Cheritka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Doginka napisał(a):Pół dnia robiłam avek do banerka, który jest poniżej i nie zapisał mi się dobrze:placz: A to ten banerek:loveu: Preślicznie dobrałaś kolorki, chyba musze troszkę podpatrzeć poprosze córkę to mi pokaże jak to zrobiłaś ;) Quote
Doginka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 gassira napisał(a)::klacz: świetnie sobie radzić i Rapcio bardziej mi się podoba na tym banerku:eviltong::evil_lol: A mi obydwa pieseczki:diabloti::loveu:, ale dzięki za uznanie:multi: eria napisał(a):ale tu wiosennie na tym banerku !!! Bo jak nie mogę mieć zimy, to chcę mieć wiosnę:p Karolina_Nett napisał(a):Mi też banerek się bardzo podoba :loveu:. Dziękuję:lol: AnkaG napisał(a):Pracujcie dalej ... Robię to nieustannie:razz: Cheritka napisał(a):Preślicznie dobrałaś kolorki, chyba musze troszkę podpatrzeć poprosze córkę to mi pokaże jak to zrobiłaś ;) Córka nie ma pojęcia, bo ma zakaz siadania do kompa:eviltong: Ale kolorki zrobiłam gradientem w PS, wtapiałam obiekty w Corel-u, a wycinałam w Paint-cie:p Quote
eria Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 a wszystko to da się zrobić w PS :diabloti: Quote
Doginka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 eria napisał(a):a wszystko to da się zrobić w PS :diabloti: Ale ja nie potrafię:shake::oops::oops::oops: Importuję obiekty w Corel-u, bo w PS mi nie wychodzi Wtapianie też nie wychodzi w PS i praca z maską też do dopy w PS - dla mnie to wszystko ciemna magia jest:oops::diabloti: A już w ogóle nie potrafię oddzielić obiektu z fotki od tła( np. odciąć samego psa bez tła):shake::oops: Quote
ariss Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ja też tego nie potafię:roll: dziękuję za pomoc-co ja bym, bez Ciebie zrobiła:loveu: Ale Gasska ma zadanie:evil_lol:zakopałam jej szyszkę w kocu i bidula ją od 10 min stara się odkopać,a taka jest przy tym podniecona:evil_lol:chwila spokoju;) Tylko mi coś komp sapie:roll: Quote
furciaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 No no no coz za cudny avek i banerek:loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A ja umiem wyciąć, ale jak wklejam na nowe tło to mi się zawsze pokazuje przeźroczystość i tylko otoczona tymi liniami :roll:. Quote
Doginka Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 gassira napisał(a):ja też tego nie potafię:roll: dziękuję za pomoc-co ja bym, bez Ciebie zrobiła:loveu: Ale Gasska ma zadanie:evil_lol:zakopałam jej szyszkę w kocu i bidula ją od 10 min stara się odkopać,a taka jest przy tym podniecona:evil_lol:chwila spokoju;) Tylko mi coś komp sapie:roll: A ja przeczytałam, że schowałaś Gasce szynkę w kocu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: furciaczek napisał(a):No no no coz za cudny avek i banerek:loveu: Dziękuję:loveu: - ale 3 dni go robiłam:diabloti::razz: Karolina_Nett napisał(a):A ja umiem wyciąć, ale jak wklejam na nowe tło to mi się zawsze pokazuje przeźroczystość i tylko otoczona tymi liniami :roll:. A ja już umiem, bo mam nowy program Corel Photo Paint:multi::multi::multi: - w j. polskim:p i jest tam krok po kroku super wyjaśnione co i jak robić:multi: Idę spać, ale obiecuję jutro wkleić trochę foteczek. Quote
Doginka Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 A tu nieudolna próbka mojej pracy - NIE ŚMIAĆ SIĘ, BO JA SIĘ UCZĘ DOPIERO:mad::mad::eviltong: To pudelki Cheritki;) - banerek bez napisu, bo już chciało mi się spać:eviltong: A to moje kochanie:loveu: DOBRANOC:hand::hand::hand: Quote
eria Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 a czy ktoś tu się śmieje ?! Twórz jak najwięcej ! i będą coraz lepsze! hihi a do mnie w poniedziałek przychodzi Zuzolandia na kurs photoshopa:evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Doginka napisał(a):A tu nieudolna próbka mojej pracy - NIE ŚMIAĆ SIĘ, BO JA SIĘ UCZĘ DOPIERO:mad::mad::eviltong: To pudelki Cheritki;) - banerek bez napisu, bo już chciało mi się spać:eviltong: DOBRANOC:hand::hand::hand: Wchodze sobie, patrze :multi::loveu: a tu taka niespodzianka dla mnie :bigcool::loveu: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Bardzo mi się podoba dziękuję :multi: Quote
ewka i haker Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 witamy my pierwszy raz u was:oops: ale będziemy częściej zaglądać:lol: super sznupki:loveu: pozdrawiamy i zapraszamy do nas;) Quote
Doginka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 ewka i haker napisał(a):witamy my pierwszy raz u was:oops: ale będziemy częściej zaglądać:lol: super sznupki:loveu: pozdrawiamy i zapraszamy do nas;) Witajcie:multi: Cieszę się bardzo z nowych gości. Ja już u Was byłam nie raz, tylko nie zawsze mam co napisać, bo ostatnio tak jakoś energia mnie opuściła:diabloti: Mam nadzieję, że będziecie częstymi gośćmi:loveu: Quote
ewka i haker Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Doginka napisał(a):Witajcie:multi: Cieszę się bardzo z nowych gości. Ja już u Was byłam nie raz, tylko nie zawsze mam co napisać, bo ostatnio tak jakoś energia mnie opuściła:diabloti: Mam nadzieję, że będziecie częstymi gośćmi:loveu: no to jak jestes to cos napisz:diabloti: i niech energia wraca napewno bedziemy stalymi goscimi:eviltong::lol: Quote
Cheritka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 gassira napisał(a):Kochana coś ostatnio się mijamy:-( i mnie też mijacie koleżnko. Doginka mnie często nawiedza , dzięki :lol::loveu: Quote
Doginka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 gassira napisał(a):Kochana coś ostatnio się mijamy:-( Może teraz się złapiemy:diabloti::razz: Cheritka napisał(a):i mnie też mijacie koleżnko. Doginka mnie często nawiedza , dzięki :lol::loveu: Ciebie to ja muszę nawiedzić osobiście - tak niedaleko od siebie mieszkamy:razz: A teraz troszkę Rapcia z Miśką:loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A już miałam powiedzieć, ze coś tu Miśki mało :eviltong:. http://images34.fotosik.pl/114/c19d7fee6dc97c44.jpg :razz: Quote
Doginka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Karolina_Nett napisał(a):A już miałam powiedzieć, ze coś tu Miśki mało :eviltong:. http://images34.fotosik.pl/114/c19d7fee6dc97c44.jpg :razz: weszka napisał(a):He he ale przytulanki :) No to dla Was dziewczynki::loveu: Quote
Recommended Posts