Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Pamiętacie Jetiego z fundacji Emir? Tak wyglądał jeszcze miesiąc temu, teraz już zupełnie zdrowy przyjechał do swojego nowego, kochającego domku. Jest jeszcze tylko jeden, problem powstał ogromny dług w undacji Emir za leczenie Jeta. W tej chwili to ponad 5.000 zł !!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jeśli Fundacja nie odzyska tych pieniędzy nie będzie mogła pomóc następnym psiakom. Liczy się dosłownie każde 10 czy 20 złotych. Wspaniale pomogliście spłacić dług za transport, mam nadzieję, że Jett nadal może na Was liczyć.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Wpłaty na konto Fundacji Emir z dopiskiem "na transport Jetta II"[/FONT]

[FONT=comic sans ms]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych[/FONT]
EMIR

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Konto Fundacji: [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Bank Śląski O / Grodzisk Maz.[/FONT] [FONT=Tahoma]88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/FONT] [/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Adres:[/FONT][FONT=Tahoma] Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/FONT][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tak Jett-Emirek wygląda w tej chwili[/FONT]

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podniose.!
Lecz niestety nie wpłace nawet tej nedznej 20.:oops:

Graszko,mówisz,ze potrzeba 400zł.?Ale z tego co wiem to to tylko za transport...a jescze osoba z dogo to 380zł...:shake:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Podniose.!
Lecz niestety nie wpłace nawet tej nedznej 20.:oops:

Graszko,mówisz,ze potrzeba 400zł.?Ale z tego co wiem to to tylko za transport...a jescze osoba z dogo to 380zł...:shake:

Ale Majawrc /nowa Pani Jetta/ doszła do wniosku, że lepie dołożyć to 20 zł., żeby przyjechał transportem z Emira /będzie pod profesjonalną opieką/ i wtedy ona nie musi osobiście jechać do tej Żabiej Woli. Myślę, że to rozsądne podejście

Posted

Ja na dobry początek wpłacam 20 zł. i zaraz porozsyłam wici do wszystkich tak dzielnie kibicujących Jetusiowi, może do 6 coś pozbieramy. Licze na Was kochani.:loveu:

Posted

Tak mi się wydaję, lepiej ażeby dojechał z pracownikiem którego już zna, tym bardziej że jeszcze nie jest w pełni zdrów. Ja osobiście jestem skłonna pojechać do Wawy pociągiem nawet dzień prędzej (mam gdzie sie zatrzymać na noc) aby się z Emirkiem obwąchać i zapoznać, no i wtedy wrócimy razem. Mam więc dzwonić do Fundacji i poinformować że będą wpłaty na ich konto odnośnie transportu?

Posted

Właśnie rozmawiałam z Fundacją, i to jest bardzo dobra opcja, nawet odradzono mi przyjazd, wszystkim się zajmą. Najprawdopodobniej 2 lub 3 pażdziernika już będą mogli go przywieżć. Zaraz wpłacam kasiorkę :evil_lol:

Posted

Cioteczki kochane cieszę się ogromnie, że dzień przyjazdu Jetta do nowego domku zbliża się i to szybko
Sama chciałam go wziąć ale nie mogę mój TZ na kolejnego się nie zgadza NARAZIE :evil_lol:
W każdym razie po 1 wpłacę coś napewno, niedawno właciłam mu na leczenie i paru innym biedom i jestem spłukana
na szczęście zaraz wypłata i możecie na mnie liczyć

Posted

Moja sugestia aby pisać w pierwszym poście ile już jest kasy wpłaconej a ile brak tak będzie prościej, co Wy na to

Posted

...jak najbardziej, ale to chyba "graszka" będzie musiała uzupełniać jako autorka postu. Ja właśnie przelałam 30 zł(na razie tylko tyle zostało mi na koncie-pomogłam już kilku psiakom z dogo, wysłałam też Fundacji za leczenie Jetusia i zrobiłam mu paczkę z prezentami na Allegro:evil_lol:)
Wieczorem drapnę portfel męża i jutro jeszcze postaram sie wplacić nieco więcej.....

Posted

Pojdziemy na wspólny spacer po Wrocławiu, Ty z Emirkiem ja z moją Melką:lol:
Ale najpierw niech do Ciebie przyjedzie. Podnosimy go dziś i jutro na maxa, ja wysyłam privy do wszystkich, którzy weszli na jego poprzedni wątek z prośbą o wsparcie finansowe lub tylko podniesienie. Musi się udać, wierzę w dogomaniaków :lol:

Posted

Super jak narazie
Jeśli uzbieracie całą sumę przed pierwszym to deklaruję wpłatę dla Jetta za leczenie
tak chyba będzie najrozsądniej