Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Emirasek ...taki smutny był dzisiaj :-(, po raz pierwszy od kiedy z nami mieszka nie było pańci aż od 4 rano do 14!......pańcia jechała po karpika i jeszcze musiała go sprzedać.....ale już mu to wynagrodziłam :cool3: strasznie długo się......mizialiśmy :diabloti:

Posted

Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
Tobie i całej Twojej rodzinie życzą Monika i Skayper

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Tylko mizialiscie.?;>:diabloti:
Biedny Emirek.!Zaraz podamy Cie do sadu o znecanie sie nad zwierzetami.!o_O.!
:evil_lol:

O qrka! to byłby 1 zarzut w którym trzeba dopisać w "miłosnym uniesieniu" :evil_lol:!, a jeszcze z kilka by doszło.:cool3:
Wczoraj byłam już tak zryta że nie miałam siły na nic (od 2.30 na nogach do 19 walka z karpiem-po zwinięciu interesu o 21 w domu) a i tak wyszliśmy w nocy wytarzać się w świeżo spadłym śniegu.

"Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
Tobie i całej Twojej rodzinie życzą Monika i Skayper"

:Rose: Bardzo serdecznie dziękujemy, życząc tym samym wszystkiego optymistycznego, samych mizianych ozorków, uśmiechów od radara do radara, i wiecznie zakręconych ogonków, itp.!
Od siebie dodam to co najważniejsze: aby po prostu spełniły się nasze najskrytsze marzenia, a przyszły rok żeby upłynął w zdrowiu i dostatku.
Pod czym podpisuje się cała nasza zakręcona i ześwirowana familiada przesyłając dla WSZYSTKICH śniegowo-gwiazdkowe miziaki!
:tree1::BIG::x-mas:

Posted

Majawrc napisał(a):
Biedny Emirasek ...taki smutny był dzisiaj :-(, po raz pierwszy od kiedy z nami mieszka nie było pańci aż od 4 rano do 14!......pańcia jechała po karpika i jeszcze musiała go sprzedać.....ale już mu to wynagrodziłam :cool3: strasznie długo się......mizialiśmy :diabloti:

mogłas zabrac pomocnika hhehhehehhehe:evil_lol:

Posted

ANETTTA napisał(a):
mogłas zabrac pomocnika hhehhehehhehe:evil_lol:

Jasne, popływał by sobie trochę w basenie i połowil rybki......:crazyeye:

Posted

:lol: Witamy w Nowym 2008 Roku, na święta odzyskałam aparat, wklejam więc (w dobrej jakości) zaległe-obiecane fotki:

zobaczcie czy nie wyglądam jakbym połknął wielkiego szczura????

a to tylko mój ulubiony przysmak

takim jestem dominatorem:

i jak zwykle uwielbiam się wylegiwać

i jeszcze ostatnie (nowy regulamin) czy ja troszkę nie urosłem???

na więcej zapraszamy do naszej galerii, gorąco pozdrawiamy no i jak zwykle mokro miziamy :loveu:

Posted

:shake: ale za to ile mam roboty z jego sierściuszkiem żeby go wyczesać to przechodzi ludzkie wyobrażenie :diabloti: i do tego leni się strasznie więc codziennie odkurzanie!

i zachowuje się raczej jak jamnik kopiąc nieustannie wielkie dziury!

Posted

Maju,u mojej siostry w czasie linienia jej psa i dwoch kotow to normalnie siersc lata wszedzie...;D

Co do tego,ze ludzkie wyobrazenie przechodzi...to przypomnial mi sie pewien kawal...

Faceta w nocy budza dziwne odglosy.Wstaje.Nie wie co ma robic,a odglosy staja sie coraz glosniejsze.Wchodzi do pokoju obok.Teraz juz wie.Wie,ze odglosy dochodza go z balkonu.Powoli...powoli...odsuwa firanke...Patrzy...a tam..Ludzkie pojecie przechodzi.!
:evil_lol:

Posted

:lol!: dobre, tośmy się pośmiali...co do lnienia....Hapusia miała o wiele dłuższą sierść (mogłam jej warkoczyki zaplatać) ale miała strasznie delikatną i z łatwością szło mi jej czesanie, u Emiraska podejrzewam że wychodzi jeszcze szczenięca :evil_lol: dlatego jest tak trudno go wyczesać. Nie ma przynajmniej już najmniejszego śladu po operacjach bo bardzo ładnie w tych miejscach odrosła i jest już ta właściwa.

Posted

:loveu: Zobaczcie jaki Emirek jest wiecznie uśmiechnięty, mam nadzieję że już całkowicie zapomniał o tym co mu się przytrafiło i o swoich cierpieniach.....

a gdy dostanie świeży przysmak to właśnie takie minki strzela :evil_lol:

Posted

Wczoraj przeżyłam istny koszmar :crazyeye: (jakoś nie przyszło mi z nerwów do głowy aby porobić fotki) mądry Emirasek tak się rozpędził biegając po ogródku, że nie wyrobił i wpakował się w krzak! I to w krzak z tymi przylepcami okropnymi, a że był mróz i wczoraj odwilż to możecie sobie wyobrazić jakie to okropne....a Emiras oczywiście calusieńki w przylepcach!!!!!!! Prawie 3 godziny pocąc się musiałam oczyszczać całą klatę, brzuch no i wiecie które okolice....już myślałam że wezmę nożyczki i wszystko powycinam...no ale przecież zima jest i nie pozwolę aby mi marznął. Strasznie się męczył zanim weszliśmy do domu-jakieś takie dziwne tarzanie przerabiał, zapewne mu to przeszkadzało bo posklejało całą sierść, ale bardzo ładnie, grzecznie i pokornie leżał i poddawał się zabiegowi (chyba nawet mu się to podobało bo dziwne oczka robił), ....no ale co ja przeżyłam :angryy::angryy::angryy: to możecie sobie tylko wyobrazić, a mój mądry mężuś jak zwykle miał rodochę od ucha do ucha-do dzisiaj sobie kpi żebym z Emirkiem na ogródek zeszła to chociaż on będzie miał z tego przyjemność:evil_lol:, a to przyjemniaczki z nich niesamowite! :diabloti:

Posted

Yhhh..nie zazdroszcze...wiem jakie to przerabane wycinanie tych rzepow bo moj kot perski raz mial chyba 2 czy 3 i to bylo straszne...to ja sie boje co Ty musialas przezywac...Podziwiam Cie za to Maju..;D

Posted

3 to jeszcze mały pikuś, on miał ze 33 :crazyeye:, może dlatego trwało to ze 3 godz., no ale chociaż zdajesz sobie sprawę jak to jest gdy zaplącze się w taką sierść! Na szczęście już po wszystkim i mam nadzieję że więcej tak się nie rozpędzi-no przynajmniej na ogródku.:evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']Piekny jeeeeest.!:loveu:
Jak dobrze,ze znalazl taki kochajacy domek.!:)[/quote]

ja to juz tyle razy pisałam iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinapisze jeszcze ze 1000000000000000000000000razy

Posted

MAju cytuje
:shake: ale za to ile mam roboty z jego sierściuszkiem żeby go wyczesać to przechodzi ludzkie wyobrażenie :diabloti: i do tego leni się strasznie więc codziennie odkurzanie!

a moj benio długowłosy kanapowiec ...mam porównywalnie lub gorzej pociesz sie nie jestes sama hehe

Posted

:evil_lol: cieszę się, jasne......ale gdyby nie to odkurzanie to nie miałabym żadnej innej gimnastyki.......(astma i nie wolno uprawiać mi żadnych sportów ani się przemęczać) i jeszcze ciekawe jest to że Hapusia strasznie bała sie odkurzacza-a raczej rury, a Emirasek kładzie mi się pod nogami i muszę go bardzo grzecznie prosić aby się przesunął :angryy:, nic a nic się nie boi. Takie lnienie to zaledwie 2 razy w roku i już do tego przywykłam, i wcale nie chciałabym z tego rezygnować.:cool3: Tylko błagam Emirku......nigdy więcej żadnych przylepców.....
a widziały cioteczki nasze 2 małe urwisy???

Posted

Chcecie się troszkę pośmiać???..oto moja niedobra pańcia :evil_lol: zrobiła ze mnie...kto zgadnie co?

:crazyeye:

a ja przecież taaaaaki słodki jestem....