nadal szukamy domu.[/QUOTE] Czyli to oznacza, że casting wypadł niepomyślnie? Quote
mar.gajko Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Pani od Karmelka nie bardzo chciała zbyśmy odwoziły malucha; tylko "kiedy można zabrać i ile będzie kosztawał" druga Pani co am owczarkę collaczkę ma małe dzieci, najmłodsze 2,5 roku; zamęczą małego. Trudno Noemik musi jeszcze trochę małego poniańczyć; Jak to Luiza powiedziała "nie oddamy Perfetto bez walki". A ponieważ u Noemik widziałam przynajmniej dwie pary kapci do zagryzania, to zanim te kapcie zagryzie domek się znajdzie. Zwłasza, że jeszcze kaczor wszedł mu w drogę. Quote
karmelek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jesli tak to przepraszam ale wczoraj dzwoniłam do tej pani i powiedziała mi ze ma sie zgłosic na adres podany przez telefon o 8.30 i ze będzie więcej kandydatów :shake: Quote
karmelek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ja jej powiedziałam ze panie napewno przywiozą malucha bo domek musi byc sprawdzony to normalne i się na to zgodziła :mad: Quote
noemik Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ciociu mar.gajko - prosimy o zmianę tytułu, tymczas juz jest.:) szukamy domku na zawsze. mały właśnie śpi. a ja leczę przeziębienie poweselne. i też ucinam sobie drzemkę czasem. i wtedy cała trójka śpi. Quote
noemik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 dziś popołudniu sesja zdjęciowa maluszka.:) poza dogo pojawiła się chętna do adopcji psiaka. zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
noemik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 nikt małego nie odwiedza nawet na dogo... oj ciotki paskudy. jak wam Mały pogryzie kapcie to zobaczycie. Quote
halbina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Noemik, odwiedzamy, ale też nie siedzimy cały dzień przy kompie... praca i własne stadko też wymaga odrobiny uwagi... Quote
Recommended Posts