Jump to content
Dogomania

Psiaki i kociaki z Fundacji Azylu Koci Świat - SZUKAMY DOMKÓW

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysl zaprasza na bazarek:cool3: dochod jest przeznaczony na pomoc dla Kociego Swiata.

A na bazarku, dzieje sie, dzieje:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiapk napisał(a):
A może trzeba zrobić zbiorczy wątek (aktualny) przebywających tam psów? W pierwszym poście zawsze byłyby tylko bieżące do adopcji psiaki?

na pierwszej stronie w moim poście (chyba 4) jest aktualna sytuacja

Posted

Zwracam się do Was z trochę dziwną prośbą :oops:
Może ktoś ma zbędne psie zabawki których chce się zrzec radośnie na rzecz KŚ.
Wiem, że nie jest to rzecz niezbędna do przeżycia, ale bardzo moim piesom do szczęścia potrzebna. Bawią się chętnie-i na wybiegach i na spacerach, ale niestety okrutnie szybko zabawki niszczą.
Minie twarda piłka zajmuje pół dnia, a potem "tańczy" z miską po jedzeniu :roll:
Za to Duszek ma sporą kolekcję pluszaków w budzie i wielbi je tygodniami, a dopiero później rozszarpuje wszystkie na raz....
Psie zabawki drogie są niestety, a ja jak mam wybierać co kupić to niestety zawsze wygra karma i np. środki na pchły i kleszcze.
Może czyjemuś psu coś się znudziło, a nie zdążył przeżuć, a może nie zainteresował się wcale i smutna zabawka leży w kącie.
W każdym razie PROSIMY BARDZO!!

Posted

Przepraszam, że podpowiem - ja posiłkuję się szmateksami :) Tam naprawdę można za grosze kupić fajne rzeczy - pluszaki, piłeczki, gumowe zabawki.
Mogę rozejrzeć się w swoim zaprzyjaźnionym sklepie.
Acha - jakby ktoś był w IKEA to ostanio kupiłam swoim lane, dość miękkie, gumowe, nieduże piłeczki - 3 szt. za, bodajże 4 złote.