Jagienka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='noemik']dziś popołudniu sesja zdjęciowa maluszka.:) poza dogo pojawiła się chętna do adopcji psiaka. zobaczymy co z tego wyniknie.[/quote] czekamyyyy a za domek, jeżeli dobry, trzymam kciuki Quote
noemik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kawaler Perfetto szuka domku idealnego, a oto i on: Quote
halbina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::mdleje::loveu::loveu::loveu: Quote
BeataSabra Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='noemik']Kawaler Perfetto szuka domku idealnego, a oto i on: Niuniek jest cudny......:loveu::loveu: Quote
noemik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 :cool3::cool3::cool3: no, ja już jestem zakochana po uszy. zwłaszcza jak mi próbuje włosy zeżreć w nocy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: taki z niego aniołek: a taki diabeł: zrób mi zdjęcie z tym facetem, a jak Cię ugryzę, to zobaczysz... Quote
Patia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ale słodki :loveu: Ale ma uszka :loveu: Noemik a szczurkami sie interesuje? Quote
noemik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 najchętniej wlazłby do klatki nowego szczuraska, Alojzego, żeby się hmm... przywitać i pobawić.:D kolejne zdjęcie: co złego, to nie ja... Quote
noemik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 eee, to nie ja rozgryzłem twojego kapcia, to na pewno ten duży.. ja byłem cały czas tutaj i nie ruszałem się na krok: Quote
halbina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ależ pluszowa zabaweczka z niego... i jeszcze do tego dynamiczna... Quote
noemik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 takie szczeniackie wygłupy, a plotki, że trzeba go było przytrzymać do normalnego zjęcia.... to jakieś pomówienia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mar.gajko Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 WIedziełam, wiedziałam, ze to najsłodszy i najpiękniejszy szczeniaczek jakiego widziałam w życiu. Na oględziny z nowym domkiem jesteśmy umówieni w sobotę. Jeżeli wszytsko będzie OK, to Perfetto od weekendu bedzie w nowym domku, jeżeli nie to dalej będzie zadręczał, w uroczy sposób, ciotkę Noemik. Acha, za pantofle i skarpetki nei zwracam kosztów, hmmm. Quote
noemik Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 tak więc kochane cioteczki, uprasza się o trzymanie kciuków dla naszego kochanego rozrabiaki.:) Quote
weszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Kochany potfforek :) Kciuki za domek oczywiście są! Quote
noemik Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 niedługomkończę pracę i do domku.:) do psiaków - dużego i małego. do sczurasków też.:) jak dobrze, że niedługo wolne.:) byle do piątku, potem już się wyśpię - o ile wynegocjuję to z pięknym Pertkiem.:) myślicie, ze się zgodzi? hmm, no nie wiem... Quote
yewcia1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Noemik ale piękny ten Twój tymczasowicz:loveu: Quote
halbina Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 i wszyscy z wrażenia zamilkli... :evil_lol: Quote
noemik Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 słuchajcie cioteczki, godzina W (wizyta) się zbliża - jeszcze pól godziny. zaczynam mieć stresa. jeju jeju... Quote
noemik Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 no i juź po. Pertek jutro jedzie do nowego kochającego domku. a ja... ja się chyba upiję dziś wieczorem... tylko nie jestem pewna czy z radości, że jedzie, czy z żalu, że jedzie... chyba jedno i drugie... oj, ciężko być takim zakochanym domkiem tymczasowym... ciężko... Quote
halbina Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 znam ten ból... byłam już kilka razy beznadziejnie zakochana w swoich tymczasowiczach... a od dziś zako****ę się w trzech czarnych kociakach... :evil_lol: Quote
Thomo Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='noemik'] a ja... ja się chyba upiję dziś wieczorem... no no no, nie upijaj się może jeszcze dzisiaj, Pyrtek musi być jutro trzeźwy jak do nas przyjedzie :evil_lol: Przygotowujemy się i czekamy niecierpliwie na maluszka Quote
noemik Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Thomo']no no no, nie upijaj się może jeszcze dzisiaj, Pyrtek musi być jutro trzeźwy jak do nas przyjedzie :evil_lol: Przygotowujemy się i czekamy niecierpliwie na maluszka Thomo, ja wiem, ze u was bedzie miał bardzo dobrze, ale smutno mi, że nie będzie już ze mną. Wproszę się za jakiś dłuższy czas w odwiedziny, dobrze? Quote
halbina Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A ja już czekam na fotki z nowego domku... :oops: Quote
BeataSabra Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Noemik super że szczylek tak szybko znalazł Dom. Trochę OT co u SUSHI ?? Quote
Recommended Posts