Moniskaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a o mnie zapomnieliście:crazyeye:? Ja też zaglądam :cool3: Quote
Majawrc Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :multi: coooooool, ani wczoraj, ani dzisiaj (przetarg,licytacja,UM-wszystko co ważne aby stanąć z karpiem) więc nie zdążyłam polecieć z Emirkiem do kontroli, ale nic się nie dzieje, bardzo ładnie się zagoiło i został tylko strupek. Jutro jeszcze skarbówka, ponownie UM i pokażemy się wetowi dla pewności..... bardzo mokro miziamy! Quote
Majawrc Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja dzisiaj nie mogłam oderwać się od starego wątku, a wiecznie świeżej sytuacji, pamiętacie Ligotę?, po prostu nie mogę przestać ryczeć.... a tu wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091 Quote
Pandisia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Brak słów :placz: , po prostu straszne. Quote
Majawrc Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Pandisia napisał(a):Brak słów :placz: , po prostu straszne. Straszne to mało powiedziane, tam dział się istny horror!!! a wszystkich tam pracujących to bym dosłownie :bad-word: :angryy: :mad: :pissed::-x :lmaa: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: sami wiecie.... Quote
Pandisia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Majawrc napisał(a):Straszne to mało powiedziane, tam dział się istny horror!!! a wszystkich tam pracujących to bym dosłownie :bad-word: :angryy: :mad: :pissed::-x :lmaa: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: sami wiecie.... Tak a jeszcze do tego tych przez których te psy tam są. Quote
polciuaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Grrrr....nie moge.!Nie moge.!Nie mogeeee.!Jakbym takich dorwala,to nie recze za siebieee.!:angryy: Quote
Majawrc Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Właśnie........i tak to jest, że nasze kochane przytulaski potrafią dać tyle radości i miłości, mnie np. Emirasek napełnia tak pozytywną energią, a człowiek przeczyta tylko o takich przypadkach i zwyrodnialcach, którzy nie są godni aby nazwać ich człowiekiem, a wtedy siekiera w ręku i nie wiem czy byłabym zdolna zapanować nad sobą! :mad: Quote
Dorawrc Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 niektorzy ludzie to bezduszne potwory, nie rozumiem!!!! Quote
Majawrc Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :crazyeye: dosłownie Dorciu! Fundacja ma nowego bidulkę, prawie to samo się przytrafiło mojemu Emiraskowi poczytajcie tutaj http://fundacja-emir.org/aktualnosci/bell.htm a tutaj proszę pomóżmy i Fundacji i kochanemu, biednemu Bellowi i kupujcie chociaż po jednej cegiełce! http://allegro.pl/item283360677_spetany_sznurami_rozjechany_na_drodze_pomoz_.html Quote
Majawrc Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ponownie wklejam obiecane fotki, i ponownie z telefonu gdyż nie odzyskałam jeszcze aparatu.:mad: Quote
ANETTTA Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 alllllllllllllllllllllllllle on piekny ...cukiereczek ......i taki szczęściarz ...cudownie ma u ciebie Quote
Majawrc Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :evil_lol: ano, szczęściaż z niego niesamowity, tak samo jak i z nas że do nas trafił. Zobaczcie proszę na 2 i 3 zdięcie, on tak potrafi na mnie wleżć i sobie drzemkę uciąć :loveu::loveu::loveu:, i tu chyba najlepiej widać jak on strasznie mi ufa :multi: a to w podziękowaniu za natychmiastową pomoc dla HUND i dla Emir-a od Emir-ka Quote
Dorawrc Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :loveu::loveu::loveu: cudo.....istne cudo! Quote
Majawrc Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :loveu: dziękujemy, a jakim diabełkiem jesteśmy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiaj ze spaceru chciał mi do domu jakąś trzepaczkę przemycić-i to taką wielką!, a ostanio nawet mu się udało (tylko dlatego że było ciemno) kawałek giętkiej-skręconej jakby od odkurzacza rury- uwierzycie??????:diabloti: normalny z niego śmieciarz-chomikarz!:evil_lol: Quote
Poker Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 śliczne psicho :loveu: widzę,że coraz więcej wrocławianek na dogo:lol:,FAJNIE:lol: Quote
Majawrc Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Fajnie co nie, Pokerek czy ja gdzieś nie wyczytałąm że jakąś bidę przygarnęłaś:cool3:???????? Quote
Majawrc Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 skopiowane z innego wątku: Cytat: Napisał Madzik77 Dziewczyny jesli wysyłacie do znajomych wirtualne kartki to prosze wyslijcie tą http://animalia.pl/choinka.php ubieramy po swojemu chinke tylko nie potłuczcie za duzo bąbek! bo ilosc jak w kazdym domu -ograniczona- piszemy zyczenia i wysyłamy Za kazda kartke przekazuja 10g karmy dla schroniska. A jesli nie wysyłacie wirtualnych kartek to moze czas wysłac? wysyłam dla Emira i Was poproszę o to samo, to też przecież jakaś pomoc! Quote
polciuaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Naprawde nie powinno sie zbyt duzej ilosci babek zbic.?Bo mnie sie troche juz ich nazbieralo...:oops: Quote
Majawrc Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :evil_lol: no mnie również, tylko nadal nie mogę skumać czy trzeba admina prosić o dane schronisko czy sami typują? Quote
polciuaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Majawrc napisał(a)::evil_lol: no mnie również, tylko nadal nie mogę skumać czy trzeba admina prosić o dane schronisko czy sami typują? A wiesz co...nawet sie nad tym nie zastanawialam...ogolnie rzecz biorac to dopiero jedna wyslalam,bo tak strasznie mi net muli,ze nie wytrzymam....nie moge nawet bez zacinania wpisac zyczen...:oops: Quote
Majawrc Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :evil_lol: No ja już posłałam 5...na razie :evil_lol:, zobaczymy co z tego wyjdzie :crazyeye:, ale faktem jest że mają chyba przeciążony serwer bo również było mi ciężko wysłać. Quote
Recommended Posts