Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 A to błotny spacerek:diabloti: W tle jeszcze zamarznięty kanałek:razz: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Oooooooo:crazyeye: Gassi jeszcze nie śpisz:multi::multi::multi::loveu: Niestety straszna jakość, bo źle ustawiłam aparat:angryy: Nie podglądać:mad::mad::mad::eviltong: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 A to GOBI - Jack Rasel terier (nie wiem jak to się pisze:oops:) Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Toaleta - nie podglądać:shake::mad::diabloti: Quote
furciaczek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Hmmmm czy wspominalam juz ze Twoje sznupki sa piekne??:loveu: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='furciaczek']Hmmmm czy wspominalam juz ze Twoje sznupki sa piekne??:loveu: Ze 100 razy:diabloti: - ale ja o tym wiem Quote
furciaczek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Doginka']Ze 100 razy:diabloti: - ale ja o tym wiem No ale napewno nie mowilam ze masz sliczny nowy avek i banerek:diabloti: :loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 http://images33.fotosik.pl/104/ac465dc1b660c0ba.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kocham tą fotę jest śliczna! a czemu niektóre taki zamazane? Quote
Czarna_Owieczka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dzień dobry ! :multi: I my zawitaliśmy do waszej galerii :D Śliczne sznaucery :loveu: Nie ukrywam, że trudno jest sie nie zakochać w tej cudownej rasie :loveu: :D]\ Pozdrawiamy! :) ps. Jack Russel Terier Quote
eria Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ale fajne spacerowe foteczki :cool3::cool3::cool3: tylko.... nie wiem po co fociłaś te biedne psy w intymnych sytuacjach:evil_lol: skoro my nie mamy podglądać :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Doginka']Ze 100 razy:diabloti: - ale ja o tym wiem Ale skromna :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Doginka']Niestety nie całkiem - cały czas męczy mnie kaszel i pobolewa gardło, ale już się przyzwyczaiłam Chora i w góry jak tak zimno chce jechać :evil_lol::mad:. [quote name='eria']ale fajne spacerowe foteczki :cool3::cool3::cool3: tylko.... nie wiem po co fociłaś te biedne psy w intymnych sytuacjach:evil_lol: skoro my nie mamy podglądać :evil_lol: No właśnie... :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='furciaczek']No ale napewno nie mowilam ze masz sliczny nowy avek i banerek:diabloti: :loveu::loveu: Dzięki:loveu: [quote name='Helga&Ares'].....a czemu niektóre taki zamazane? Bo miałam kiepski aparat:angryy: [quote name='Czarna_Owieczka']Dzień dobry ! :multi: I my zawitaliśmy do waszej galerii :D... ps. Jack Russel Terier witam i zapraszam częściej:loveu::multi: DZIĘKI ZA PODPOWIEDŹ (Jack Russel Terier:p) [quote name='eria']ale fajne spacerowe foteczki :cool3::cool3::cool3: tylko.... nie wiem po co fociłaś te biedne psy w intymnych sytuacjach:evil_lol: skoro my nie mamy podglądać :evil_lol: My możemy, ale One mi tak szeptały, a ja ich nie słuchałam:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='AnkaG']Ale skromna :evil_lol: Jak zawsze:eviltong::p [quote name='Karolina_Nett']Chora i w góry jak tak zimno chce jechać :evil_lol::mad:. Jakie zimno??:crazyeye: Przecież mamy piękną wiosnę tej zimy:diabloti::razz: Quote
olifka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 http://images31.fotosik.pl/104/b9c21dbf3179904b.jpg MOJE UKOCHANE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Czy mówiłam już, że mam bardzo opiekuńczego psa???:loveu: Zauważyłam, ze Gordon broni słabszych i mniejszych przedstawicieli psich:loveu::razz: Quote
AnkaG Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Łaciatek faktycznie maleńki. :lol: Jak patrzę na Gordonka to widzę głowę Keysi. :evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Doginka napisał(a): Czy mówiłam już, że mam bardzo opiekuńczego psa???:loveu: Zauważyłam, ze Gordon broni słabszych i mniejszych przedstawicieli psich:loveu::razz: To pewnie zaprzyjaźniłby się z moimi też :roll:. Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Cheritka napisał(a):To pewnie zaprzyjaźniłby się z moimi też :roll:. To zależy, bo jakby chociaż jedna łapa Twojego piesia wylądowała na karku Gordusia to mogłoby dojść do małej wymiany zdań:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - Gordi to ostatnio mały zadziora jest:angryy:. Ale jakby Twoje okazały uległość, to Gorduś by je pokochał:loveu::loveu::loveu:, a później już by je bronił przed każdym napastnikiem:lol: Quote
Cheritka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Doginka napisał(a):To zależy, bo jakby chociaż jedna łapa Twojego piesia wylądowała na karku Gordusia to mogłoby dojść do małej wymiany zdań:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - Gordi to ostatnio mały zadziora jest:angryy:. Ale jakby Twoje okazały uległość, to Gorduś by je pokochał:loveu::loveu::loveu:, a później już by je bronił przed każdym napastnikiem:lol: Moje pieski nawet nie potrafią warczeć :oops:, sama slodycz i przyjaźń. Jak im się pies nie podoba to poprostu omijają :lol: Quote
Recommended Posts