Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Ależ długo nas nie było....aż wstyd! :oops:
W każdym bądż razie Emirasek ma się wspaniale, jak zwykle niesamowicie rozrabia, goni za suczkami i nadal wszystko co możliwe znosi do domciu. Pozdrawiamy.

Posted

:evil_lol: i właśnie dlatego Tadzik nie pozwala mi na niego krzyczeć....w nadziei że jakiś portfel kiedyś do domu przyniesie! ostatnio np. jakiegoś cukierka sobie przytargał:cool3:, ale najgorsze jest jak badyla przyniesie...nie wiedzieć kiedy mam cały dywan zaśmiecony ponieważ ma manie rozgryzania wszystkiego na amen!:shake:

Posted

Majawrc napisał(a):
:evil_lol: i właśnie dlatego Tadzik nie pozwala mi na niego krzyczeć....w nadziei że jakiś portfel kiedyś do domu przyniesie! ostatnio np. jakiegoś cukierka sobie przytargał:cool3:, ale najgorsze jest jak badyla przyniesie...nie wiedzieć kiedy mam cały dywan zaśmiecony ponieważ ma manie rozgryzania wszystkiego na amen!:shake:

To u nas z tymi patykami to samo jest ale jak go wygonię na balkon z patykiem to wtedy nie rozgryzie tylko w domu na centralnych miejscach na dywanie :diabloti: , a co tam odkurzacz w domu jest się posprząta :evil_lol:.

• 2 weeks later...
Posted

Witaj , mam pytanko czy Ty albo ktoś z Twoich znajomych bywa czasami w schronisku we Wrocławiu? Jest tam ponoć tollerowaty psiak od stycznia , czy ewentualnie dało by się przy okazji zrobić jakieś zdjęcie. Albo może znasz kogoś z Dogo kto tam bywa. :Help_2:

• 2 weeks later...
Posted

Pandisia bardzo przepraszam ze odpisuję dopiero teraz ale byłam bardzo ciężko chora przez ponad 3 tyg, niestety ale nie bywam ostatnio-a raczej już dosyć długo w naszym schronisku. Co do Emiraska...jest wszystko w najlepszym pożądeczku, tylko co jakiś czas ma takie napady że bardzo mało mi jada! Wtedy wpadam w panikę...ale lekarz już mi wytłumaczył......biegają po dzielnicy cieczki, a mały szatanek jest w tym wieku że już powinien ....sami wiecie co :cool3:. Najgorsze jest to, że u nas na dzielnicy nie ma odpowiedniej suczki dla niego....wszystko same malutkie!, a bidula biega i piszczy....:roll: Poza tym szczegółem wszystko jest w normie, waga, wzrost, sierść, wzrok, słuch...no idealnie! Gdy dorwę się do aparatu-a raczej nowych baterii to oczywiście powklejam nowe fotki-sami zobaczycie jak mu strasznie bokobrody urosły!:crazyeye: normalnie małe lwiątko! Gorąco pozdrawiamy i miziamy.:evil_lol:

Posted

Pamiętacie że dzisiaj mija równe 6 m-cy jak Emirasek do nas przyjechał???
Dzisiaj napstrykałam kilkanaście fotek, ze względów oczywistych powklejam po 5 a cała reszta oczywiście w naszej galerii-zapraszamy.
Tak bardzo kocha pieseczki......

i taaaaaki z niego gryzaczek:

oczywiście ukochana pozycja:

i maślane oczka

reszta wieczorkiem........:evil_lol:

Posted

Wielkie dzięki, staramy się jak możemy:cool3:, oby jeszcze wszystkie na tym świecie były tak szczęśliwe :-(, kolejna dawka....
jeszcze z prezencikiem na swoją 6 miesięcznicę

i już w drodze do weterynarza na kontrolne oględziny

oczywiście musial dorwać młodą panienkę labradorkę której musi pokazać jakim jest dominatorem!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:diabloti: tylko już nie taki mały a młody....dalsza część wczorajszej sesji

tutaj dorwał młodą amstafkę która pokazała mu ostre kiełki