Majawrc Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :comp26: coś się znowu z netem dzieje..... Quote
polciuaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A mi nie tyle z netem,co z dogomania.;D Ciesze sie,ze juz wszytsko sie wyjasnilo.:) Quote
Majawrc Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Właśnie wracam z wątku z Twojego podpisu o suni onkowej, wejdż na wątek i przeczytaj, czekam na wieści. Quote
Majawrc Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ależ długo nas nie było....aż wstyd! :oops: W każdym bądż razie Emirasek ma się wspaniale, jak zwykle niesamowicie rozrabia, goni za suczkami i nadal wszystko co możliwe znosi do domciu. Pozdrawiamy. Quote
Pandisia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To go wytresuj żeby szukał portfeli zgubionych , pieniędzy hi hi :eviltong: Cześć nas też długo nie było :evil_lol: Quote
Majawrc Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :evil_lol: i właśnie dlatego Tadzik nie pozwala mi na niego krzyczeć....w nadziei że jakiś portfel kiedyś do domu przyniesie! ostatnio np. jakiegoś cukierka sobie przytargał:cool3:, ale najgorsze jest jak badyla przyniesie...nie wiedzieć kiedy mam cały dywan zaśmiecony ponieważ ma manie rozgryzania wszystkiego na amen!:shake: Quote
Pandisia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Majawrc napisał(a)::evil_lol: i właśnie dlatego Tadzik nie pozwala mi na niego krzyczeć....w nadziei że jakiś portfel kiedyś do domu przyniesie! ostatnio np. jakiegoś cukierka sobie przytargał:cool3:, ale najgorsze jest jak badyla przyniesie...nie wiedzieć kiedy mam cały dywan zaśmiecony ponieważ ma manie rozgryzania wszystkiego na amen!:shake: To u nas z tymi patykami to samo jest ale jak go wygonię na balkon z patykiem to wtedy nie rozgryzie tylko w domu na centralnych miejscach na dywanie :diabloti: , a co tam odkurzacz w domu jest się posprząta :evil_lol:. Quote
Majawrc Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dzisiaj tylko 1 fotka(dawno nic nie wklejałam!) i 2 filmiki, jak już wgram to wstawię link Quote
Majawrc Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 oto Emirkowe szaleństwa: http://pl.youtube.com/watch?v=J6VnflYNHcs http://pl.youtube.com/watch?v=xzijMd2o-2s :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pandisia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja kocham bardzo bardzo tylko małomówna jestem z charakteru :cool3: :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 tyle tu bidów ze ...czasem tych szczesciarzy sie omija :-(..ale kochamy go bardzo Quote
polciuaa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dziewczyny.!Jak mozecie to zajrzyjcie do watku Scotie z mojego podpisu.!Prosze.!:modla: Quote
Majawrc Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bidulka powinna szybko znależć domek gdyż nie jest dużym psiakiem :razz:, dzięki że jeszcze LOVE Emiraska, a tu dosyć ważny temat http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106329 ja już powysyłałam z 3 kont wzór sprzeciwu i podpisałam petycję, jak możecie to pomóżcie i porozsyłajcie, za dużo już cierpienia zwierząt na tym okrutnym świecie! Quote
Pandisia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witaj , mam pytanko czy Ty albo ktoś z Twoich znajomych bywa czasami w schronisku we Wrocławiu? Jest tam ponoć tollerowaty psiak od stycznia , czy ewentualnie dało by się przy okazji zrobić jakieś zdjęcie. Albo może znasz kogoś z Dogo kto tam bywa. :Help_2: Quote
ANETTTA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 wiem ze koparek jest z wrocławia nr gg 7249360 Quote
Majawrc Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pandisia bardzo przepraszam ze odpisuję dopiero teraz ale byłam bardzo ciężko chora przez ponad 3 tyg, niestety ale nie bywam ostatnio-a raczej już dosyć długo w naszym schronisku. Co do Emiraska...jest wszystko w najlepszym pożądeczku, tylko co jakiś czas ma takie napady że bardzo mało mi jada! Wtedy wpadam w panikę...ale lekarz już mi wytłumaczył......biegają po dzielnicy cieczki, a mały szatanek jest w tym wieku że już powinien ....sami wiecie co :cool3:. Najgorsze jest to, że u nas na dzielnicy nie ma odpowiedniej suczki dla niego....wszystko same malutkie!, a bidula biega i piszczy....:roll: Poza tym szczegółem wszystko jest w normie, waga, wzrost, sierść, wzrok, słuch...no idealnie! Gdy dorwę się do aparatu-a raczej nowych baterii to oczywiście powklejam nowe fotki-sami zobaczycie jak mu strasznie bokobrody urosły!:crazyeye: normalnie małe lwiątko! Gorąco pozdrawiamy i miziamy.:evil_lol: Quote
Majawrc Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Pamiętacie że dzisiaj mija równe 6 m-cy jak Emirasek do nas przyjechał??? Dzisiaj napstrykałam kilkanaście fotek, ze względów oczywistych powklejam po 5 a cała reszta oczywiście w naszej galerii-zapraszamy. Tak bardzo kocha pieseczki...... i taaaaaki z niego gryzaczek: oczywiście ukochana pozycja: i maślane oczka reszta wieczorkiem........:evil_lol: Quote
Majawrc Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Wielkie dzięki, staramy się jak możemy:cool3:, oby jeszcze wszystkie na tym świecie były tak szczęśliwe :-(, kolejna dawka.... jeszcze z prezencikiem na swoją 6 miesięcznicę i już w drodze do weterynarza na kontrolne oględziny oczywiście musial dorwać młodą panienkę labradorkę której musi pokazać jakim jest dominatorem! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Majawrc Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :diabloti: tylko już nie taki mały a młody....dalsza część wczorajszej sesji tutaj dorwał młodą amstafkę która pokazała mu ostre kiełki Quote
polciuaa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Hahaha.!Zdjecie jak lezy na labradorce jest boskie.!:evil_lol: Quote
Recommended Posts