eria Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://images31.fotosik.pl/114/6a61502ef9fff61c.jpg Raper ma przepiękną brodę :loveu::loveu::loveu:-o niebo lepszą niż Gordon:cool3: Quote
Cheritka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Już nie mogę się Ciebie doczekać ;) Oby do wiosny ;) A na Kinową chodzę do fryzjera ;) Quote
olifka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='eria']http://images31.fotosik.pl/114/6a61502ef9fff61c.jpg Raper ma przepiękną brodę :loveu::loveu::loveu:-o niebo lepszą niż Gordon:cool3: A nooo:loveu::loveu: A ja i tak kocham Gordona:loveu::loveu: Quote
ariss Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 a ja Rapcia:eviltong:-ale on już zarośnięty:evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Raper to ilością futra mógłby jeszcze innego sznupka obdzielić. :-o Quote
Doginka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='eria']http://images31.fotosik.pl/114/6a61502ef9fff61c.jpg Raper ma przepiękną brodę :loveu::loveu::loveu:-o niebo lepszą niż Gordon:cool3: Taki wycior do komina:diabloti::loveu: [quote name='Madzik93']Doginko doszło do Ciebie moje PW? Doszło, ale trochę później Ci odpiszę, bo muszę lecieć ze sznupami na ten deszcz:cool3: [quote name='Cheritka']Już nie mogę się Ciebie doczekać ;) Oby do wiosny ;) A na Kinową chodzę do fryzjera ;) A ja na międzyborską, na rogu Grenadierów - drogo, ale jeszcze się nie zawiodłam na Dorotce:loveu: [quote name='Sznaucerka-Balbina']A nooo:loveu::loveu: A ja i tak kocham Gordona:loveu::loveu: Chociaż Ty jedna:multi::multi::multi: [quote name='gassira']a ja Rapcia:eviltong:-ale on już zarośnięty:evil_lol: [quote name='AnkaG']Raper to ilością futra mógłby jeszcze innego sznupka obdzielić. :-o Może macie ochotę go trymować??????:cool3::cool3::cool3: Quote
Doginka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 A to właśnie skończyłam robić:evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Eee ... my mamy co trymować. Może nie taka ilość futra ale za to ilość psów ... Sama sie męcz. :eviltong: Quote
Doginka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Raper bardziej zarośnięty, a zawsze razem je trymuję:razz: Quote
AnkaG Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Doginka ty sprawdzałas rodziców Gordonka czy dalszych przodków też? Jak go widzę to Keysi widzę. :-o Quote
AnkaG Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ojciec Keysi to Domingo Sasquehanna, jego rodzice: Blythewood the magic begins, Duma Inbred. Keysi ma 8 lat. Momik (ojciec) miałby teraz 10 (zaginał). Quote
Doginka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='AnkaG']Ojciec Keysi to Domingo Sasquehanna, jego rodzice: Blythewood the magic begins, Duma Inbred. Keysi ma 8 lat. Momik (ojciec) miałby teraz 10 (zaginał). :multi::multi::multi:Duma Inbred jest w rodowodzie Gordonaw III pokoleniu:razz::crazyeye: i to tylko tyle, albo aż tyle:p Quote
Karolina_Nett Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Doginka']No to dla Was dziewczynki::loveu: Dzię-ku-je-my :multi:. http://images33.fotosik.pl/114/b504ab0b0473f185.jpg A ja myślałam, że oni się tu o tą spinkę kłócą :eviltong:. Quote
AnkaG Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Doginka']:multi::multi::multi:Duma Inbred jest w rodowodzie Gordonaw III pokoleniu:razz::crazyeye: i to tylko tyle, albo aż tyle:p No to mamy kuzynów. :multi: Bo Kaja też po Domingo. Quote
Debisia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witam, udało mi się znaleźć w końcu chwilkę i wstawiam kolejne Gordonowe dziecię Debisie przytulankę :-) oraz przyjaciółkę bokserkę ( niesamowicie dobrana para szatanów) z moim Kubusiem lubimy pospać :-) plecki odrastają po trymowaniu a my ćwiczymy stanie :-) Quote
Cheritka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Moja córka na Międzyborską chodzła do szkoły :cool3: Quote
ewka i haker Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 witamy;) super fotki ja nie wiem ktory to Gordon a ktory Raper ale sie naucze niedluga jak ich rozpoznac ale mama ci rozpieszcza pieski:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 AnkaG napisał(a):No to mamy kuzynów. :multi: Bo Kaja też po Domingo. A kto to Domingo?:razz: Debisia napisał(a):Witam, udało mi się znaleźć w końcu chwilkę i wstawiam kolejne Gordonowe dziecię Debisie przytulankę :-) oraz przyjaciółkę bokserkę ( niesamowicie dobrana para szatanów) z moim Kubusiem Witaj Debisia - widzę, że zmieniłaś nick.:loveu:A jeśli chodzi o moją psią wnusię:crazyeye::loveu: - ślicznotka:loveu: - ale sprawiłaś mi wieeeeeeeeelką radość wstawiając te fotki mojej(tzn. Waszej) DEBI:multi::loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że jak już się zrobi cieplej i sucho, to się spotkamy na naszym bulwarku:p - zobaczysz naszą Chiarunię na żywo;) Cheritka napisał(a):Moja córka na Międzyborską chodzła do szkoły :cool3: A Dominika na Zbaraską, bo chociaż Międzyborska to nasz rejon, to Zbaraska ma wyższy poziom nauczania:eviltong:;) ewka i haker napisał(a):witamy;) super fotki ja nie wiem ktory to Gordon a ktory Raper ale sie naucze niedluga jak ich rozpoznac ale mama ci rozpieszcza pieski:evil_lol: Gordon jest kopiowany:loveu: Raper jest naturszczyk - unijny, czyli z uszami i ogonem:p:loveu: A mama ciągle mi psy podkarmia:angryy::mad: Quote
panienkabubu Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Doginka']A to właśnie skończyłam robić:evil_lol: też mam coś takiego :evil_lol: proszę mnie ładnie przywitać w waszej galerii :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='panienkabubu']...proszę mnie ładnie przywitać w waszej galerii :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: Witam Cię bardziej niż ładnie Kasiu_ dla wszystkich niewtajemniczonych - Panienkabubu robi stronkę dla Gordonka i Raperka:multi::multi: Ja próbuję to zrobić od 4 lat i mi nie wychodzi:oops::oops::oops: A więc jeszcze raz - Witaj Panienkobubu, cieszę się całym sercem i całą sobą, że w gąszczu forumowiczów zechciałaś pomóc właśnie moim burkom i mnie:multi: - WIELKIE DZIĘKOWANIE Quote
eria Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ale jestem ciekawa już tej stronki !!!! :):) Quote
ariss Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='eria']ale jestem ciekawa już tej stronki !!!! :):) ja właśnie też-aż zaczynam zazdraszczać:evil_lol::eviltong:ale może kiedyś sobie zrobie bo narazie nie mam pomysłu i umiejętności ;) Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='eria']ale jestem ciekawa już tej stronki !!!! :):) Ja też:p [quote name='gassira']ja właśnie też-aż zaczynam zazdraszczać:evil_lol::eviltong:ale może kiedyś sobie zrobie bo narazie nie mam pomysłu i umiejętności ;) Z tych samych powodów Gordon czeka już 4 lata na stronę:razz: Quote
Recommended Posts