Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']http://images31.fotosik.pl/114/6a61502ef9fff61c.jpg
Raper ma przepiękną brodę :loveu::loveu::loveu:-o niebo lepszą niż Gordon:cool3:
Taki wycior do komina:diabloti::loveu:

[quote name='Madzik93']Doginko doszło do Ciebie moje PW?
Doszło, ale trochę później Ci odpiszę, bo muszę lecieć ze sznupami na ten deszcz:cool3:
[quote name='Cheritka']Już nie mogę się Ciebie doczekać ;)
Oby do wiosny ;)
A na Kinową chodzę do fryzjera ;)
A ja na międzyborską, na rogu Grenadierów - drogo, ale jeszcze się nie zawiodłam na Dorotce:loveu:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']A nooo:loveu::loveu:

A ja i tak kocham Gordona:loveu::loveu:
Chociaż Ty jedna:multi::multi::multi:

[quote name='gassira']a ja Rapcia:eviltong:-ale on już zarośnięty:evil_lol:

[quote name='AnkaG']Raper to ilością futra mógłby jeszcze innego sznupka obdzielić. :-o
Może macie ochotę go trymować??????:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='AnkaG']Ojciec Keysi to Domingo Sasquehanna, jego rodzice: Blythewood the magic begins, Duma Inbred. Keysi ma 8 lat. Momik (ojciec) miałby teraz 10 (zaginał).
:multi::multi::multi:Duma Inbred jest w rodowodzie Gordonaw III pokoleniu:razz::crazyeye:
i to tylko tyle, albo aż tyle:p

Posted

[quote name='Doginka']:multi::multi::multi:Duma Inbred jest w rodowodzie Gordonaw III pokoleniu:razz::crazyeye:
i to tylko tyle, albo aż tyle:p

No to mamy kuzynów. :multi: Bo Kaja też po Domingo.

Posted

Witam,

udało mi się znaleźć w końcu chwilkę i wstawiam kolejne Gordonowe dziecię Debisie przytulankę :-) oraz przyjaciółkę bokserkę ( niesamowicie dobrana para szatanów) z moim Kubusiem

lubimy pospać :-)

plecki odrastają po trymowaniu a my ćwiczymy stanie :-)

Posted

AnkaG napisał(a):
No to mamy kuzynów. :multi: Bo Kaja też po Domingo.

A kto to Domingo?:razz:

Debisia napisał(a):
Witam,

udało mi się znaleźć w końcu chwilkę i wstawiam kolejne Gordonowe dziecię Debisie przytulankę :-) oraz przyjaciółkę bokserkę ( niesamowicie dobrana para szatanów) z moim Kubusiem

Witaj Debisia - widzę, że zmieniłaś nick.:loveu:A jeśli chodzi o moją psią wnusię:crazyeye::loveu: - ślicznotka:loveu: - ale sprawiłaś mi wieeeeeeeeelką radość wstawiając te fotki mojej(tzn. Waszej) DEBI:multi::loveu::loveu::loveu:
Mam nadzieję, że jak już się zrobi cieplej i sucho, to się spotkamy na naszym bulwarku:p - zobaczysz naszą Chiarunię na żywo;)
Cheritka napisał(a):
Moja córka na Międzyborską chodzła do szkoły :cool3:

A Dominika na Zbaraską, bo chociaż Międzyborska to nasz rejon, to Zbaraska ma wyższy poziom nauczania:eviltong:;)

ewka i haker napisał(a):
witamy;)
super fotki ja nie wiem ktory to Gordon a ktory Raper ale sie naucze niedluga jak ich rozpoznac
ale mama ci rozpieszcza pieski:evil_lol:

Gordon jest kopiowany:loveu:
Raper jest naturszczyk - unijny, czyli z uszami i ogonem:p:loveu:
A mama ciągle mi psy podkarmia:angryy::mad:

Posted

[quote name='panienkabubu']...proszę mnie ładnie przywitać w waszej galerii :cool3::cool3::cool3: :evil_lol:

Witam Cię bardziej niż ładnie Kasiu_ dla wszystkich niewtajemniczonych - Panienkabubu robi stronkę dla Gordonka i Raperka:multi::multi:
Ja próbuję to zrobić od 4 lat i mi nie wychodzi:oops::oops::oops:
A więc jeszcze raz - Witaj Panienkobubu, cieszę się całym sercem i całą sobą, że w gąszczu forumowiczów zechciałaś pomóc właśnie moim burkom i mnie:multi: - WIELKIE DZIĘKOWANIE

Posted

[quote name='eria']ale jestem ciekawa już tej stronki !!!! :):)

ja właśnie też-aż zaczynam zazdraszczać:evil_lol::eviltong:ale może kiedyś sobie zrobie bo narazie nie mam pomysłu i umiejętności ;)

Posted

[quote name='eria']ale jestem ciekawa już tej stronki !!!! :):)
Ja też:p
[quote name='gassira']ja właśnie też-aż zaczynam zazdraszczać:evil_lol::eviltong:ale może kiedyś sobie zrobie bo narazie nie mam pomysłu i umiejętności ;)
Z tych samych powodów Gordon czeka już 4 lata na stronę:razz: