ariss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 chodzi Ci o ten banerek co miałam Ci zrobić:oops:?Troszku nie mam siły,ale zobacze zaraz co z tego wyjdzie;)a taki ładniejszy to po sesji:evil_lol: Quote
ariss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dawaj mi fotkę Gordona z profilu na zbliżeniu bo ja to u niego chyba też tupecik widzę:evil_lol:;) Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 gassira napisał(a):chodzi Ci o ten banerek co miałam Ci zrobić:oops:?Troszku nie mam siły,ale zobacze zaraz co z tego wyjdzie;)a taki ładniejszy to po sesji:evil_lol: Dobra, tylko taki nadający się na podlinkowanie stronki www:p gassira napisał(a):dawaj mi fotkę Gordona z profilu na zbliżeniu bo ja to u niego chyba też tupecik widzę:evil_lol:;) Zaraz coś wyszukam - ale on ma poprostu wycieniowaną czuprynkę, bo na zimę nie mogę go na łyso machnąć:cool3::eviltong: Quote
ariss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Doginka napisał(a):Dobra, tylko taki nadający się na podlinkowanie stronki www:p Zaraz coś wyszukam - ale on ma poprostu wycieniowaną czuprynkę, bo na zimę nie mogę go na łyso machnąć:cool3::eviltong: jakie wymagania jeszczę:mad::evil_lol: A co teraz niby mamy lato,żeby Gaske krócej zrobić:evil_lol:a jak zobacze,że to podobne to duuuupsko zleje jak Cię spotkam:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 gassira napisał(a):jakie wymagania jeszczę:mad::evil_lol: A co teraz niby mamy lato,żeby Gaske krócej zrobić:evil_lol:a jak zobacze,że to podobne to duuuupsko zleje jak Cię spotkam:evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Szukam Gordona:p:eviltong: Quote
ariss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 szukaj.tylko nie wyszkuj specjalnie żeby się różniło:evil_lol: Mam banerki,ale nie wiem czy przypadną Ci do gustu:niewiem: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ten z żółtym fajniejszy:loveu: Znalazłam wczorajsze fotki - nie wybierałam - Gordon zarośnięty i nie czesany:eviltong: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a mi podoba się bardziej pierwszy:evil_lol:a tak w ogóle to tylko te fotki znalazłam na kompie:roll: Na tych zdjęciach Gorduś ni ma:shake:ale na tych wcześniejszych pomimo odległości dostrzegam...:eviltong::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Jeszcze bliższy profil :loveu: Na wcześniejszych to widzisz zadziorka:eviltong: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 zadziorek nie zadziorek,ale widzę:evil_lol:;) Masz jesze takie,ale nie mam weny:shake: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 gassira napisał(a):zadziorek nie zadziorek,ale widzę:evil_lol:;) Masz jesze takie,ale nie mam weny:shake: obydwa są cudowne:multi::multi::multi::loveu: - właśnie o coś takiego mi biegało:multi: Poproszę avki do kompletu:razz: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 na takim tle jak banerek to ja nie umiem:shake::niewiem: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 tylko takie umiem,ale one są nie wyraźnie i nie ładne-ale avek sama możesz zrobić-talenta masz i doświatczenia tyż!:lol: Quote
Pysia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ło jakie masz śliczne banerki :loveu: Ten pierwszy jest w/g mnie taki tajemniczy :loveu: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dzięki Ewcia - to jest super, ale ja zrobiłam coś takiego - patrz avatar:diabloti: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Doginka napisał(a):Dzięki Ewcia - to jest super, ale ja zrobiłam coś takiego - patrz avatar:diabloti: ten sam pomysł:evil_lol:ale Twoje wykonanie lepsze:loveu:Buziaki -muszę uciekać;) Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 O jesssssooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - dzięki bGirl:loveu::loveu::loveu: Czy ja mogę tę kosteczkę wykorzystywać do celów reklamowych??:evil_lol::evil_lol::razz: wiesz - reproduktory itp.:p DZIĘKI WIELKIE Quote
eria Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 przyszłam z banerową pomocą.. Doginko zrób baner który będzie wyglądał tak jak mój obecny, czyli żeby z jednej strony pisało galeria a z drugiej www , wtedy ja Ci go przetnę na pół i podlinkuję obie połówki ;) Quote
Recommended Posts